نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

  1. #1

    چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را گرد کرد؟
    منظورم اعشاری نیست
    مثلا:

    عدد24,633رو برام این مقدار نشون بده ------->25,000
    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    برای round کردن عدد صحیح چند چیز باید مشخص باشه:
    1- نوع رند کردن: به بالا، به پایین، به نزدیکترین
    2- مقدار رند: به 10، به 100، به 1000 و ....

  3. #3

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    نوع رند کردن:به نزدیکترین
    مقدار رند:10000 معادل ده هزار

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    سلام
    در فیلد مربوطه اگر میشه کلیک کرد در رویداد exit
    و یا در یک باتن جدید .
    این کد رو مطابق مثال وارد کنید .

    مثال روند کردن

  5. #5

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    این مد نظرم نیست می خوام تو همون فیلد رند کنه تازه این خصوصیات رو نداره:
    نوع رند کردن:به نزدیکترین
    مقدار رند:10000 معادل ده هزار
    مثلا:

    عدد24,633رو برام این مقدار نشون بده ------->25,000
    لطفا راهنمایی کنید



  6. #6

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    میشه با این خصوصیات یک فایل نمونه برام بفرستید


  7. #7

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط 145451159 مشاهده تاپیک
    چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را گرد کرد؟
    منظورم اعشاری نیست
    مثلا:

    عدد24,633رو برام این مقدار نشون بده ------->25,000
    لطفا راهنمایی کنید

    Text1.Text = Round(Val(Text1.Text) / 1000) * 1000

  8. #8

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    میشه راهنمایی کنید این کد رو باید کجا بذارم

  9. #9

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    نمیدونم کد رو باید چکار کنم و کجا بذارم

  10. #10

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    هستید ولی چرا جواب نمیدید خدا میدونه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    وقتی سوال مبهم باشه جوابش هم مشکله.
    سوال اسونه ولی معلوم نیست این عدد ازکجا اومده و چرا در ورود پاکسازی دیتا انجام نشده .که همونجا رند بشه .

    باید دید دیتای فیلد مربوطه کجا ایجاد میشه
    در اولین مرحله بعد از از محاسبه عدد مربوطه
    مثلا یک عدد رو در یک فیلد وارد میکنید و یک سری محاسبات انجام میشه و درفیلد جدید نمایش میده ولی رند نیست .
    همونجا که محاسبه انجام میشه باید کد بگذارید که رند بشه و بعد نمایش داده بشه .
    باید معلوم بشه اون عدد از کجا اومده .همونجا جلوش رو بگیرید . اصلاح شده بیاد بشینه توی فیلد .

    فرض کنید میرید به یک اداره .
    اول با خودرو میروید .
    اگر همونجا بروید به سالن ورودی محل کار ممکنه مناسب نباشه.
    باید بعد از رسیدن و قبل از ورود به اداره مرتب باشید .
    در ورود اول یک نگاه به اینه میندازین و یا خاک کفشتون رو‌پاک میکنید .
    پاکسازی دیتای مورد لزوم به صورتی که مد نظر باشه .همونجا انجام میشه ‌که محاسبه قبلی تمام شده .
    ویا
    یک باتن بگذارید که با زدن ان .کد عمل کنه و دیتا اصلاح‌بشه. مثل پولیش کفش بعد از ورود .
    نمونه بگذارید .
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : چهارشنبه 03 دی 1399 در 22:19 عصر

  12. #12

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    نمونه
    در فایل توضیحات لازم رو دادم

  13. #13

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    چگونه همون اول رندش کنم اگه بشه عالی میشه

  14. #14

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    فکر می کردم توی تیبل نمی شه بخاطر همین سوال رو اینجوری طرح کردم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    ببخشید .
    دارم با گوشی جواب میدم .
    فردا فایلتون رو ببینم .
    ولی فعلا
    هر جا اخرین محاسبه میشینه به اون فیلد .
    کد اخر رو داخل پرانتز این کد بگذارید.و جایگزین کد قبلی کنید

    txtme=Round(Val(mycode)

    textme همون فیلدی هست که با اون مشکل دارید.

    یعنی پولیش بشه .
    رند بشه و بعد ذخیره بشه داخل فیلد مربوطه

  16. #16

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    پس راهنمایی کنید توی تیبل چطوری میشه رند کرد

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    داخل تیبل سخته .
    چون باید کدی ایجاد کنید که رکورد به رکورد بره و تا اخر همه رو رند کنه . و باز هم این کد رو باید داخل یک باتن در فرم قرار بدین .

    فقط در تیبل کل فیلد رو با هم در محدوده تعیین شده رند میکنه .

    بهترین جا در زمان محاسبه هست و یا داخل فرم .

    ..........
    روش سومی هم هست
    اگر با انواع کوئری اشنایی دارید
    میشه یک کوئری از نوع اپدیت هم ساخت که محدوده مورد نظر رو به صورت کد جدید اصلاح کنه.
    در قسمت update to
    زیر فیلد مورد نظر fieldname
    کد

    =Round(Val(fieldname) / 1000) * 1000

  18. #18

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    اون کدی که الان دادید رو میشه بیشتر راهنمایی کنید

  19. #19

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    خوب متوجه منظورتون نشدم

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    ببخشید .چون با کوئری ها اشنایی ندارید بی خیال بشید .
    و یا برید سرچ کنید
    update query in ms access
    مبحث اسونیه ولی توضیحش نیاز به تصویر و فیلم داره .
    راهنمایی
    یک کوئری درست کنیدو فقط فیلد مورد نظر رو انتخاب کنید . شامل فقط فیلد مورد نظر‌
    بقیه دیتا رو اینجا لازم نداریم .اگر هم همه باشند مشکلی نیست .

    بعد درمحیط ویرایش کوئری
    در نوار ریبون بالا
    انواع کوئری شامل
    maktable
    crostab
    append
    delet
    و
    update داریم . که این اخری مورد نظر ماست.
    اون رو‌که انتخاب کنید .
    در پایین یک ردیف ایجاد میشه .
    update to
    تغییر مورد نیاز رو با کد بنویسید .
    کوئری که اجرا بشه .کل اون فیلد تغییر میکنه .

    فایلتون رو بک اپ بگیرید .
    سپس تلاش کنید .موفق میشین .

  21. #21

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    فهمیدم ممنون البته ممنون میشم فردا فایل نمونه ی من رو رند کنید بدید چون احتمالا نتونم

  22. #22

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    فعلا شب بخیر تا فردا

  23. #23

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    ممنون از کمکتون

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    784

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    از تابعی که در قسمت ماژول فرم است استفاده کنید
    شما باید مشخص کنید که عدد تاچه رقمی باید رند شود تا رقم دهگان ، صدگان ، هزارگان .......
    برای رند کردن عدد 24327 یعنی باید 3 رقم سمت راست صفر شود و رقم بعدی بطرف بالا رند شود




    Function roundUp(dValue As Double, digits)
    roundUp = Round(dValue / (10 ^ digits) + 0.5) * (10 ^ digits)
    End Function


    برای تبدیل عدد 24327 به 25000 باید تابع را بصورت زیر فراخوانی کنید :
    X=roundUp(Adad, digits)

    که بجای Adad عدد را وارد می کنید وبجای digits تعداد رقم هائی که باید صفر شوند
    در نمونه شما تابع را در همون قسمت کنترل سورس فیلد بصورت زیر وارد کرده ام:

    =roundUp(([a]+[b]);3)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar BN1.rar‏ (28.5 کیلوبایت, 7 دیدار)

  25. #25

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    سلام به جواب رسیدم دستتون درد نکنه
    یک سوال دیگه هم دارم می خوام از یک فرم پرینت بگیرم ریپرت رو امتحان کردم نمیشه از فرمم هم که نمیشه کوئری درست کنم موندم چطوری پرینت کنم
    نوع فرممDatasheet هست لطفا راهنمایی کنید

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    784

    نقل قول: چگونه میشود یک تکس باکس رو که عددی در آن قرار دارد را رند کرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط 145451159 مشاهده تاپیک
    سلام به جواب رسیدم دستتون درد نکنه
    یک سوال دیگه هم دارم می خوام از یک فرم پرینت بگیرم ریپرت رو امتحان کردم نمیشه از فرمم هم که نمیشه کوئری درست کنم موندم چطوری پرینت کنم
    نوع فرممDatasheet هست لطفا راهنمایی کنید

    به دو صورت میتوانید از فرمت که در حالت Datasheet است پرینت بگیرید
    1 - غیر مستقیم از طریق فرمی دیگر با دستور باز کردن ، انتخاب و چاپ فرم مورد نظر
    2- مستقیم با استفاده از فشار یک کلید از کیبورد برای چاپ فرم

    کد مثال اول : فرض می کنیم فرم جاری شما در حال حاضر form1 باشد و بر روی آن کمند باتنی برای چاپ فرم 2 ایجاد کرده اید .در رویداد این کلیک این کمند باتن کدهای زیر را وارد می کنید

    DoCmd.OpenForm "form2", acPreview
    DoCmd.SelectObject acForm, "form2", True
    Forms("form2").Printer.Orientation = acPRORLandscape
    DoCmd.PrintOut

    در خط سوم فرض کرده ام میخواهید فرم را درحالت Landscape باز کنید
    و برای حالت دوم هم میتوانید کد زیر را در رویداد Form_KeyDown فرمی که در حالت دیتاشیت است وارد کنید و کلید p را فشار دهید
    دقت کن در این حالت خصوصیت key preview فرم در حالت yes باشد



    Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    On Error Resume Next
    If KeyCode = 80 Then
    Forms("form2").Printer.Orientation = acPRORLandscape
    DoCmd.PrintOut
    End If
    End Sub


برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •