نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جستجو در ستون json

  1. #1

    جستجو در ستون json

    سلام دوستان
    فرض کنید چنین جدولی داریم

    column1 id
    ["1","2","3"] 1
    ["1","2"] 2
    ["1"] 3
    ["2","3"] 4


    اگر بخواهیم سطرهایی که در اونها 1و2 وجود داره ( اسمش رو میذارم x ) رو پیدا کنیم باید از کد زیر استفاده کنیم

    select * from `Test_table` where json_contains(`column1`, "["1","2"]")


    یا

    select * from `Test_table` where `column1` like "%1%" and `column1` like "%2%"


    یا در لاراول

    $test = Test::whereNotNull( 'id' );
    foreach ( $x as $key ) {
    $test->where( 'column1', 'like', "%$key%" );
    }
    $test->get();



    نوع دیگر لاراول

    $test = Test::whereNotNull( 'id' );
    $test->whereJsonContains( 'column1', $x );
    $test->get();



    id column1
    1 ["1","2","3"]
    2 ["1","2"]

    چیزی که من احتیاج دارم دقیقا برعکسه، یعنی قصد دارم سطرهایی رو پیدا کنم که مقدار اون سلول در x یا همون 1و2 وجود داشته باشه یعنی جواب جستجو بصورت زیر باشه
    id column1
    2 ["1","2"]
    3 ["1"]
    کسی راه حل رو بلده؟

  2. #2

    نقل قول: جستجو در ستون json

    سلام
    جواب راحت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم

    فقط کافیه در تابع json_contains جای دو پارامتر رو عوض کنیم

    البته این کار در داخل برنامه php my admin انجام شده و در تابع
    whereJsonContains لاراول جواب نمیده
    آخرین ویرایش به وسیله majidbayat : چهارشنبه 03 دی 1399 در 22:24 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: دسترسی به مقادیر فرمت json
    نوشته شده توسط pooyeshpajooh در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 28 مرداد 1399, 00:52 صبح
  2. استراخ اطلاعات json از یک api
    نوشته شده توسط siavash82i در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 11 اردیبهشت 1397, 15:36 عصر
  3. حرفه ای: فرستادن json برای نمایش پیام به کاربر و رفرش کردن فرم
    نوشته شده توسط sh_esharif در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 06 مرداد 1396, 22:24 عصر
  4. فرستادن Json
    نوشته شده توسط F.zeinali در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1392, 14:28 عصر
  5. حرفه ای: فرستادن لیستی از کلاس به json
    نوشته شده توسط hamid_shrk در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 فروردین 1392, 00:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •