نمایش نتایج 1 تا 35 از 35

نام تاپیک: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

  1. #1

    وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    با سلام و عرض ادب
    میخواستم بدونم میشه ما اطلاعات اکسل رو مثلا ردیف b2 تا b5 رو کپی کنیم و کامل تو فرم ۱ اکسس کپی بشه؟؟‌
    و مجبور نباشیم از اکسل ردیف به ردیف کپی کنیم؟؟
    سپاس

    Desktop.zip

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    سلام
    ردیف اکسل با ردیف اکسس مطابقت نداره . مشکل در نوع طراحی هست و یا هدفتون همینه ؟؟
    ولی از ایمپورت اکسس به صورت لینک استفاده کنید و بعد با یک کد یا کوئری اطلاعات مورد لزوم رو فیلتر کرده و به تیبل خودتون append کنید

    یه چیزی شبیه بک اند و فوراند
    اصلاح مسیر فایل لینک شده به اکسس . تغییر مسیر فایل لینک با کد بیسیک . افزوده شد


    فایل نهایی در اینجا به روزرسانی شد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : شنبه 20 دی 1399 در 11:42 صبح

  3. #3

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    ردیف اکسل با ردیف اکسس مطابقت نداره . مشکل در نوع طراحی هست و یا هدفتون همینه ؟؟
    ولی از ایمپورت اکسس به صورت لینک استفاده کنید و بعد با یک کد یا کوئری اطلاعات مورد لزوم رو فیلتر کرده و به تیبل خودتون append کنید

    یه چیزی شبیه بک اند و فوراند


    فایل نمونه را در درایوc با پوشه کپی کنید .
    سلام ممنون
    چون اطلاعات رو تک تک میفرستن هیچقوت داخل یک فایل اکسل کلش نیست.
    در حقیقت اینا گزارش کار هست و برای هر شخص با شخص دیگه فرق داره و در قالب فایل اکسل ارسال می کنن که تو ستون فعالیت مثلاً هر کسی ممکنه بین ۵ تا ۱۲ تا فعالیت ثبت کرده باشه من میخواستم وقتی از اکسل کپی میگیرم و تو اکسس پیست میکنم کل رکوردها تکمیل بشن چون تو حالت معمولی این امکان نیست و باید تک تک رکورد ها رو کپی و پیست کنم. این امکان شدنی هست؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم


  5. #5

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    ردیف اکسل با ردیف اکسس مطابقت نداره . مشکل در نوع طراحی هست و یا هدفتون همینه ؟؟
    ولی از ایمپورت اکسس به صورت لینک استفاده کنید و بعد با یک کد یا کوئری اطلاعات مورد لزوم رو فیلتر کرده و به تیبل خودتون append کنید

    یه چیزی شبیه بک اند و فوراند


    فایل نمونه را در درایوc با پوشه کپی کنید .
    سلام
    ممنون از شما
    این روش رو میشه بهم یاد بدید چجوری اینکارو کردید؟؟ و آدرس اگه جابجا بشه چجوری دوباره بهش بدیم؟؟
    سپاس

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    سلام
    فایل اکسس رو هرکجا بگذارید جواب میده
    فایل لینک شده بعد از جابجایی باید مسیر داده بشه
    بعد از جابجایی
    روی فایل اکسس و تیبل sheet 1
    که حالت لینک فلش داره
    راست کلیک کرده و گزینه ها از پایین .لینک تیبل منیجر

    31JLr.jpg
    میتونید مسیر رو اصلاح کنید .

    انتخاب و بعد از طریق بروزر .انتخاب مسیر جدید .
    Q2dkD.jpg
    سپس خودش پیغام میده که موفقیت امیز بود .
    .....
    ایجاد لینک هم از ابتدا .
    از طریق ریبون ایمپورت اکسس
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : دوشنبه 08 دی 1399 در 19:48 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    آموزش انتقال فایل اکسل به اکسس : تبدیل فایل Excel به Access
    ایمپورت فایل به اکسس
    محدودیتهای انتقال


    محدودیت انتقال یک شیت در هر مرحله و تا 225 ستون (Column) از هر شیت.
    امکان انتقال فرمولها وجود ندارد.
    در این روش امکان انتقال تصاویر وجود ندارد.
    مقدمات انتقال اطلاعات در اکسل
    بهتر است اولین سطر شما حاوی عناوین ستونها باشد

    روش کار..............

    ابتدا Access را اجرا نموده و سپس از تب External Data در قسمت Import group، بر روی گزینه Excel کلیک کنید، با انجام این کار ویزارد Get External Data — Excel Spreadsheet نمایان میگردد:
    پس از انتخاب فایل اکسل از مسیر مورد نظر در مرحله بعدی اگر گزینه اول یعنی Import the source data into a new table in the current database را برای انتقال اطلاعات برگزینید. کل دیتا به تیبل جدید میاد و امکان لینک ندارید .
    اگر گزینه اخر link را مطابق تصویر زیر انتخاب کنید

    content649304image~2.jpg
    شما لینک اگر انجام داده باشید مشابه فایل نمونه قبلی
    هر وقت فایل جدید با همون نام در مسیر بگذارید . اطلاعات فایل جدید در اکسس قابل دسترسی هست .
    با اجرای باتن داخل فرم .تمام اطلاعات از اکسل دریافت میشه .و تمام دیتا به جدول اکسس منتقل میشه
    .......
    شما فایلها رو دریافت و به همون نام در پوشه بریزید . نهایتا اجرای باتن و دریافت اطلاعات .و سپس فایل بعدی
    .......
    توجه.
    فایل اکسس امکان جابجایی داره .
    فقط اکسل رو باید در مسیر ثابت بگذارید .
    در صورت جابجایی باید راست کلیک کرده و لینک تیبل منیجر انجام بدهید .
    برای انتقال هم از کوئری استفاده کردم .
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : دوشنبه 08 دی 1399 در 19:42 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    شما بک اند و فوراند رو هم به همین طریق برای فایل اکسس انجام میدهید .

  9. #9

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    آموزش انتقال فایل اکسل به اکسس : تبدیل فایل Excel به Access
    سلام، طبیعتاً بسیاری از امور اداری یا شخصی، نیاز به استفاده از صفحات گسترده دارند اما گاهی اوقات و برحسب نیاز (مثلاً برای ایجاد فرمها و گزارش گیری) لازم است که اطلاعات موجود در صفحه گسترده Excel را به Access منتقل کنیم. این آموزش پاسخی به این سؤال است که «چگونه از فایلهای Excel در Access استفاده کنیم؟»

    محدودیتهای انتقال
    در ابتدا این نکته حائز اهمیت است که بدانید هر چیزی در فایل اکسل قابلیت انتقال به Access را ندارد و در این خصوص با محدودیتهائی روبرو هستید که در ادامه به آنها پرداخته می شود.
    شما تنها قادر به انتقال یک کاربرگ(WorkSheet) از فایل اکسل میباشید و نمیتواند کل فایل (WorkBook) را همزمان به Access انتقال دهید.
    شما میتوانید 225 ستون (Column) از هر WorkSheet را به جداول Access انتقال دهید و اگر کاربرگ شما حاوی تعداد بیشتری ستون می باشد و شما به آنها نیز احتیاج دارید، میتوانید ستونهای اضافی را به یک جدول جدید انتقال دهید.
    شما نمیتوانید فرمولها را از اکسل به اکسس منتقل کنید بلکه تنها قادر به انتقال نتایج فرمولها میباشید.
    اگر در اکسل از تصویر استفاده نموده اید، قادر به انتقال آنها نخواهید بود.
    آماده سازی اطلاعات در اکسل
    یکی دیگر از مقدمات انتقال فایل از Excel به Access، آماده سازی اطلاعات در اکسل می باشد به نحوی که این اطلاعات همخوانی لازم با ساختار Access را دارا باشند و در هنگام انتقال حتی الامکان بدون بروز هرگونه خطائی، داده ها منتقل شود، در ادامه موارد لازم در این زمینه توضیح داده می شود:

    ابتدا اطمینان حاصل نمائید که در سطر اوّل از worksheet عناوینی برای ستونها اختصاص داده شده باشد چون به واسطه ی آن پردازش اطلاعات در Access راحت تر صورت میگیرد.
    تمای سطرها یا ستونهای خالی را (که به صورت ناخواسته) دربین اطلاعات فایل اکسل وجود دارند، حذف نمائید.
    تمامی مقادیری که شامل خطا یا Error در اکسل می باشند، همانند خطاهای #NUM یا #DIV میبایست رفع گردند.
    تمامی مقادیر ستونها را از لحاظ نوع داده چک کنید به گونه ای که در هر ستون تنها از یک نوع داده ی مجاز استفاده شود.
    اجرای عملیات انتقال یا Import
    پس از رعایت موارد فوق الذکر، حال به راحتی قادر به اجرای عملیات انتقال یا Import می باشید، برای این منظور طبق مراحل زیر پیش روید:
    روش کار..............

    ابتدا Access را اجرا نموده و سپس از تب External Data در قسمت Import group، بر روی گزینه Excel کلیک کنید، با انجام این کار ویزارد Get External Data — Excel Spreadsheet نمایان میگردد:

    در قسمت File Name آدرس و نام فایل اکسل را وارد نمائید، بدین منظور میتوانید از گزینه Browse استفاده کنید.در مرحله بعدی اگر گزینه اول یعنی Import the source data into a new table in the current database را برای انتقال اطلاعات برگزینید. کل دیتا به تیبل جدید میاد و امکان لینک ندارید .
    گزینه اخر یعنی لینک .
    content649304image~2.jpg
    شما لینک اگر انجام داده باشید مشابه فایل نمونه قبلی
    هر وقت فایل جدید با همون نام در مسیر بگذارید .
    با اجرای باتن .تمام اطلاعات از اکسل دریافت میشه .
    و با تغییر در فایل اصلی.
    اطلاعات جدول لینک شما هم تغییر میکند .و دوباره با اجرای باتن .تمام دیتا به جدول اکسس منتقل میشه
    .......
    شما فایلها رو دریافت و به همون نام در پوشه بریزید . نهایتا اجرای باتن و دریافت اطلاعات .و سپس فایل بعدی
    .......
    توجه.
    فایل اکسس امکان جابجایی داره .
    فقط اکسل رو باید در مسیر ثابت بگذارید .
    در صورت جابجایی باید راست کلیک کرده و لینک تیبل منیجر انجام بدهید .
    برای انتقال هم از کوئری استفاده کردم .
    آقا دستت درد نکنه واقعاً خیلی وقت میزاری و جواب همه دوستان رو کامل میدید تو همه تایپیک ها میبینم که خیلی فعال هستید. ایشالله خیر ببینید.
    فقط منتهی روش شما نمیشه یک کاری کرد که دیگه دیتاهای قدیمی اکسل توی کانتینیوز فرم تکرار نشه چون هر دفعه کیلید انتقال از اکسل رو میزنم دیتا قدیمی هم کپی میکنه.
    اون توضیحات هم که مربوط به کپی کردن هست با settwarnings off کردم که کاربر نبینه.
    من امشب یک تایپیک دیگه هم ایجاد میکنم که نظر کارشناسی شما هم میخوام بدونم اگه اون مورد جواب نده این روش رو انجام میدم.
    پیشاپیش سپاس فراوان

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    شما میتوانید با یک کد فایل اکسل رو بعد از دریافت داده ها حذف و یا خالی نمایید .
    اینجا کمی جای کار داره . کد نویسی میخواهد.
    بهتره موقتا فقط یک بار انتقال بدین .

  11. #11

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    شما میتوانید با یک کد فایل اکسل رو بعد از دریافت داده ها حذف و یا خالی نمایید .
    اینجا کمی جای کار داره . کد نویسی میخواهد.
    بهتره موقتا فقط یک بار انتقال بدین .
    سلام
    مهندس برای اینکه دو باره دیتا وارد نشه میشه کمک بفرمایید.
    من از همین روش استفاده داره میکنم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    مثلا قبل از ثبت .چک کند اگر تشابه نداشت .بعد منتقل کند .
    مثلا در تاریخ .
    و اینکه برای هر کاربر یک کد هم در ردیف در نظر بگیرید .
    بعد از ورود داده ها مشخص بشه فایل چه افرادی ایمپورت شده .
    روی نمونه باید کار کرد .
    انشااله‌ هفته دیگه .چون فعلا خیلی سرم شلوغه.ببخشید .

  13. #13

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    مثلا قبل از ثبت .چک کند اگر تشابه نداشت .بعد منتقل کند .
    مثلا در تاریخ .
    و اینکه برای هر کاربر یک کد هم در ردیف در نظر بگیرید .
    بعد از ورود داده ها مشخص بشه فایل چه افرادی ایمپورت شده .
    روی نمونه باید کار کرد .
    انشااله‌ هفته دیگه .چون فعلا خیلی سرم شلوغه.ببخشید .
    سلام
    دشمنتون شرمنده. همینش هم خیلی کمک کرد. ایشالله هفته بعد.
    منم در فایلتون فیلتر گذاشتم و اکسل که مشکل خروجی اکسل دقیقا مثل این تایپیک دارم که ایشالله اونم حل میشه.
    سوال: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    تست.zip

  14. #14

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    مثلا قبل از ثبت .چک کند اگر تشابه نداشت .بعد منتقل کند .
    مثلا در تاریخ .
    و اینکه برای هر کاربر یک کد هم در ردیف در نظر بگیرید .
    بعد از ورود داده ها مشخص بشه فایل چه افرادی ایمپورت شده .
    روی نمونه باید کار کرد .
    انشااله‌ هفته دیگه .چون فعلا خیلی سرم شلوغه.ببخشید .
    سلام
    برای من اتفاقی این مورد دیگه تکرار نمیشه و هی کپی نمی کنه شاید دلیلش اینه که تو جدولم combo باکس دارم؟
    میگم نمیشه یک msgbox یا چیزی باشه تعداد ردیف هایی که اضافه میشه رو اعلام کنه ؟!؟
    سپاس

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    سلام
    برای من اتفاقی این مورد دیگه تکرار نمیشه و هی کپی نمی کنه شاید دلیلش اینه که تو جدولم combo باکس دارم؟
    میگم نمیشه یک msgbox یا چیزی باشه تعداد ردیف هایی که اضافه میشه رو اعلام کنه ؟!؟
    سپاس
    سلام
    فایل نمونه
    ستون شماره رو قفل کردم که کاربر به ترتیب وارد کنه

    فقط مواردی دریافت میشه که قبلا شماره اون در لیست دریافت شده ها نباشه
    یعنی اگر تغییر بدن در ردیفهای قبلی اونها رو دریافت نمیکنه.

    اینجوری به کاربر بگید در همین جدول ادامه دار ثبت کنه .

    ارسال به اکسل هم اکی شد

    فایل پیوست را با فولدر مربوطه در درایو c کپی کنید.

    جوری ارسال رو انجام دادم که به راحتی بتونید مسیر فایل رو عوض کنید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    فایل نمونه
    ستون شماره رو قفل کردم که کاربر به ترتیب وارد کنه

    فقط مواردی دریافت میشه که قبلا شماره اون در لیست دریافت شده ها نباشه
    یعنی اگر تغییر بدن در ردیفهای قبلی اونها رو دریافت نمیکنه.

    اینجوری به کاربر بگید در همین جدول ادامه دار ثبت کنه .

    ارسال به اکسل هم اکی شد

    فایل پیوست را با فولدر مربوطه در درایو c کپی کنید.

    جوری ارسال رو انجام دادم که به راحتی بتونید مسیر فایل رو عوض کنید .
    سلام

    ممنون و بسیار خوب.
    من یک ردیف هم توی کانتینیوز فرم اضافه کردم که ردیف رو بشه پاک کرد و یا فیلد ها رو ادیت کرد یک سوالی نمیشه یک کاری کرد که این موارد توی فایل اکسل هم اتفاق بی افتن؟؟
    برای اون موردی که بروز رسانی از اکسل رو می زنیم برای اونکه بعد از زدن اون باتن msgbox بیاد و اطلاع بده که مثلا ۲۰ ردیف از اکسل اضافه شد راه حلی ندارید؟؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    برای ویرایش از اکسس روی اکسل کار نکنید . اونجا به راحتی میتونید دستی کار کنید .
    همون قدر که فیلدها درست باشه کافیه .
    اگر میخواید خروجی اکسل دارای فرمت خاصی باشه .باید از تمپلت templet استفاده کنید که بلد نیستم.

    کلا این مطالب شامل برنامه نویسی نیست بلکه هر کاری برای خودش یک سری قلقهای جدا میخواد که برنامه نویس باید خودش
    ایده برایش پیدا کنه .

    شمارش هم میشه .
    قبل از ارسال مقدار تیبل رو شمارش کنه . در حافظه نگهداری کنه با dim counta as integer
    و بعد از ارسال هم شمارش کنه
    dim countend as integer

    بعد هر دو رو‌کم کنه و در مسیج نشون بده .
    msgbox countend-counta
    یه همچین چیزی .
    راه دیگه .
    موارد قابل انتقال رو در یک تیبل دیگه درست کنید .اول به اونجا ببره . و در فرم رابط نمایش بده موارد قابل انتقال رو .
    بعد اگر تایید شد .ارسال به اصلی .

    راه محاسبه رو باید خودتون یه قلق براش بدست بیارید.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    نمونه با مشاهده لیست قبل از دریافت

    ضمنا
    به هر کاربر یک فرم اکسل بدین که از یک شماره خاص با یک کد اول شماره . ثبت کنند
    مثلا ردیفها رو برای کاربر124

    12400001
    12400002
    12400003

    و برای کاربر 256

    25600001
    25600002
    25600003

    الی اخر
    از قبل اماده کنید

    اینجوری هم معلومه که چه کدهایی دریافت شده و هم معلومه مربوط به کدام کاربر هست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    سلام نمیشه کاری کرد که این فایل اکسل آدرسش رو خودش اصلاح بکنه مثلا: با current project path یا موارد دیگه، چون تو شبکه یک مشکلی دارم
    من فایل یک فولدرهم رو برای چند نفر شیر کردم برای یکیشون تو اون map فولدر من رو برای اون ها مثلا درایو نیمشون فرق داره و آدرس اکسل به هم میریزه و مجبورم براشون آدرس رو هی عوض کنم که بعدش برای من دیگه کار نمیکنه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    سلام
    .
    توی نت گشتم .
    این کد احتمالا مشکل شمارو‌حل کنه .
    مسیر فایل لینک رو با کد عوض کنید به درایو جاری


    Private Sub ChangeLinkPath()
    Dim dao As New DAO.DBEngine
    Dim db As DAO.Database
    Dim dt As DAO.TableDef
    db = dao.OpenDatabase("C:\Folder1\Folder2\MainData.mdb" , True, False, ";pwd=1234")
    dt = db.TableDefs("LinkTable")
    'say new linked database in Folder3
    dt.Connect = "MS Access;PWD=abcd;DATABASE=C:\Folder1\Folder3\LinkDa ta.mdb"
    dt.RefreshLink()
    db.Close()
    End Sub

  21. #21

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    .
    توی نت گشتم .
    این کد احتمالا مشکل شمارو‌حل کنه .
    مسیر فایل لینک رو با کد عوض کنید به درایو جاری


    Private Sub ChangeLinkPath()
    Dim dao As New DAO.DBEngine
    Dim db As DAO.Database
    Dim dt As DAO.TableDef
    db = dao.OpenDatabase("C:\Folder1\Folder2\MainData.mdb" , True, False, ";pwd=1234")
    dt = db.TableDefs("LinkTable")
    'say new linked database in Folder3
    dt.Connect = "MS Access;PWD=abcd;DATABASE=C:\Folder1\Folder3\LinkDa ta.mdb"
    dt.RefreshLink()
    db.Close()
    End Sub
    سلام و شبتون بخیر و خیلی ممنون
    مهندس
    اینو باید توی کدوم رویداد فرم بنویسیم؟؟ یعنی اگه بخوام تو برنامه خودتون بنویسیم باید توی form1 باشه.
    و این link table همون sheet1 میشه؟
    و db = dao.OpenDatabase("C:\Folder1\Folder2\MainData.mdb" آدرس برنامه هست؟؟
    و dt.Connect = "MS Access;PWD=abcd;DATABASE=C:\Folder1\Folder3\LinkDa همون آدرس شیت درسته؟
    سپاس

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    سلام
    کد جدید
    با اصلاح فایل شما
    در مسیر خود فایل . هم ارسال به اکسل و هم ایمپورت (لینک به اکسل)
    حالا پوشه رو در هرمسیر بگذارید .برای لینک فقط یک بار باتن مربوطه رو بزنید . برای اکسپورت . خودش اکسپورت به مسیر مورد نظر انجام میده .
    دیگه درایو c , d , x , y فرق نمیکنه
    اصلاح مسیر جدول لینک شده با کد بیسیک
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #23

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    ممنون درست کار کرد.

  24. #24

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    کد جدید
    با اصلاح فایل شما
    در مسیر خود فایل . هم ارسال به اکسل و هم ایمپورت (لینک به اکسل)
    حالا پوشه رو در هرمسیر بگذارید .برای لینک فقط یک بار باتن مربوطه رو بزنید . برای اکسپورت . خودش اکسپورت به مسیر مورد نظر انجام میده .
    دیگه درایو c , d , x , y فرق نمیکنه
    اصلاح مسیر جدول لینک شده با کد بیسیک
    تو شبکه یک مشکلی که پیش میاد اینه که
    وقتی ما فایل فرانت اند رو توی هر درایو یا فایل کامپیوتر کاربرها میزاریم اون بات آدرس فایل اکسل رو می گه بزارید توی فولدر سیستم که در داخل فایل فرانت اند ما باید باشه نه اینکه فولدر سیستم رو بزارید توی فولدر فایل بک اند و خوب فایل اکسل رو ما میخوایم توی شبکه بزاریم نه داخل فایل های ویندوز هر کاربر
    این مورد رو هم میشه اصلاح کرد یا خیر؟؟

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    خوب.
    الان بجای اون مسیر فایل که از مسیر جاری میخونه .یک بروز فولدر بگذارید .
    پس از نصب .مسیر درایو رو با اون‌تغییر بدین .
    ولی اسم و پوشه همون باشه .
    یعنی پس از قراردادن اکسل در شبکه .
    در برنامه قبل از اجرای باتن .
    مسیر شبکه‌رو دریک تکست باکس بگذارید .

    مثال
    f:\
    و سپس به روز رسانی لینک رو بزنید .
    منظور اینه که مسیر جاری رو نگیره .مسیر داخل تکست باکس رو بگیره .
    کد رو داخل باتن جوری تعریف کردم که بجای مسیر جاری بشه مسیر رو از تکست باکس بدین به برنامه .

    سوال اصلی
    شما اکسل درشبکه میگذارید .
    خوب .
    همه با یک اکسل کار میکنند؟

    دریافت رو در سیستم‌خودتون مگه انجام نمیدین ؟
    فایل اکسس کجاست . فایل اکسس رو میخواید چکار
    فایل اکسل کجاست . فایل اکسل رو‌میخواید چکار

    کلا از نظر فنی
    روند انجام کار چجوریه .
    من کاربر .چه کار باید بکنم در اکسل .
    شما چه کار باید بکنید در اکسس.
    چند کاربر از یک اکسل استفاده میکنند .
    شما به هر نفر یک اکسل بدین .
    هر روز در شبکه خودشون بگذارند .
    سپس دریافت رو بزنید .
    کلا معلوم نیست کارتون

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    من یه فایل اکسل دارم در چند جای شهر .
    کاربرها ثبت میکنند و ایمیل میکنند .
    من فقط فایل رو در فولدر دریافت میگذارم و اکسس رو بازمیکنم و دریافت رو میزنم و بعد فایل بعدی و ..
    بعد از دریافت هم فایلشون رو پاک میکنم .
    تجمیع رو با اکسس انجام میدم و بعد در اکسس گزارش گیری و ..

    شما چکار میکنید ؟

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    یک راه حل کلی برای شبکه
    اول فایل رو با فولدرش در شبکه درسیستم کاربر بگذارید و همونجا اجرا کنید و باتن اصلاح مسیر فایل رو بزنید .
    بعد
    فقط فایل اکسس رو کات کنید و در سیستم کاربر pasteکنید

  28. #28

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    من یه فایل اکسل دارم در چند جای شهر .
    کاربرها ثبت میکنند و ایمیل میکنند .
    من فقط فایل رو در فولدر دریافت میگذارم و اکسس رو بازمیکنم و دریافت رو میزنم و بعد فایل بعدی و ..
    بعد از دریافت هم فایلشون رو پاک میکنم .
    تجمیع رو با اکسس انجام میدم و بعد در اکسس گزارش گیری و ..

    شما چکار میکنید ؟
    سلام مجدد
    اون فایل اکسل باید تو شبکه باشه چون ممکنه برخی هم از اون فایل استفاده کنند.
    دیتا اینتری هم داخل فایل اکسل تقریباً توسط همه انجام میشه ولی نه همزمان.
    داخل فایل اکسل یک سری گزارش کار هست که از طرف بقیه همکاران دریافت میشه و برای تجمیع کردن اون گزارش کارها باید یک جا نگهداری بشه برای همین همه رو تو یک اکسل ذخیره می کنیم.

    فایل اکسل باید شبکه باشه با فایل BE اکسس.
    اون قسمت اول گفتید که بروز فایل بزارم کدش رو بلد نیستم اگه اون جوری بشه که خیلی خوبه به همه میگم اگه فایلشون مشکل داشت فایل اکسل رو اونجوری بدن به اکسس که دیگه ارور نگیرن.

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    اکسس رو چرا به همه میدین ؟
    ضمنا برای بروز فایل
    نمونه داخل سایت زیاده .
    این تاپیک

    این هم نمونه ساده با لیست باکس
    قسمت تکست باکس و بروز رو بردارید .
    در کد اصلاح مسیر لینک .
    مسیر تکست باکس بجای فولدر جاری رو بدین .
    البته در نمونه بک اپ .دیفالت روی پوشه جاری هست .
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : پنج شنبه 18 دی 1399 در 22:25 عصر

  30. #30

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    اکسس رو چرا به همه میدین ؟
    ضمنا برای بروز فایل
    نمونه داخل سایت زیاده .
    این تاپیک

    این هم نمونه ساده با لیست باکس
    قسمت تکست باکس و بروز رو بردارید .
    در کد اصلاح مسیر لینک .
    مسیر تکست باکس بجای فولدر جاری رو بدین .
    البته در نمونه بک اپ .دیفالت روی پوشه جاری هست .
    من خیلی تو اکسس وارد نیستم مهندس و این مواردی که گذاشتید زیاد متوجه نشدم متاسفانه
    تو اون قسمت برنامه خودتون امکانش هست که اون بروز رو تو اصلاح آدرس جدول لینک شده بزارید و فایل رو از طریق بروز به برنامه لینک کرد خیلی خوب میشه و خیلی ممنونتون میشم.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    از روز اول هم گردش کارتون رو متوجه نشدم .
    اول لطفا گردش کار با فایلها رو توضیح بدین .

  32. #32

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    از روز اول هم گردش کارتون رو متوجه نشدم .
    اول لطفا گردش کار با فایلها رو توضیح بدین .
    به طور کلی
    دو تا فایل تو شبکه هست
    یک اکسل - و یک فایل بک اند برنامه اکسس
    و فایل اصلی برنامه هم که فرآند اند است توی هر پویشه که توی هر سیستم قرار گرفته هست.
    تا اینجا فکر کنم اصولی انجام داده شده است.
    خوب برای این از اکسل استفاده کردم چون یک سری گزارش به صورت گزارش کار روزانه دریافت میشه از همه که تمام آن‌ها توی یک قالب مشخص اکسل به صورت جداگانه برای ما چند نفر می فرستن. (حدود ۱۰ تا ۱۵ تا فایل اکسل ) که ما این فایل رو چون ستون ها یکی هست و زمان ثبت آ یک کپی و پیست توی فایل اکسل اصلی که توی شبکه هست کپی می کنیم خیلی سریعتر هست که بخوایم دونه دونه و ردیف به ردیف توی فرم های اکسس کپی کنیم.. اون فایل اکسل رو در شبکه قرار دادیم.
    که به کمک پست های ۶ و ۷ و ۲۲ جنابعالی تونستیم اون اکسل رو به اکسس لینک کنیم. که توی یک کانیتیوز فرم تمام اون اطلاعات رو ببینیم و از امکانات اکسس هم بهره ببریم.
    مشکلی که بود فایل اکسل نباید جابجا یا رینیم می شد و نمیدونم چرا بعضی وقت ها ایراد می گرفت که لینکش از بین رفته!
    که به کمک فایلی که جنابعالی توی پست ۲۲ قرار دادید با یک کلیک لینک فایل اکسل به اکسس وصل می شد و مشکل عدم اتصال اکسل به اکسس حل میشد و تا اینجای کار درسته ولی
    منتهی ایرادی که بود توی فایل پست ۲۲ هست اینه اگه ما توی شبکه بخوایم از اون استفاده کنیم نمیشه و دلیلش هم اینه که اون قسمت اصلاح لینک فایل شما که کلیک میکنیم میگه فایل اکسل باید توی یک پوشه ای به نام سیستم در مسیر اصلی نرم افزار باشه نه مسیر اصلی فایل بک اند ما.
    خوب این جوری فایل اکسل توی شبکه نباید باشه و توی هر کامپیوتر باشه که اون استفاده رو برای ما نداره.
    حالا من تقاضایی که داشتم این بود میشه یک کاری کرد که اون باتن به جای مسیر اصلی نرم افزار بیاد مسیر فایل بک اند ما رو لینک کنه به اکسس
    یعنی به جای اینکه بیاد بگه فایل اکسل رو توی پوشه سیستم مسیر نصب نرم افزار بزارید بیاید توی پوشه سیستم مسیر فایل بک اند قرار دهید تا بررسی کنه.
    یا اون باتن اصلاح لینک اکسل حالت باز شونده داشته باشه که کاربر مسیر فایل اکسل رو به راحتی بده یا خیر؟
    سپاس

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    الان شما دو تا فایل اکسس دارید ؟
    باز هم نشد ؟

    اکسل رو به اکسل کپی پیست میکنید . بعد به اکسس‌ لینک میکنید .
    چرا کپی پیست ؟
    چرا مستقیم توی مسیر نمیگذارید و دریافت اکسس رو نمیزنید ؟

    بعد الان بازهم معلوم نشد

    شبکه
    فایل اکسل و اکسس که به اکسل وصله ؟

    سیستم هر کاربر
    فایل اکسس اصلی که به اکسس داخل شبکه وصله ؟

    باتن لینک در کدوم اکسس هست ؟

    کلا کار گیج کننده هست.
    اکسس بک اند داخل شبکه رو به اکسل لینک کنید . جاش هم هیچ وقت جابجا نمیشه .
    کلا مشکل طراحی گردش کار دارید .
    اول این مشکل رو حل کنید .چون مطمئن هستم خودتون بعدا در کاری که کردین گیر میکنید .
    ولی فردا لینک به مسیر رو درست میکنم .

    باز هم میگم .یک کلاف سردرگم ایجاد کردین .
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : جمعه 19 دی 1399 در 13:31 عصر

  34. #34

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    الان شما دو تا فایل اکسس دترید ؟
    نه یکی هست

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: وارد کردن فعالیت‌ها از اکسل داخل فرم

    نمونه فایل با خروجی و ورودی (انتخاب از مسیر فایل ) و یا تغییر مسیر انتخاب
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : شنبه 20 دی 1399 در 11:39 صبح

تاپیک های مشابه

  1. دلیل ساخت اپ برای سایت‌های خوب؟
    نوشته شده توسط vice_city در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 شهریور 1399, 18:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •