نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل با نمایش اطلاعات وبسایت بعد از logout

  1. #1

    مشکل با نمایش اطلاعات وبسایت بعد از logout

    سلام دوستان
    بعد از logout و حذف سشن ها با زدن دکمه back مرورگر، کاربر میتونه اطلاعات آخرین صفحه رو ببینه
    چطور این مشکل رو حل کنم؟؟

  2. #2
    کاربر جدید آواتار roxment
    تاریخ عضویت
    آذر 1399
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    26

    نقل قول: مشکل با نمایش اطلاعات وبسایت بعد از logout

    نمی دانم از چه cms استفاده می کنی اما در صفحاتی که حفاضت شده هستند و یوزر باید لاگین باشد قبل از هر کاری در صفحه باید سشن چک شود

    session_start();if(isset($_SESSION['User'])){ //View Page Data
    }else{ //Redirect to Login Page}


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل با نمایش اطلاعات وبسایت بعد از logout

    اون تاریخچه مرورگر هستش که به یاد میسپاره صفحه قبلی رو , وقتی بک رو بزنی از حافظه لودش میکنه برای همین حتی وقتی لاگاوت کنی بک بزنی نشون میده لاگ این هستی چون از حافظه لودش میکنه صفحه رو

    باید با javascript پاکش کنی یا هدر بزاری که کش نکنه صفحات رو
    سرچ کن ببین چه راه حل هایی هست


    https://stackoverflow.com/questions/29740338/

  4. #4
    کاربر جدید آواتار roxment
    تاریخ عضویت
    آذر 1399
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    26

    نقل قول: مشکل با نمایش اطلاعات وبسایت بعد از logout

    زمانی که سشن چکر داشته باشه حتی حالت کش هم باشه عملیات ریدایرکت انجام میشه و کاربر صفحه کش را هم نمی بینه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل با نمایش اطلاعات وبسایت بعد از logout

    اینکه چندین راه حل مختلف ارائه بشه برای یک مشکل یه چیز رایج هستش تا سوال کننده بتونه بسته به نوع نیازش بهترین روش رو برای خودش انتخاب کنه ,منظور این نیست که روش شما اشتباهه
    شما یک راه حل گفتی برای حل مشکل , من ریشه مشکل رو براشون توضیح دادم

    راه حل شما فرض رو بر این میزاره که کاربری که لاگین نیست اصلا نباید بتونه اون صفحه رو ببینه که این دوستمون به این قسمتش اشاره نکرده
    ممکنه صفحه partial باشه و کاربری که لاگین نیست هم بتونه صفحه رو ببینه و فقط محتوای بخشی از صفحه متفاوت باشه برای کسی که لاگینه و کسی که لاگین نیست

  6. #6
    کاربر جدید آواتار roxment
    تاریخ عضویت
    آذر 1399
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    26

    نقل قول: مشکل با نمایش اطلاعات وبسایت بعد از logout

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    اینکه چندین راه حل مختلف ارائه بشه برای یک مشکل یه چیز رایج هستش تا سوال کننده بتونه بسته به نوع نیازش بهترین روش رو برای خودش انتخاب کنه ,منظور این نیست که روش شما اشتباهه
    شما یک راه حل گفتی برای حل مشکل , من ریشه مشکل رو براشون توضیح دادم

    راه حل شما فرض رو بر این میزاره که کاربری که لاگین نیست اصلا نباید بتونه اون صفحه رو ببینه که این دوستمون به این قسمتش اشاره نکرده
    ممکنه صفحه partial باشه و کاربری که لاگین نیست هم بتونه صفحه رو ببینه و فقط محتوای بخشی از صفحه متفاوت باشه برای کسی که لاگینه و کسی که لاگین نیست
    سوتفاهم نشه مورد این بود که معمولا تو php داستان امنیت به علت سعی در کاهش حجم کد نویسی ،عدم آگاهی ، عدم تسلط برنامه نویس و یا کاهش عملیات از سمت سرور نادیده گرفته میشه که من تو پروژه های زیادی شاهد این موارد بودم و این مشکلات توسط کاربر یا ادمین کشف می شود منظور از بیان این مورد در نظر گرفتن موارد امنیتی بود نه خدایی نکرده ایراد از دوستان

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل با نمایش اطلاعات وبسایت بعد از logout

    بله حرف شما هم صحیح هست راه حل های سمت کلاینت قابل اطمینان نیستن از نظر امنیتی
    ممنون که به سوالات پاسخ میدین

تاپیک های مشابه

  1. logout شدن کاربر پس از بازگشت از درگاه بانک به سایت
    نوشته شده توسط LostOfMind در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 13 آذر 1393, 23:04 عصر
  2. logout خارج شدن از مدیریت
    نوشته شده توسط p30online در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 دی 1392, 09:11 صبح
  3. حرفه ای: سایت بعد از خروج از دروازه بانک logout میکنه؟
    نوشته شده توسط hgh.just.hony در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 27 دی 1391, 13:58 عصر
  4. سوال: logOut شدن کاربر هنگام خروج از سایت
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 فروردین 1391, 16:25 عصر
  5. logout
    نوشته شده توسط lvenoos در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1384, 13:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •