نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطا در ارسال ایمیل

  1. #1

    Unhappy خطا در ارسال ایمیل

    درود
    برای ارسال ایمیل از کد زیر استفاده میکردم (درگذشته)، و درست کار میکرد، بدون هیچ مشکلی:


    Dim mTo As String = "MailTo"
    Dim mFrom As String = "MyFmail"
    Dim mSubject As String = subject_
    Dim mMsg As String = ""
    Dim mMailServer As String = ConfigurationManager.AppSettings.Get("MyMailServer ")
    Dim mPort As Integer = ConfigurationManager.AppSettings.Get("MyMailServer Port")
    Try
    Dim message As New MailMessage(mFrom, mTo, mSubject, mMsg)
    message.From = New MailAddress("MyEmail", "")
    'If fileAttachments.HasFile Then
    ' Dim attached As New Attachment(Trim(fileAttachments.PostedFile.FileNam e.ToString()))
    ' message.Attachments.Add(attached)
    'End If


    'If mCC <> "" Or mCC <> String.Empty Then
    ' Dim strCC() As String = Split(mCC, ";")
    ' Dim strThisCC As String
    ' For Each strThisCC In strCC
    ' message.CC.Add(Trim(strThisCC))
    ' Next
    'End If
    message.IsBodyHtml = True
    Dim mySmtpClient As New SmtpClient("Host") 'How get this? "nslookup -q=mx geranit.com"
    mySmtpClient.UseDefaultCredentials = False
    mySmtpClient.Credentials = New NetworkCredential("MyEmail", "MyPassword")
    mySmtpClient.Send(message)
    Catch ex As FormatException
    End Try


    در پروژه ی جدیدی که دارم روش میکنم همین کدهارو کپی کردم ولی خطای زیر میده:

    A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 185.94.98.228:25




    حالا جالب اینجاست که پروژه ی قدیمی (که البته هنوزم هم Up هست و در حال کار هم هست) تست کردم دیدم اونم همین خطارو میده!
    با هاست صحبت کردم گفت مشکل ما نیست!
    چطور ی کدی قبلا درست کار میکردم الان کار نمیکنه؟
    آیا مشکل از کدهاست؟

    من جهت تست دو تا مدل کد دیگه هم تست کردم که بازم همون خطارو میده:
    1)

            Dim Mail As MailMessage = New MailMessage()        Mail.To.Add("MailTo")
    Mail.From = New MailAddress("MyFmail")
    Dim smtp As SmtpClient = New SmtpClient()
    smtp.Host = "Host"
    smtp.Port = 25
    Mail.Subject = "Verification Link"
    Mail.Body = "Your body Part"
    Mail.IsBodyHtml = True
    smtp.Credentials = New System.Net.NetworkCredential("MyFmail", "MyPassword")
    smtp.EnableSsl = False
    smtp.Send(Mail)


    2)

            Dim myMessage As MailMessage = New MailMessage()        myMessage.From = New MailAddress("MyFmail", " ")
    myMessage.To.Add("MailTo")
    myMessage.Subject = "Subject"
    myMessage.IsBodyHtml = True


    myMessage.Body = "Message Body"


    Dim mySmtpClient As SmtpClient = New SmtpClient()
    Dim myCredential As System.Net.NetworkCredential = New System.Net.NetworkCredential("MyFmail", "MyPassword")
    mySmtpClient.Host = "Host"
    mySmtpClient.UseDefaultCredentials = False
    mySmtpClient.Credentials = myCredential
    mySmtpClient.ServicePoint.MaxIdleTime = 1


    mySmtpClient.Send(myMessage)
    myMessage.Dispose()


    و اینو هم بگم برای گرفتن آدرس Host از دستور زیر توی cmd استفاده میکنم:

    "nslookup -q=mx geranit.com

  2. #2

    نقل قول: خطا در ارسال ایمیل

    منم همین مشکل رو داشتم ، به خود هاست گفتم یه sample بدم بده ، مشکلم با اون حل شد .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •