نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

  1. #1

    Post سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره
    اگه نکته ای هم بود ممنون میشم بگید که امنیتش بیشتر بشه.


  2. #2

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    چرا نمیفرسته میگه حجمش زیاده چطوری بفرستم

  3. #3

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    لطفا در این باره راهنمایی کنید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    131

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    سلام فایل رو بصورت فشرده با فرمت RAR یا ZIP بفرستید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    در سایت picofile.com
    اپلود کنید .

    اینجا

    سپس
    لینکش رو داخل تاپیک بگذارید

  6. #6

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    فایل اکسستون با برنامه ای در ارتباط هستش؟؟

  7. #7

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    سلام ببخشید دیر شد
    از اینجا دانلودش کنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    806

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    نقل قول نوشته شده توسط 145451159 مشاهده تاپیک
    سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره
    اگه نکته ای هم بود ممنون میشم بگید که امنیتش بیشتر بشه.

    امنیت در حد خیلی ضعیف
    تصویر ضمیمه رو مشاهده بفرما !
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    چطوری امنیتش رو بیشتر کنم ؟
    میشه راهنمایی کنید

  10. #10

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    برای اولین بار خوبه؟
    اولیشه
    چطوری امنیتش رو بیشتر کنم ؟

  11. #11

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    padide55 عزیز میشه شما راهنمایی کنید

  12. #12

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    البته من خودم هنوز سطحم پایینه کمی صبور باشید و منتظر نظرات دوستان باش فک کنم مطالب جالبی ارائه بشه که بدرد همه می خوره
    من راستش اینکه چجوری بازش کردم خودش ارور داد در حین LOAD فرم LOGIN
    من هم تا دیدم ارور داد خودش وارد محیط VB شد و ...
    گویا تابع یا ماژولی به نام
    Call HideACCESS(tv)

    داری که من توش ندیدم ارورش همین بود ارور داد که VARIABLE NOT FOUND
    DESIGN WIVE.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : چهارشنبه 26 آذر 1399 در 23:53 عصر

  13. #13

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    از اونجاییکه یک ارور باعث شد برنامه تون باز شه باید ارورها رو رفع کنید و از انجاییکه که یکی از ماژول هاتون از سایت افیس باز برداشته بودین و با این سایت اشنا هستید من هم درباره ERROR HANDLING مطلبی از همون سایت پیدا کردم که فک کنم برای جلوگیری از ارور مناسب باشه
    https://officebaz.ir/%d8%a8%d8%b1%d8...9%d8%b3%d8%b3/

  14. #14

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    بله دیدم مشکل کد نویسی داشت
    الان درستش رو می فرستم
    راستی چطوری میشه کاری کرد نشه ایمپورت کرد فایلم رو؟
    فایل اصلاح شده را از اینجا دریافت کنید


  15. #15

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    راستی چطوری میشه کاری کرد نشه ایمپورت کرد فایلم رو؟

  16. #16

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    یک نکته دیگه :




    از قسمت کدنویسی فایل اکسس محافظت کن
    با زدن Alt+F11 وارد بخش کد نویسی شو .
    با استفاده از منوی Tools روی گزینه خصوصیات برنامه خود کلیک کن .
    از پنجره ای که باز می شود به تب Protection بروید.
    تیک گرینه Lock Project For Viewing رابزن و در باکسهای پائین رمز مورد نظر خود را وارد کن.
    از پس کدهای شما بدون وارد کردن رمز قابل مشاهده و ویرایش نخواهند بود .

  17. #17

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    تو فایلی که اول فرستاده بودین کلید شیفت رو بسته بودین ولی تو این یکی نبستین که
    ظاهرا یا فراموش کردین یا یه کم عجله دارین

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    806

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    نقل قول نوشته شده توسط 145451159 مشاهده تاپیک
    چطوری امنیتش رو بیشتر کنم ؟
    میشه راهنمایی کنید
    بحث امنیت فایل اکسس یک بحث گسترده ای است و دارای سطوح مختلفی میباشد . ولی اگر میخواهید برنامه ات از یک امنیت تقریباً نسبی بر خوردار باشد موارد زیر را انجام بده :
    1- دیتابس خود را به دو قسمت جداول و دیگر آبجکت ها تقسیم کن . با بیانی ساده تر اگر برنامه ای دارید که مورد استفاده چند کاربر است و باید آن را از طریق شبکه برای کاربران به اشتراک بگذارید سعی کن آن تعداد جدول که همه کاربران بطور مشترک از آنها استفاده می کنند از برنامه جدا کنید و آنها را در یک فایل جداگانه به عنوان بانک اطلاعاتی قرار بدهید . در واقع همین فایل بانک اطلاعاتی است که باید در شبکه برای استفاده دیگر کاربران به اشتراک گذاشته شود و آن قسمت از برنامه که سایر آبکت ها مثل کوئری ها ، فرم ها و گزارشات و ... در آن است بر روی سیستم همه کاربران بطور جداگانه وجود دارد .که دسترسی به جداول فایل بانک اطلاعاتی یا از طریق لینک کردن جداول صورت می گیرد یا از طریق کانکشن استرینگ که برای برنامه هائی درسطح اهمیت پائین تا متوسط همان روش لینک کردن جداول پیشنهادمیشود .( روش ارتباط با جداول بانک اطلاعاتی از طریق ایجاد کانکشن استرینگ نیاز به کد نویسی قوی و مهارت بالا دارد)
    2- برای فایل بانک اطلاعاتی که در شبکه قرار میدهید یک پسورد قوی ( ترکیب حروف ، اعداد و علامت) قرار بده
    3- از طریق کد نویسی کلیه جداول ( اعم ازجداول لینک شده و جداول محلی) و دیگر آبجکتها ( کوئری ها ، فرم ها و .....) باید مخفی شوند
    مثلاً کد زیر باعث مخفی شدن جدولی بنام table1 میشود

    CurrentDb.TableDefs(table1).Attributes = dbHiddenObject

    البته مخفی کردن همه آبجکت ها باید از طریق کد نویسی و بکار بردن حلقه for ... next باید انجام شود ( چون اگر تعداد آبجکت ها زیاد باشد برای مخفی کردن هر آبجکت دیگر نیاز به نوشتن یک خط کد نمی باشد )
    4-کامپایل کردن برنامه اکسس و تبدیل فرمت Accdb به فرمت Accde . با کامپایل کردن برنامه دسترسی به کدهای برنامه تقریباً غیر ممکن است مگر از طریق نرم افزارهائی حرفه ای که دسترسی به اینگونه نرم افزارها برای اکثریت افراد امکان پذیر نیست ( چون باید خریداری شود که کمتر کسی حاضر به خرید آن میشود )
    5- بستن و غیر فعال کردن کلید شیفت از داخل برنامه
    موفق باشید

  19. #19

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    بله یادم رفت کلید شیفت را ببندم
    ممنون از راهنمایی شما
    راستی من می خواهم برنامه نویسی vba یاد بگیرم از کجا؟ و چطوری؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

  20. #20

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    چطوری میشه کاری کرد نشه ایمپورت کرد فایلم رو؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    806

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    نقل قول نوشته شده توسط 145451159 مشاهده تاپیک
    چطوری میشه کاری کرد نشه ایمپورت کرد فایلم رو؟
    اجرای مورد 3 توضیحات پست 18

  22. #22

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    راستی من می خواهم برنامه نویسی vba یاد بگیرم از کجا؟ و چطوری؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    806

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    نقل قول نوشته شده توسط 145451159 مشاهده تاپیک
    راستی من می خواهم برنامه نویسی vba یاد بگیرم از کجا؟ و چطوری؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
    در اینترنت عبارت آموزش vba در اکسس رو جستجو کن

  24. #24

    نقل قول: سلام یک فایل اکسس داشتم می خواستم از اساتید محترم یک نگاهی به امنیتش بندازند ببینند چطوره

    ----------------------------
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : شنبه 13 دی 1399 در 17:10 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 16 اردیبهشت 1399, 20:14 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 مرداد 1391, 18:26 عصر
  3. وارد کردن اطلاعات به ترتیب در دیتابیس اکسس ...
    نوشته شده توسط Heidari66 در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1391, 16:24 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1390, 22:08 عصر
  5. تهیه نسخه پشتیبان از دیتابیس اکسس در دات نت 2003
    نوشته شده توسط VB.NET2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 27 دی 1386, 00:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •