نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمایش و عدم نمایش ساب ریپورت

  1. #1

    نمایش و عدم نمایش ساب ریپورت

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من یک گزارش دارم که شامل یک ساب ریپروت هست و میخام با یک چک باکس تعیین بشه که تو گزارش نهایی ساب ریپورت نمایش یا عدم نمایش داشته باشه
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    توی فرم با کد زیر میشه ولی توی ریپورت کار نکرد متاسفانه
    Private Sub Opt1_AfterUpdate()
    If Me.Opt1 = True Then
    Form_ّForm1.ّForm1_S.Visible = True
    Else
    Form_ّForm1.ّForm1_S.Visible = False
    End If
    End Sub

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: نمایش و عدم نمایش ساب ریپورت

    شاید در print preview این کار رو میکنین،
    باید در report view باشه.

  3. #3

    نقل قول: نمایش و عدم نمایش ساب ریپورت

    بله حق با شماست ولی در ریپورت کجا باید این کد تعریف بشه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: نمایش و عدم نمایش ساب ریپورت

    کد رو که قبلا نوشتین،
    کافی هست ریپورت رو در حالت report view باز کنین.

    اگر ریپورت رو با کد باز میکنین شبیه حالت زیر میشه:
    docmd.openreport "....",acpreview

  5. #5

    نقل قول: نمایش و عدم نمایش ساب ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    کد رو که قبلا نوشتین،
    کافی هست ریپورت رو در حالت report view باز کنین.

    اگر ریپورت رو با کد باز میکنین شبیه حالت زیر میشه:
    docmd.openreport "....",acpreview
    ممنونم ولی اشکال اینجاست که اون فرمول تو رویداد after upate یک چک باکس تعریف شده د رحالیکه د ر report رویداد after update وجود نداره ضمن اینکه در نهایت پرینت گزارش مهمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: نمایش و عدم نمایش ساب ریپورت

    کافی هست وضعیت چک باکس رو به ریپورت بفرستین و در خود ریپورت با توجه به مقدار چک باکس ، visibility ساب ریپورت رو مشخص کنین:
    ' direct print
    docmd.openreport "...." ,,,,, me.opt1
    ' report view
    docmd.openreport "...." ,acreportview,,,, me.opt1

    و در رخداد report_open کد زیر رو بگذارین:
    me.sub_report.visible=cbool(me.openargs)


    یا اینکه مستقیما از داخل ریپورت وضعیت چک باکس رو بخونین:
    me.sub_report.visible=cbool(forms!form_name.opt1)

  7. #7

    نقل قول: نمایش و عدم نمایش ساب ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    کافی هست وضعیت چک باکس رو به ریپورت بفرستین و در خود ریپورت با توجه به مقدار چک باکس ، visibility ساب ریپورت رو مشخص کنین:
    ' direct print
    docmd.openreport "...." ,,,,, me.opt1
    ' report view
    docmd.openreport "...." ,acreportview,,,, me.opt1

    و در رخداد report_open کد زیر رو بگذارین:
    me.sub_report.visible=cbool(me.openargs)


    یا اینکه مستقیما از داخل ریپورت وضعیت چک باکس رو بخونین:
    me.sub_report.visible=cbool(forms!form_name.opt1)
    بسیار ممنون انجام شد

  8. #8

    نقل قول: نمایش و عدم نمایش ساب ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    کافی هست وضعیت چک باکس رو به ریپورت بفرستین و در خود ریپورت با توجه به مقدار چک باکس ، visibility ساب ریپورت رو مشخص کنین:
    ' direct print
    docmd.openreport "...." ,,,,, me.opt1
    ' report view
    docmd.openreport "...." ,acreportview,,,, me.opt1

    و در رخداد report_open کد زیر رو بگذارین:
    me.sub_report.visible=cbool(me.openargs)


    یا اینکه مستقیما از داخل ریپورت وضعیت چک باکس رو بخونین:
    me.sub_report.visible=cbool(forms!form_name.opt1)
    سلام
    ممکنه با ذکر یک مثال خصوصیت OpenArgs برای فرم یا گزارش رو قدری توضیح دهید و بفرمائید در چه شرایطی باید از این خصوصیت استفاده کرد ؟

  9. #9

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آذر 1394, 02:04 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 31 فروردین 1392, 23:55 عصر
  3. سوال: عدم انطباق هدر کوییک ریپورت با محتوای آن (هدر بعدی روی ریپورت قبلی است)
    نوشته شده توسط Bita.Jo در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1390, 10:56 صبح
  4. برداشتن پیغام login id و ... در هنگام دیدن ریپورت در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط mohammady2 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 02 مرداد 1388, 15:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •