نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: کمک برای حل یک مسئله به زبان php

  1. #1

    Post کمک برای حل یک مسئله به زبان php

    سلام دوستان. ببخشید من دنبال کدی بودم که این اعداد رو چاپ کنه:

    1,1,2,3,5,8,12


    دنباله فیبونانچی هم نبود. ممنون میشم اگر کسی از دوستان میتونه کدش رو بگه که چجوری این اعداد رو چاپ کنم با حلقه های شرطی. ممنون.

  2. #2
    کاربر جدید آواتار roxment
    تاریخ عضویت
    آذر 1399
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    26

    نقل قول: کمک برای حل یک مسئله به زبان php

    منظور از چاپ کنه چیه؟ منطق ایجاد این اعداد چیه ؟منظور از شرط چیه یکم توضیح بدبد بفهمم اصلا چی می خواین

  3. #3

    نقل قول: کمک برای حل یک مسئله به زبان php

    نقل قول نوشته شده توسط roxment مشاهده تاپیک
    منظور از چاپ کنه چیه؟ منطق ایجاد این اعداد چیه ؟منظور از شرط چیه یکم توضیح بدبد بفهمم اصلا چی می خواین
    سلام. استاد گفته یه حلقه توی php بنویسید که خروجیش این اعداد باشه:
    1,1,2,3,5,8,12

  4. #4
    کاربر جدید آواتار roxment
    تاریخ عضویت
    آذر 1399
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    26

    نقل قول: کمک برای حل یک مسئله به زبان php

    یک کد نوشتم خروجی مورد نظر شما را نمایش می ده ولی نمی دانم منظور استادتان این سبک بوده یا خیر


    <?function SysCheck(){ $Data=array(1,1); $Count=count($Data); $Result=$Data[$Count-1]+$Data[$Count-2]; for($x=0; $x<=4; $x++){ $Count=count($Data); $SubResult=$Data[$Count-1]+$Data[$Count-2]; if($x==4){$SubResult=$SubResult-1;} array_push($Data, $SubResult); }
    $Result=$Data; return $Result;}

    var_dump(SysCheck());





  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: کمک برای حل یک مسئله به زبان php

    نقل قول نوشته شده توسط xxxyyy375 مشاهده تاپیک
    سلام. استاد گفته یه حلقه توی php بنویسید که خروجیش این اعداد باشه:
    1,1,2,3,5,8,12
    خب حتما گفته فرمولش و منطق تولید این اعداد چیه
    به نظر میاد که هر عدد جمع 2 عدد قبلشه ... ولی احتمالا آخرش 12 رو اشتباه نوشتی و باید 13 باشه

  6. #6
    کاربر جدید آواتار roxment
    تاریخ عضویت
    آذر 1399
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    26

    نقل قول: کمک برای حل یک مسئله به زبان php

    اگه 13 باشه همون فیبونانچی هست

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    نهاوند (استان همدان)
    پست
    98

    نقل قول: کمک برای حل یک مسئله به زبان php

    سلام دوست عزیز
    این الگوی عددی که شما نوشتید همون اعداد فیبوناچی هستند که کد تولیدش رو در پایین براتون می فرستم.
    امیدوارم که این تکه کد درست باشه و به کار شما بیاد.

    <?php
    $Temp_1 = 0;
    $Temp_2 = 1;

    $First = 1; //اولین عدد حلقه ی تکرار
    $End = 6; //آخرین عدد حلقه ی تکرار، 6 عدد بعد از عدد یک

    echo $Temp_2 .','; //چاپ اولین عدد که همان یک هست

    for ($i = $First; $i <= $End; $i++)
    {
    $Temp_3 = $Temp_2 + $Temp_1;
    if ($i == $End)
    {
    echo $Temp_3 ; //چاپ عدد آخر و برداشتن علامت کاما از جلوی الگوی عددی
    break;
    }
    else
    echo $Temp_3 .','; //چاپ عدد دوم و اعداد بعدی و گذاشتن علامت کاما در جلوی هر عدد

    $Temp_1 = $Temp_2;
    $Temp_2 = $Temp_3;
    }
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله Ali_Sedaghat : دوشنبه 08 دی 1399 در 22:02 عصر

  8. #8

    نقل قول: کمک برای حل یک مسئله به زبان php

    سلام. ممنون از دوستان عزیز. ولی این فیبونانچی نیست و مشکل دقیقا همینه. الگوش اینه:

    1
    2+0=2
    2+1=3
    3+2=5
    5+3=8
    8+4=12
    12+5=17
    17+6=23
    23+7=30
    30+8=38


    ولی نمیدونم چجوری باید توی php کدی نوشت که خروجیش این الگو باشه. هرجا هم میپرسم میگن فیبونانچیه ولی تنها تفاوتش توی همین عدد 12 است. از دوستان کسی همچین الگویی رو با php تاحالا نوشته؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: کمک برای حل یک مسئله به زبان php

    دوست عزیز وقتی سوال میپرسی کامل توضیح بده , این رو اگه از اول گفته بودی خیلی راحت حل میشد
    ما که نباید هم کد رو بنویسیم و هم فرمول ریاضیش رو حدس بزنیم برا شما , حداقل کاری که میتونی بکنید اینه که اطلاعات کامل رو بدی وقتی سوال میکنی

  10. #10

    نقل قول: کمک برای حل یک مسئله به زبان php

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    دوست عزیز وقتی سوال میپرسی کامل توضیح بده , این رو اگه از اول گفته بودی خیلی راحت حل میشد
    ما که نباید هم کد رو بنویسیم و هم فرمول ریاضیش رو حدس بزنیم برا شما , حداقل کاری که میتونی بکنید اینه که اطلاعات کامل رو بدی وقتی سوال میکنی
    ببخشید. ولی من فکر کردم توی انجمنی پیام گذاشتم که خیلی ها شاید از قبل نمونه های این کد رو دیده باشن. شما ببخشید. من الان که فرمولش رو نوشتم شما روشی رو میتونید بگید؟

  11. #11
    کاربر جدید آواتار roxment
    تاریخ عضویت
    آذر 1399
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    26

    نقل قول: کمک برای حل یک مسئله به زبان php


    for($x=0; $x<=8; $x++){
    if($x==0){
    $ThisNum=(2+$x);
    echo "1<br />";
    echo "2+$x=$ThisNum<br />";
    }elseif($x==1){
    $ThisNum1=($ThisNum+$x);
    echo "$ThisNum+$x=$ThisNum1<br />";
    }else{
    if($x==2){
    $ThisNum=($ThisNum1);
    }
    echo ($ThisNum)."+$x=".($ThisNum+$x)."<br />";
    $ThisNum=($ThisNum+$x);
    }
    }

  12. #12

    نقل قول: کمک برای حل یک مسئله به زبان php

    نقل قول نوشته شده توسط roxment مشاهده تاپیک

    for($x=0; $x<=8; $x++){
    if($x==0){
    $ThisNum=(2+$x);
    echo "1<br />";
    echo "2+$x=$ThisNum<br />";
    }elseif($x==1){
    $ThisNum1=($ThisNum+$x);
    echo "$ThisNum+$x=$ThisNum1<br />";
    }else{
    if($x==2){
    $ThisNum=($ThisNum1);
    }
    echo ($ThisNum)."+$x=".($ThisNum+$x)."<br />";
    $ThisNum=($ThisNum+$x);
    }
    }

    سلام. ببخشید ولی خروجی این کد اینه:
    12+0=22+1=33+2=55+3=88+4=1212+5=1717+6=2323+7=3030 +8=38

    ولی مشکلی که هست من این اعداد رو میخواستم:
    1
    2
    3
    5
    8
    12

    ممنون. بازم معذرت میخوام بابت اینکه این کد اینقدر دردسر ساز شد

  13. #13

    نقل قول: کمک برای حل یک مسئله به زبان php

    نقل قول نوشته شده توسط Ali_Sedaghat مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    این الگوی عددی که شما نوشتید همون اعداد فیبوناچی هستند که کد تولیدش رو در پایین براتون می فرستم.
    امیدوارم که این تکه کد درست باشه و به کار شما بیاد.

    <?php
    $Temp_1 = 0;
    $Temp_2 = 1;

    $First = 1; //اولین عدد حلقه ی تکرار
    $End = 6; //آخرین عدد حلقه ی تکرار، 6 عدد بعد از عدد یک

    echo $Temp_2 .','; //چاپ اولین عدد که همان یک هست

    for ($i = $First; $i <= $End; $i++)
    {
    $Temp_3 = $Temp_2 + $Temp_1;
    if ($i == $End)
    {
    echo $Temp_3 ; //چاپ عدد آخر و برداشتن علامت کاما از جلوی الگوی عددی
    break;
    }
    else
    echo $Temp_3 .','; //چاپ عدد دوم و اعداد بعدی و گذاشتن علامت کاما در جلوی هر عدد

    $Temp_1 = $Temp_2;
    $Temp_2 = $Temp_3;
    }
    ?>
    مثلا این کد درسته ولی به جای 13 باید 12 باشه

  14. #14
    کاربر جدید آواتار roxment
    تاریخ عضویت
    آذر 1399
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    26

    نقل قول: کمک برای حل یک مسئله به زبان php


    function SysCheck(){
    $Data=array(1,1);
    $Count=count($Data);
    $Result=$Data[$Count-1]+$Data[$Count-2];
    echo"1<br />";
    for($x=0; $x<=4; $x++){
    $Count=count($Data);
    $SubResult=$Data[$Count-1]+$Data[$Count-2];
    if($x==4){$SubResult=$SubResult-1;}
    echo"$SubResult<br />";
    array_push($Data, $SubResult);
    }
    $Result=$Data;
    return $Result;
    }
    SysCheck();

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: کمک برای حل یک مسئله به زبان php

    نقل قول نوشته شده توسط xxxyyy375 مشاهده تاپیک
    ببخشید. ولی من فکر کردم توی انجمنی پیام گذاشتم که خیلی ها شاید از قبل نمونه های این کد رو دیده باشن. شما ببخشید. من الان که فرمولش رو نوشتم شما روشی رو میتونید بگید؟
    بیشتر دوستانی که اینجا هستن این شغلشونه و دانشجو نیستن
    این مسائل دانشجویی هیچ استفاده عملی ندارن و فقط برای دوندن دانشجو ها و مشغول کردن فکرشونه تا با سروکله زدن با کد آشنا بشن , چیزی نیست که یه برنامه نویس حفظ کنه یا بخاد بدونه
    پس سوالات دانشجویی میپرسید کامل توضیح بدین

    ضمن اینکه شما ابتدا گفتید این خروجی رو میخاید

    1,1,2,3,5,8,12

    بعا گفتید این خروجی

    1,2,3,5,8,12


    دلیل اینکه همه میگن فیبوناچیه اینه که هیچ الگوی مشخصی رو دنبال نمیکنه این خروجی به دلیل وجود 1 در ابتداش (از 2 به بعد الگوی مشخصی داره ) و همه فکر میکنن که شما اشتباه نوشتی خروجی رو ... اگر الگو رو از اول نوشته بودین میشد متوجه شد که یه الگوی نامنظم هست و استاد برای رد گم کردم و اینکه دانشجو ها نرن سرچ و کپی کنن کد های فیبوناچی این رو بهتون داده



    $arr = [1] ;
    for($i=0 ; $i <= 8 ; $i++ )
    {
    $arr[] = $i+ (end($arr) == 1 ? 2 : end($arr));
    }

    echo implode(',' , $arr );



  16. #16

    نقل قول: کمک برای حل یک مسئله به زبان php

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    بیشتر دوستانی که اینجا هستن این شغلشونه و دانشجو نیستن
    این مسائل دانشجویی هیچ استفاده عملی ندارن و فقط برای دوندن دانشجو ها و مشغول کردن فکرشونه تا با سروکله زدن با کد آشنا بشن , چیزی نیست که یه برنامه نویس حفظ کنه یا بخاد بدونه
    پس سوالات دانشجویی میپرسید کامل توضیح بدین

    ضمن اینکه شما ابتدا گفتید این خروجی رو میخاید

    1,1,2,3,5,8,12

    بعا گفتید این خروجی

    1,2,3,5,8,12


    دلیل اینکه همه میگن فیبوناچیه اینه که هیچ الگوی مشخصی رو دنبال نمیکنه این خروجی به دلیل وجود 1 در ابتداش (از 2 به بعد الگوی مشخصی داره ) و همه فکر میکنن که شما اشتباه نوشتی خروجی رو ... اگر الگو رو از اول نوشته بودین میشد متوجه شد که یه الگوی نامنظم هست و استاد برای رد گم کردم و اینکه دانشجو ها نرن سرچ و کپی کنن کد های فیبوناچی این رو بهتون داده



    $arr = [1] ;
    for($i=0 ; $i <= 8 ; $i++ )
    {
    $arr[] = $i+ (end($arr) == 1 ? 2 : end($arr));
    }

    echo implode(',' , $arr );


    واقعا ممنونم. ببخشید. خیلی متشکرم بابت وقتی که گذاشتین ❤

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    نهاوند (استان همدان)
    پست
    98

    نقل قول: کمک برای حل یک مسئله به زبان php


    <?php
    $Temp_1 = 1;
    $Temp_2 = 2;
    $Pattern_Array = array();

    $First = 0; //اولین عدد حلقه ی تکرار
    $End = 10; //آخرین عدد حلقه ی تکرار، 6 عدد بعد از عدد یک

    echo $Temp_1 .','; //چاپ اولین عدد که همان یک هست

    for ($i = $First; $i <= $End; $i++)
    {
    $Temp_3 = $Temp_2 + $i;
    if ($i == $End)
    {
    echo $Temp_3 ; //چاپ عدد آخر و برداشتن علامت کاما از جلوی الگوی عددی
    break;
    }
    else
    echo $Temp_3 .','; //چاپ عدد دوم و اعداد بعدی و گذاشتن علامت کاما در جلوی هر عدد

    $Temp_1 = $Temp_2;
    $Temp_2 = $Temp_3;
    }
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله Ali_Sedaghat : شنبه 13 دی 1399 در 09:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •