نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارسال متن پیش فرض

  1. #1

    ارسال متن پیش فرض

    سلام دوستان خسته نباشید
    یه سوال داشتم
    من یه سایت دارم بخش تیکت به این شکل هست کاربر که پیام میده منم جواب میدم میخوام یه چند تا متن پیش فرز بزارم که دیگه هی لازم نباشه بنویسم
    الان به این شکله
    https://prnt.sc/w7s8df

    ریپلای رو که میزنم متنی رو که نوشتم رو پست میکنه تو تیکت باز کلوز هم که میبنده تیکت رو یه اوکی هم خودم اضافه کردم میخوام رو اومی که کلیک کردک متنی که پیش فرض نوشتیم رو چاپ کنه

    کجای این کد رو باید ادیت کنم ؟

    echo '<div class="main">'; if (isset($_GET['t']) && is_numeric($_GET['t'])): $get_t = $_tickets->get_by_id($_GET['t']); ?> <div>
    <div class="row"> <div class="col-lg-7 col-md-7"> <h3>Title# <?php echo htmlspecialchars($get_t['title']); ?> <small>by<cite> <?php echo htmlspecialchars($get_t['uname']); ?></cite></small></h3> <br/> <div class="card">
    <div class="card-body">
    <p class="msg-report"><?php echo url_ticket($get_t['message']); ?></p>
    </div>
    <div class="card-footer"> <p class="replay-user"><span class="label label-primary"> <?php echo htmlspecialchars($get_t['uname']); ?></span> - <?php echo htmlspecialchars($get_t['created_dt']); ?></p>
    </div>
    </div> <?php $raplays = $_tickets->get_raplay_ticket($get_t['t_id']); foreach ($raplays as $replay): echo '<div class="card"> <div class="card-body"> <p class="msg-report">' . url_ticket($replay['post']) . '</p> </div> <div class="card-footer"> <p class="replay-user">' . replay_name_t($replay['u_replay'], $get_t['t_id'], $replay['urep_name']) . ' - ' . htmlspecialchars($replay['rep_dt']) . '</p> </div> </div>'; endforeach; if ($get_t['t_status'] == 1): ?> <form class="replay-report" method="POST" action="tickets.php?do=replay"> <input type="hidden" name="tkid" value="<?php echo encrypt_256($get_t['t_id']); ?>"> <textarea style="min-height: 120px" name="post" class="msg-report area-input"></textarea> <p class="replay-user" style="background-color: #282933;padding: 8px;margin-top: 8px"> <button class="btn btn-primary">Reply</button> <a href="tickets.php?do=close&t=<?php echo $get_t['t_id']; ?>" class="btn btn-danger">Close Ticket</a> <form class="replay-report" method="POST" action="tickets.php?do=replay"> <input type="hidden" name="tkid" value="<?php echo encrypt_256($get_t['t_id']); ?>"> <button class="btn btn-primary">OK</button> </p> </form>
    <?php else: echo '<p class="alert alert-info" style="background-color: #f3f3f3db;color:#2c3e50;border:none"> <b>Closed Ticket</b> <br> <span>This ticket is closed and you can\'t reply to it</span> </p>'; endif; ?>
    </div> </div>
    </div><!--/span--> <?php else: re_h('tickets.php');


    ممنون میشم راهنمای کنید

  2. #2

    نقل قول: ارسال متن پیش فرض

    کد خیلی نا منظم اومد نمیدونم چرا

  3. #3
    کاربر جدید آواتار roxment
    تاریخ عضویت
    آذر 1399
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    26

    نقل قول: ارسال متن پیش فرض

    الان شما این کد گذاشتی که سمت view هست من اینجا باکس اضافه کنم بخش بکند خودتون می نویسید ؟ دوست عزیز کد ذخیره سازی رو هم باید بزاری که ادم بتونه کمک کنه

  4. #4

    نقل قول: ارسال متن پیش فرض

    سلام این کل فایل تیکت که آپلود کردم

    https://files.fm/u/kp5ycsjvv

  5. #5
    کاربر جدید آواتار roxment
    تاریخ عضویت
    آذر 1399
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    26

    نقل قول: ارسال متن پیش فرض

    من 3 جا کد اضافه کردم که به ترتیب توضیح می دم
    1 لاین 6 یک آرایه ساختم که پیام های پیش فرض در اونجا قرار می دهید می تونید اضافه هم کنید فقط ساختار php در نظر بگیرید و از (,) در آرایه استفاده کنید
    2 لاین 384 یک سلکت باکس استفاده کردم که برای گرافیک اون باید کلاس CSS اضافه کنید که بستگی به قالب شما داره (جهت نمایش استاندارد)
    3 لاین 429 جهت ذخیره سازی و اولویت بندی
    نوع عملکرد
    در صورتی که از سلکت باکس متن پیش فرض انتخاب بشه متن دست نویس را نادیده می گیره اگر گزینه ای از این باکس انتخاب نشه متن دست نویس را انتخاب می کنه

    تست کنید و نتیجه را اطلاع بدید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1394, 03:20 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 09:45 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 خرداد 1390, 21:45 عصر
  4. کامپوننت تغییر کد پیج سینا به کد پیجهای فارسی ویندوز ؟
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1384, 19:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •