نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: درج اعداد به زبان انگلیسی در دیبی گرید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    Question درج اعداد به زبان انگلیسی در دیبی گرید

    با سلام خدمت دوستان
    کسی میدونه چطور باید برنامه را تنظیم کرد که در دیبی گرید اعداد به صورت انگلیسی نمایش داده شود؟ متشکرم

  2. #2

    نقل قول: درج اعداد به زبان انگلیسی در دیبی گرید

    سلام. در بدترین حالت خودش می تونید یک کانورتور براش درست کنید.
    کدهای اعداد رو می تونید از برنامه charmap بیرون بکشید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    نقل قول: درج اعداد به زبان انگلیسی در دیبی گرید

    ضمن تشکر از جناب آقای زالی به خاطر کمک به رفع مسائل مطرح شده توسط کاربران، بنده تجربه ای در این باره ندارم . در نت هم بیشتر در رابطه با کانورت از زبان به زبان دیگر برنامه نویسی موجود است.لذا در صورت امکان قطعه کدی که شمای کلی کار را نشان بدهد راهگشا خواهد بود. متشکرم

  4. #4

    نقل قول: درج اعداد به زبان انگلیسی در دیبی گرید

    براتون یک مثال نوشتم:


    function ConvertToLatinDigits(s: string): string;
    const
    Digits = #$ff10#$ff11#$ff12#$ff13#$ff14#$ff15#$ff16#$ff17#$ ff18#$ff19;
    var
    i: integer;
    begin
    for i := 0 to 9 do
    s := StringReplace(s, Chr(i +48), Digits[i +1], [rfReplaceAll]);


    Exit(s);
    end;


    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    var
    s: String;
    begin
    s := 'این تسته ' + '1234567890' + ' test تست';
    s := ConvertToLatinDigits(s);
    Label1.Caption := s;
    end;


    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1396, 00:49 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1393, 21:49 عصر
  3. خبر: دانلود دیکشنری انگلیسی به انگلیسی تخصصی کامپیوتر با بیش از ده هزار لغت و عکس
    نوشته شده توسط MortezaGity در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1391, 08:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •