نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تغیر عنوان تایتل در فرم اکسس

  1. #1

    تغیر عنوان تایتل در فرم اکسس

    با سلام
    دوستان من یک سورس تنخواه به زبان اکسس دارم.
    الان میخوان عنوان تایتل که در زمان لود شدن فرم نشان داده می شود رو عوض کنم ؟؟
    متاسفانه عنوان رو هیچ کجا در تنظیمات پیدا نکردم ؟؟
    دوستان میشه راهنمایی کنند
    عکس پیوست است
    در واقع اون قسمتی که با رنگ قرمز دورش خط کشیدم و میخوام تغیر بدم ؟؟
    2 تا فرم باز میشه ،یکی خود فرم برنامه هست که اون و تغیر دادم
    و یک فرم زیر اون باز میشه که انگار مربوط به خود اکسس هست و من میخوام تایتل اون رو تغیر بدم
    مرسی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 66.jpg‏ (89.9 کیلوبایت, 29 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله hidd3n : شنبه 15 آذر 1399 در 14:45 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: تغیر عنوان تایتل در فرم اکسس

    در قسمت خود اکسسoptionclient settingcurrent databaseهم ایکون عوض میشه و هم تایتل برنامه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: تغیر عنوان تایتل در فرم اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط hidd3n مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوستان من یک سورس تنخواه به زبان اکسس دارم.
    الان میخوان عنوان تایتل که در زمان لود شدن فرم نشان داده می شود رو عوض کنم ؟؟
    متاسفانه عنوان رو هیچ کجا در تنظیمات پیدا نکردم ؟؟
    دوستان میشه راهنمایی کنند
    عکس پیوست است
    در واقع اون قسمتی که با رنگ قرمز دورش خط کشیدم و میخوام تغیر بدم ؟؟
    2 تا فرم باز میشه ،یکی خود فرم برنامه هست که اون و تغیر دادم
    و یک فرم زیر اون باز میشه که انگار مربوط به خود اکسس هست و من میخوام تایتل اون رو تغیر بدم
    مرسی
    سلام
    اگر بخواهید با کد نویسی عنوان را تغییر بدهید از کد زیر استفاده کن

    CurrentDb.Properties("AppTitle") = "New Title"
    Application.RefreshTitleBar

    بجای New Title عنوانی که میخواهید جایگزین کن
    کد فوق را در رویداد Form_Load فرم اولیه (استارت آپ) برنامه ات قرار بده

  4. #4

    نقل قول: تغیر عنوان تایتل در فرم اکسس

    از آنجاییکه در سوالتان از کلمه تایتل فرم و نه تایتل نرم افزار استفاده کردید حس کردم میخاهید عنوان فرم را عوض کنید .اگر فقط عنوان یکی از فرم ها رو بخواهید تغییر بدهید می توانید کپشن را تغییر دهید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : یک شنبه 16 آذر 1399 در 15:01 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: تغیر عنوان تایتل در فرم اکسس

    منظورشون طبق تصویر تایتل نرم افزار هست که ارم اکسس کنارش اومده .

  6. #6

    نقل قول: تغیر عنوان تایتل در فرم اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    اگر بخواهید با کد نویسی عنوان را تغییر بدهید از کد زیر استفاده کن

    CurrentDb.Properties("AppTitle") = "New Title"
    Application.RefreshTitleBar

    بجای New Title عنوانی که میخواهید جایگزین کن
    کد فوق را در رویداد Form_Load فرم اولیه (استارت آپ) برنامه ات قرار بده
    ممنون، مشکل با این کد حل شد
    فقط الان میخوام فرم اصلی رو ویرایش نمیشه ؟
    روی فرم اصلی برنامه کلید alt+f11 رو میزنم و وارد صفحه کدها میشه
    بعد از سمت چپ frmmain و انتخاب میکنم و viewobject رو میزنم صفحه فرم رو برای ویرایش نمیاره ؟؟
    مابقی فرم ها رو میاره برای ویرایش فقط فرم اصلی رو نمیاره ؟؟
    و اینکه مابقی فم ها هم که میان تمام ابزار اکسس و منوهای بالا غیرفعال و مخفی هستند ؟؟
    باید چکار کنم که منوها و ابزارها رو نمایش بده ؟؟
    بقیه فرم ها هم که برای ویرایش میاره ، فرم اصلی رو روی اون فرم ها نمایش میده و منوها هم غیرفعال و مخفی هست ؟
    ممنون
    الان مشکل کم این موارد هست :
    1) فرم اصلی برای ویرایش نمیارد
    2)فرم های دیگر که برای ویرایش می آید زیر فرم اصلی قرار گرفتند
    3)منوها و ابزار اکسس مخفی هستند برای ویرایش
    4) بجز alt+f11 چه کلیدهایی باید بزنم تا منوها فعال بشند برای ویرایش

    مرسی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 44.jpg‏ (99.1 کیلوبایت, 23 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 22.jpg‏ (95.5 کیلوبایت, 22 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (103.9 کیلوبایت, 22 دیدار)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    734

    نقل قول: تغیر عنوان تایتل در فرم اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط hidd3n مشاهده تاپیک
    ممنون، مشکل با این کد حل شد
    فقط الان میخوام فرم اصلی رو ویرایش نمیشه ؟
    روی فرم اصلی برنامه کلید alt+f11 رو میزنم و وارد صفحه کدها میشه
    بعد از سمت چپ frmmain و انتخاب میکنم و viewobject رو میزنم صفحه فرم رو برای ویرایش نمیاره ؟؟
    مابقی فرم ها رو میاره برای ویرایش فقط فرم اصلی رو نمیاره ؟؟
    و اینکه مابقی فم ها هم که میان تمام ابزار اکسس و منوهای بالا غیرفعال و مخفی هستند ؟؟
    باید چکار کنم که منوها و ابزارها رو نمایش بده ؟؟
    بقیه فرم ها هم که برای ویرایش میاره ، فرم اصلی رو روی اون فرم ها نمایش میده و منوها هم غیرفعال و مخفی هست ؟
    ممنون
    الان مشکل کم این موارد هست :
    1) فرم اصلی برای ویرایش نمیارد
    2)فرم های دیگر که برای ویرایش می آید زیر فرم اصلی قرار گرفتند
    3)منوها و ابزار اکسس مخفی هستند برای ویرایش
    4) بجز alt+f11 چه کلیدهایی باید بزنم تا منوها فعال بشند برای ویرایش

    مرسی
    برای ورود به محیط اکسس و مشاهده آبجکت ها باید همزمان که بر روی فایل برای باز شدن کلیک می کنید کلید shift رو پائین نگه دارید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: تغیر عنوان تایتل در فرم اکسس

    ضمنا
    viewobject
    نه
    روی فرمها design view بزنید

تاپیک های مشابه

  1. نحوه تغیر نمایش سایتمان در موبایل ها؟
    نوشته شده توسط md3848 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 اسفند 1392, 13:05 عصر
  2. سوال: مقدار دهی یک متغیر در اکسس
    نوشته شده توسط mtsoft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 30 خرداد 1391, 11:16 صبح
  3. سوال: تغیر شکل آیتم های menu در asp
    نوشته شده توسط vahid.kh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1390, 00:12 صبح
  4. حرفه ای: بهترین الگوریتم تغیر سایز عکس
    نوشته شده توسط alimooghashang در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 19:54 عصر
  5. الگوریتم رسم دایره با شعاع متغیر
    نوشته شده توسط MSHService در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1388, 10:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •