نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل درخواست api

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار parsserver2
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    Tehran, Iran
    پست
    65

    Question مشکل درخواست api

    سلام بچه ها خسته نباشید. میخواستم از api سایتی استفاده کنم در react native. اول اینکه وقتی url درخواستی رو در مرورگر میزنیم ازمون user pass میخواد:
    1.png

    برای دریافت از axios استفاده کردم به صورت زیر:



    axios.create({
    withCredentials: true,
    baseURL: 'https://site.com/api/products?company_id=198',
    timeout: 10000,
    headers: {
    "Accept": "application/json",
    "Content-Type": "application/json",
    'Authorization': 'Basic username:password'
    }
    });


    اما همچین خطایی بهم میده:

    2.png

    کلمه ی Access-Control-Allow-Origin رو در اینترنت جستجو کردم چنتا سایت رو خوندم و کد رو به صورت زیر تغییر دادم:


    axios.create({
    withCredentials: true,
    baseURL: 'https://hornb2b.com/',
    timeout: 10000,
    headers: {
    'Access-Control-Allow-Origin': '*',
    "Accept": "application/json",
    "Content-Type": "application/json",
    'Authorization': 'Basic username:password'
    }
    });


    اما بازهم همون خطا رو بهم میده... لطفا کمکم کنید. تشکر...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 1.png‏ (17.3 کیلوبایت, 19 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله parsserver2 : پنج شنبه 27 آذر 1399 در 04:26 صبح

  2. #2

    نقل قول: مشکل درخواست api

    کارشناس React Native
    شرح موقعیت شغلی

    • تجربه تولید اپلیکیشن
    • تسلط کامل بر React Native برای توسعه اپلیکیشن Android و iOS
    • تسلط کامل به Redux، ES6، JavaScript
    • آشنایی کامل با Restful Api و ارتباط با وب سرویس ها
    • تسلط کامل بر Git و آشنایی با Gitlow
    • آشنایی با متدولوژی های Agile و Scrum
    • آشنایی با معماری MVP
    • تسلط به مفاهیم شیء گرا و design pattern های کاربردی
    • تجربه کار با کتابخانه های ORM مانند Room
    • تسلط به زبان انگلیسی
    • دارای روحیه تیمی
    • منظم، قانونمند و مسئولیت پذیر
    • توانایی حل مشکلات و چالش‌های پیچیده
    • علاقه مند به یادگیری و پیشرفت



    • روزهای کاری شنبه تا چهارشنبه
    • بیمه تامین اجتماعی
    • بیمه تکمیلی
    • ناهار

    لطفا رزومه خود را به ایمیل projeh3@gmail.com ارسال بفرمایید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 12 آبان 1399, 13:00 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1396, 09:01 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 31 مرداد 1393, 10:12 صبح
  4. سوال: ساخت چند یوزر پس برای هاست و محدود کردن هاست برای نویسندگان هاست.
    نوشته شده توسط rezanic در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1393, 21:07 عصر
  5. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1391, 13:48 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •