نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: لود اطلاعات به گزارش

  1. #1

    لود اطلاعات به گزارش

    سلام و وقت بخیر
    من گزارشی رو با کریستال ریپوپ (داخل محیط خود کریستال ریپوپ نه محیط ویژال) طراحی و ذخیره کردم الان میخوام این گزارش رو فراخوانی و اطلاعات مورد نظرم رو به روش کد نویسی linq به این گزارش بایند کنم ولی با خطای
    'DataSet does not support System.Nullable<>.'
    مواجعه هستم ممنون میشم راهنمائید بفرمائید چطوری میتونم انجام بدم

    DBClassesDataContext db = new DBClassesDataContext();
    CrystalReport1 c = new CrystalReport1();
    var res = (from v in db.ViewSummayGroupingInsurances select v).ToList();
    c.Load("Report\\SummayGroupingInsurance.rpt");
    c.SetDataSource(res);
    crystalReportViewer1.ReportSource = c;

  2. #2

    نقل قول: لود اطلاعات به گزارش

    چرا توی گزارش منبع داده رو دیتاست انتخاب کردی در حالی که در برنامه از linqtosql استفاده میکنی؟

    اگر نسخه مخصوص ویژوال استودیو رو نصب کنید ، زمان انتخاب دیتاسورس، کلاسهای دیتاکانتکس رو لیست میکنه ، قسمت project data و .net objects

  3. #3

    نقل قول: لود اطلاعات به گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    چرا توی گزارش منبع داده رو دیتاست انتخاب کردی در حالی که در برنامه از linqtosql استفاده میکنی؟
    سلام و عرض ادب
    این نمونه کدی بود که تو جستجو تو سایت های مختلف پیدا کردم و تست کردم نحوه کد نویسی برنامه linqtosql 3 layers و نمیدانم چطوری باید گزارش رو لود کنم

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک

    اگر نسخه مخصوص ویژوال استودیو رو نصب کنید ، زمان انتخاب دیتاسورس، کلاسهای دیتاکانتکس رو لیست میکنه ، قسمت project data و .net objects
    منظورتون از نسخه مخصوص ویژوال ، نسخه کریستال مخصوص ویژوال هستش ؟؟؟؟
    قبلا اینکار رو کرده ولی دو تا مشکل دارم یکی اینکه نسخه کریستال مخصوص ویژوال محیط به خوبی خوده کریستال نیست و کنترل خوبی برای گزارش سازی نداره
    دوم اینکه برای هر بار گزارش سازی با ویژوال اجرا بشه پروژه اگزه بشه و تحویل بشه ولی اگر گزارش داخل محیط کریستال بشه فقط گزارش ویرایش ساخته میشه (البته راجب این موضوع مطمئن نیستم باید تست بشه)
    سوم اینکه دنبال گزارش سازی پویا هستم که بتونم داخل برنامه گزارش مختلفی رو بسازم و بارگزاری کنم نیاز به محیط ویژوال نباشه و خوده برنامه اینکار رو انجام بده
    با این حال اگر نمونه ای یا راهنمائی دارید ممنون میشم راهنمائی کنید .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •