نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در اجرای برنامه دانلودشده jsp

  1. #1

    Question مشکل در اجرای برنامه دانلودشده jsp

    با سلام و احترام
    پروژه ساده به عنوان تمرین از سایت گیت هاب دانلود کردم پروژه رو با اکلیپس بازکردم و دیتابیس و جدول اون رو درmysql ساختم و تنظیمات مربوط به اتصال به دیتابیس هم انجام دادم اما پروژه در موقع اجرا ارور میده. لطفا برنامه رو خودتون یکبار اجرا کنید و راهنمایی کنید از نظر کدنویسی ومنطق برنامه نویسی همه چیزش درسته فقط در اجرا ایراد نامشخص پیش میاد.
    باتشکر crudApp-master.zip

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه دانلودشده jsp

    متن خطا:
    HTTP Status 500 – Internal Server Error


    Type Exception Report
    Message An exception occurred processing [index.jsp] at line [10]
    Description The server encountered an unexpected condition that prevented it from fulfilling the request.
    Exception
    org.apache.jasper.JasperException: An exception occurred processing [index.jsp] at line [10]

    7: <title>Welcome</title>
    8: </head>
    9: <body>
    10: <jsp:forward page="/StudentController?action=listStudent"></jsp:forward>
    11: </body>
    12: </html>


    Stacktrace:
    org.apache.jasper.servlet.JspServletWrapper.handle JspException(JspServletWrapper.java:626)
    org.apache.jasper.servlet.JspServletWrapper.servic e(JspServletWrapper.java:515)
    org.apache.jasper.servlet.JspServlet.serviceJspFil e(JspServlet.java:385)
    org.apache.jasper.servlet.JspServlet.service(JspSe rvlet.java:329)
    javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:733)
    org.apache.tomcat.websocket.server.WsFilter.doFilt er(WsFilter.java:53)
    Root Cause
    java.lang.NullPointerException
    com.junald.dao.StudentDAOImplementation.getAllStud ents(StudentDAOImplementation.java:68)
    com.junald.controller.StudentController.doGet(Stud entController.java:46)
    javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:626)
    javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:733)
    org.apache.tomcat.websocket.server.WsFilter.doFilt er(WsFilter.java:53)
    org.apache.jasper.runtime.PageContextImpl.forward( PageContextImpl.java:530)
    org.apache.jsp.index_jsp._jspService(index_jsp.jav a:126)
    org.apache.jasper.runtime.HttpJspBase.service(Http JspBase.java:71)
    javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:733)
    org.apache.jasper.servlet.JspServletWrapper.servic e(JspServletWrapper.java:477)
    org.apache.jasper.servlet.JspServlet.serviceJspFil e(JspServlet.java:385)
    org.apache.jasper.servlet.JspServlet.service(JspSe rvlet.java:329)
    javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:733)
    org.apache.tomcat.websocket.server.WsFilter.doFilt er(WsFilter.java:53)
    Note The full stack trace of the root cause is available in the server logs.

    Apache Tomcat/9.0.40


  3. #3

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه دانلودشده jsp

    مشکل حل شد!
    مشکل مربوط به نسخه فایل درایور برنامه mysql بود که قدیمی تر از نسخه 8 my sql من بود که با آپدیت فایل درایور مشکل اتصال به دیتابیس حل شد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •