نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل در انتقال کلیه اطلاعات دیتاگرید ویو به اکسل

  1. #1

    مشکل در انتقال کلیه اطلاعات دیتاگرید ویو به اکسل

    سلام بچه ها
    من میخوام کلیه اطلاعات دیتاگرید ویو انتقال بدم به اکسل، از این کد استفاده کردم :


    // creating Excel Application
    Microsoft.Office.Interop.Excel._Application app = new Microsoft.Office.Interop.Excel.Application();
    // creating new WorkBook within Excel application
    Microsoft.Office.Interop.Excel._Workbook workbook = app.Workbooks.Add(Type.Missing);
    // creating new Excelsheet in workbook
    Microsoft.Office.Interop.Excel._Worksheet worksheet = null;
    // see the excel sheet behind the program
    app.Visible = true;
    // get the reference of first sheet. By default its name is Sheet1.
    // store its reference to worksheet
    worksheet = workbook.Sheets["Sheet1"];
    worksheet = workbook.ActiveSheet;
    // changing the name of active sheet
    worksheet.Name = "Exported from gridview";
    // storing header part in Excel
    for (int i = 1; i < dataGridView1.Columns.Count + 1; i++)
    {
    worksheet.Cells[1, i] = dataGridView1.Columns[i - 1].HeaderText;
    }
    // storing Each row and column value to excel sheet
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count - 1; i++)
    {
    for (int j = 0; j < dataGridView1.Columns.Count; j++)
    {
    worksheet.Cells[i + 2, j + 1] = dataGridView1.Rows[i].Cells[j].Value.ToString();
    }
    }
    // save the application
    workbook.SaveAs("c:\\output.xls", Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Microsoft.Office.Interop.Excel.XlSaveAsAccessMode. xlExclusive, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing);
    // Exit from the application
    app.Quit();



    ولی این پیغام میده :

    050505.jpg

    تذکر : ردیف اول هم درون اکسل نمایش میده ، ولی ردیف های دیگه نشون نمیده و این پیغام میده!

    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: مشکل در انتقال کلیه اطلاعات دیتاگرید ویو به اکسل

    سلام...
    شما اول بیا یه تست انجام بده...
    مقادیر رو به صورت ثابت پاس بده به اکسل ببین میاد یا نه...
    ساید مشکل از خواندن اطلاعات از دیتاگریدتون باشه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در انتقال کلیه اطلاعات دیتاگرید ویو به اکسل

    نقل قول نوشته شده توسط telegram مشاهده تاپیک
    سلام...
    شما اول بیا یه تست انجام بده...
    مقادیر رو به صورت ثابت پاس بده به اکسل ببین میاد یا نه...
    ساید مشکل از خواندن اطلاعات از دیتاگریدتون باشه

    یعنی چی ؟ میشه کدش بنویسید و کامل راهنمایی کنید

  4. #4

    نقل قول: مشکل در انتقال کلیه اطلاعات دیتاگرید ویو به اکسل

    سلام بنظر بعلت null بودن سلول با خطا مواجه شده اید لذا با بررسی مقدار سلول با مشکلی مواجه نمی شوید



    // storing Each row and column value to excel sheet
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count - 1; i++)
    {
    for (int j = 0; j < dataGridView1.Columns.Count; j++)
    {
    if (dataGridView1.Rows[i].Cells[j].Value != null)
    worksheet.Cells[i + 2, j + 1] = dataGridView1.Rows[i].Cells[j].Value.ToString();
    }
    }



  5. #5

    نقل قول: مشکل در انتقال کلیه اطلاعات دیتاگرید ویو به اکسل

    نقل قول نوشته شده توسط akrami123 مشاهده تاپیک
    سلام بنظر بعلت null بودن سلول با خطا مواجه شده اید لذا با بررسی مقدار سلول با مشکلی مواجه نمی شوید



    // storing Each row and column value to excel sheet
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count - 1; i++)
    {
    for (int j = 0; j < dataGridView1.Columns.Count; j++)
    {
    if (dataGridView1.Rows[i].Cells[j].Value != null)
    worksheet.Cells[i + 2, j + 1] = dataGridView1.Rows[i].Cells[j].Value.ToString();
    }
    }


    بازم همون پیغام میده،
    اکسل باز میشه و ردیف اول دیتاگرید ویو هم داخلش میاد ، ولی ردیف های دیگه نمیاد ! و این پیغام میده که عکسش گذاشته بودم

  6. #6

    نقل قول: مشکل در انتقال کلیه اطلاعات دیتاگرید ویو به اکسل

    کسی نیست راهنمایی کنه ؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل در انتقال کلیه اطلاعات دیتاگرید ویو به اکسل

    بچه ها لطفا راهنمایی کنید خیلی نیاز دارم

  8. #8

    نقل قول: مشکل در انتقال کلیه اطلاعات دیتاگرید ویو به اکسل

    بچه ها خیلی کارم گیره
    لطفا یه نفر راهنمایی کنه

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1399
    محل زندگی
    سراوان
    سن
    31
    پست
    32

    نقل قول: مشکل در انتقال کلیه اطلاعات دیتاگرید ویو به اکسل

    از کد زیر استفاده کن

    try
    {
    if (dataGridView1.RowCount > 0)
    {
    // creating Excel Application
    Microsoft.Office.Interop.Excel._Application app = new Microsoft.Office.Interop.Excel.Application();
    // creating new WorkBook within Excel application
    Microsoft.Office.Interop.Excel._Workbook workbook = app.Workbooks.Add(Type.Missing);
    // creating new Excelsheet in workbook
    Microsoft.Office.Interop.Excel._Worksheet worksheet = null;
    // Preview the output file before saving
    app.Visible = false; //true
    // get the reference of first sheet. By default its name is Sheet1.
    worksheet = workbook.Sheets["Sheet1"];
    // store its reference to worksheet
    worksheet = workbook.ActiveSheet;
    // changing the name of active sheet
    //worksheet.Name = "Exported from gridview";
    // storing header part in Excel
    for (int i = 1; i < dataGridView1.Columns.Count + 1; i++)
    {
    worksheet.Cells[1, i] = dataGridView1.Columns[i - 1].HeaderText;
    }
    // storing Each row and column value to excel sheet
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    for (int j = 0; j < dataGridView1.Columns.Count; j++)
    {
    worksheet.Cells[i + 2, j + 1] = dataGridView1.Rows[i].Cells[j].Value.ToString();
    // Align each field using a loop
    // worksheet.Cells[i + 2, j + 1].Style.HorizontalAlignment = Microsoft.Office.Interop.Excel.XlHAlign.xlHAlignRi ght;
    }
    }
    //Text alignment within all fields
    //worksheet.Cells.Style.HorizontalAlignment = Microsoft.Office.Interop.Excel.XlHAlign.xlHAlignCe nter;
    //Fold right and left fold Excel
    //app.DefaultSheetDirection = (int)Excel.Constants.xlRTL; //or xlRTL
    //worksheet.DisplayRightToLeft = true;
    SaveFileDialog sfd = new SaveFileDialog();
    sfd.Filter = "Excel Documents (*.xlsx)|*.xlsx";
    sfd.FileName = "Export.xlsx";
    if (sfd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    // save the application
    workbook.SaveAs(sfd.FileName, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Microsoft.Office.Interop.Excel.XlSaveAsAccessMode. xlExclusive, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing);
    // Exit from the application
    app.Quit();
    MessageBox.Show("فایل اطلاعات ذخیره شد", "پیغام", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    else
    {

    }
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("عملیات انجام نشد", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    }
    catch (Exception)
    {
    MessageBox.Show("عملیات انجام نشد", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    throw;
    }


  10. #10

    نقل قول: مشکل در انتقال کلیه اطلاعات دیتاگرید ویو به اکسل

    سلام
    از این کد هم می تونید کمک بگیرید:

    Microsoft.Office.Interop.Excel.Application _App = new Microsoft.Office.Interop.Excel.Application();
    Microsoft.Office.Interop.Excel.Workbook _WorkBook = _App.Workbooks.Add(Type.Missing);
    Microsoft.Office.Interop.Excel.Worksheet _WorkSheet = null;
    _WorkSheet = _WorkBook.Sheets["Sheet1"];
    _WorkSheet = _WorkBook.ActiveSheet;
    _WorkSheet.Name = "ErrorList";
    _WorkSheet.DisplayRightToLeft = true;
    _WorkSheet.Cells.Font.Name = "Tahoma";
    _WorkSheet.Cells.NumberFormat = "@";
    for (int i = 1; i < this.dgvErrorByAction.Columns.Count + 1; i++)
    {
    _WorkSheet.Cells[1, i] = dgvErrorByAction.Columns[i - 1].HeaderText;
    }
    for (int i = 0; i < this.dgvErrorByAction.Rows.Count; i++)
    {
    for (int j = 0; j < this.dgvErrorByAction.Columns.Count; j++)
    {
    _WorkSheet.Cells[i + 2, j + 1] = this.dgvErrorByAction.Rows[i].Cells[j].Value.ToString();
    }
    }
    var _SaveFileDialog = new SaveFileDialog();
    _SaveFileDialog.FileName = "ErrorList_" + Today + "_" + DateTime.Now.Hour.ToString("00") + "_" + DateTime.Now.Minute.ToString("00");
    _SaveFileDialog.DefaultExt = ".xls";
    if (_SaveFileDialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    _WorkBook.SaveAs(_SaveFileDialog.FileName, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Microsoft.Office.Interop.Excel.XlSaveAsAccessMode. xlExclusive, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing);
    }
    _App.Quit();

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1399
    محل زندگی
    سراوان
    سن
    31
    پست
    32

    نقل قول: مشکل در انتقال کلیه اطلاعات دیتاگرید ویو به اکسل

    نقل قول نوشته شده توسط MasoudAdmin مشاهده تاپیک
    سلام
    از این کد هم می تونید کمک بگیرید:

    Microsoft.Office.Interop.Excel.Application _App = new Microsoft.Office.Interop.Excel.Application();
    Microsoft.Office.Interop.Excel.Workbook _WorkBook = _App.Workbooks.Add(Type.Missing);
    Microsoft.Office.Interop.Excel.Worksheet _WorkSheet = null;
    _WorkSheet = _WorkBook.Sheets["Sheet1"];
    _WorkSheet = _WorkBook.ActiveSheet;
    _WorkSheet.Name = "ErrorList";
    _WorkSheet.DisplayRightToLeft = true;
    _WorkSheet.Cells.Font.Name = "Tahoma";
    _WorkSheet.Cells.NumberFormat = "@";
    for (int i = 1; i < this.dgvErrorByAction.Columns.Count + 1; i++)
    {
    _WorkSheet.Cells[1, i] = dgvErrorByAction.Columns[i - 1].HeaderText;
    }
    for (int i = 0; i < this.dgvErrorByAction.Rows.Count; i++)
    {
    for (int j = 0; j < this.dgvErrorByAction.Columns.Count; j++)
    {
    _WorkSheet.Cells[i + 2, j + 1] = this.dgvErrorByAction.Rows[i].Cells[j].Value.ToString();
    }
    }
    var _SaveFileDialog = new SaveFileDialog();
    _SaveFileDialog.FileName = "ErrorList_" + Today + "_" + DateTime.Now.Hour.ToString("00") + "_" + DateTime.Now.Minute.ToString("00");
    _SaveFileDialog.DefaultExt = ".xls";
    if (_SaveFileDialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    _WorkBook.SaveAs(_SaveFileDialog.FileName, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Microsoft.Office.Interop.Excel.XlSaveAsAccessMode. xlExclusive, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing, Type.Missing);
    }
    _App.Quit();
    کدتون دو تا مشکل داره
    اول تو خط 22 عبارت Today مشخص نیست متغیره یا رشته!
    دوم فرمت فایل خروجی تو خط 23 هم باید xlsx تعریف بشه!

  12. #12

    نقل قول: مشکل در انتقال کلیه اطلاعات دیتاگرید ویو به اکسل

    ToDay متغیر هست. شما میتونید استفاده نکنید.
    xls هم به xlsx تغییر بدید.
    این کدی بوده که من تو یه برنامه ای که نیاز داشتم جواب گرفتم.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1398, 12:59 عصر
  2. سوال: انتقال یک پیام از کنترلر به ویو با کمک ویو دیتا یا ویو بق
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1394, 16:50 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 فروردین 1393, 17:52 عصر
  4. اتصال دیتای سورس گریدویو داخلی به تکس باکس گرید ویو اصلی
    نوشته شده توسط mostafa_tak2000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1391, 13:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •