صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 72

نام تاپیک: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟


    سلام به دوستان
    یک فایل فرضی داریم و روی فرم هم عناصر فرضی هستند و دلیل داره که روی فرم قرارداده شده اند
    به دو روش خروجی اکسل میگیریم-در هر دو روش خروجی فایل یکسان است

    می خواهیم موارد ذیل در فایل خروجی اعمال شود
    1-نام هدر ستون های اکسل مطابق با لیبل قسمت دیتیل فرم باشد-الان نام فیلد رو میزنه
    2-روی هدر فرم اکسس یک کومبو باکس و 4 تکست باکس قراردارد که این ها هم به فایل اکسل منقل میشود که میخواهیم این موارد منتقل نشود و فقط لیبل های مربوط به قسمت دیتیل منتقل شود--برای استفاده از نام فارسی هدر در اکسل
    3-فایل خروجی ایجاد شده دارای شماره بندی 1-2-3 ....باشد و روی فایل قبلی کپی نشود و فایل ایجاد شده قبلی از بین نرود
    4-میخواهیم کاربر بتواند مسیر ذخیره فایل اکسل را قبل از ایجاد انتخاب کند ...و این مسیر در فایل بخاطر سپرده شود


    توضیح :
    نمیخواهیم از گزارش یا کوئری استفاده کنیم
    از هر کدام از روش های ساخت خروجی که میخواهید میتوانید استفاده کنید فرقی ندارد...
    اضافه کردن فیلد به جداول و یا ایجاد جدول بلامانع است
    فرم در حالت CONTINUOUS FORM قرارداد و قابل تغییر نیست
    در صورت نیاز میتوانید کنترل خاصی را در قسمت هدر اضافه نمایید و یا از کنترل های موجود استفاده نمایید

    ببخشید تعداد سئوالات زیاد شد سعی کردم مجموعه کاملی باشه که 4 مورد مهم رو در تهیه خروجی از روی فرم در بر بگیره
    منابع خارجی رو جستجوی کردم بیشتر بحث سر اینه که کنترل ها را قبل از خروجی از حالت VISIBLE خارج کنیم که من سعی کردم جواب نداد...
    مواردی که در کار من باهاش برخوردم این موارد بود اگر مورد دیگری به ذهن شما میرسد که در بهتر شدن این تاپیک کمک می کند بسیار ممنون میشم نظرات رو به اشتراک بزارید ....
    .سپاس از شما...

    https://s16.picofile.com/file/841937...xport.rar.html

  2. #2

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    سلام برای سوال 1 و 2 به نظر من کوئری مناسبه چرا کوئری نمیخواین یکی از ابزارهای اصلی اکسس کوئریه؟ البته حتما دلایل خودتون رو دارین
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : سه شنبه 09 دی 1399 در 21:32 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    سلام برای سوال 1 و 2 به نظر من کوئری مناسبه چرا کوئری نمیخواین یکی از ابزارهای اصلی اکسس کوئریه؟ البته حتما دلایل خودتون رو دارین
    اگه نمیخواهید هنگام کلیک روی دکمه خروجی، کوئری دیده بشه، کوئری رو ایجاد کنین و اما بازش نکنین روی فرم روی دکمه خروجی کد بنویسید که کوئری رو باز کنه و عمل خروجی رو انجام بدهد
    ممنون از توضیح شما ..روش ساخت کوئری رو میدونم

    هدف اینه که خروجی مستقیم از روی فرم گرفته بشه ....چرا که هر وقت خواستیم فرم رو فیلتر کنیم و نتیجه رو به اکسل بفرستیم ....در حال حاضر این عمل اتفاق میوفته مشکلی هم نیست

    مشکل در بهینه سازی فایل خروجی اکسل است و مسیر های ذخیره و شماره گذاری فایل ها ایجاد شده .....

    خیلی موارد هست که به هر دلیلی نمیخواهیم از کوئری استفاده کنیم و همه کارها در یک
    CONTINUOUS FORM انجام میشود

    و هدف از ساخت
    CONTINUOUS FORM ورود اطلاعات است نه گزارشگری --البته در این فایل مورد بحث ما

    و میخواهیم اطلاعات را در
    CONTINUOUS FORM وارد کنیم --فیلتر کنیم ---و بعد خروجی اکسل بگیریم .....

    برای رسیدن به خدا به تعداد ادم های روی زمین راه وجود داره ..اینم یک راه هست...عدم استفاده از کوئری ---و انجام مستقیم عملیات تهیه خروجی --
    و در ضمن یک جستجوی ساده انجام بدیم میبینیم که خیلی ها دارن تو دنیا بدون استفاده از کوئری نتایج دلخواه رو بدست میارن .....پس بیایین ما هم تلاش کنیم .....
    آخرین ویرایش به وسیله narpco : سه شنبه 09 دی 1399 در 21:11 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    سلام

    نوع ارسال به اکسل به‌چند موضوع توجه میشه


    روشهای تعیین مبدا
    اول . کپی و پیست از فرم و یا ساب فرم به اکسل
    دوم .ارسال فرم و یا ساب فرم به اکسل .
    سوم.ارسال جدول به اکسل .
    چهارم ارسال ریپورت به اکسل .
    پنجم .ارسال کوئری به اکسل .
    ششم . با رکوردست و ارسال رکورد به رکورد به اکسل . شامل فرم و ساب فرم و تیبل و کوئری

    ...................
    روشهای تعیین نوع مقصد
    اول. ارسال به فایل جدید .با نام جدید .
    دوم ارسال به فایل قبلی . و ایجاد شیت جدید
    سوم ارسال به فایل قبلی و رونویسی بر روی همان شیت
    چهارم‌ ارسال به فایل بر اساس تمپلت اماده اکسل .که این روش رو هنوز بلد نیستم.
    ..........
    روش تعیین مسیر فایل مقصد و مسیر مقصد و شیت مقصد.
    انتخاب از طریق فایل یاب brwse
    تایپ مسیر فایل .
    ..........
    روش نام گذاری فایل مقصد
    تایپ دستی در فرمول
    اتومات وترکیب چند ایتم جهت نام فایل با ایجاد string

    .........
    روش اعمال تغییرات
    در شیت و سلول های اکسل از طریق اکسس .

    ......................
    حالا هر کدوم یک مبحث جداگانه داره .

    فعلا با موبایل پست میگذارم .فردا فایلتون رو نگاه میکنم .
    در مورد پست نمونه ملاحظه میفرمایید که از طریق بیسیک روی خروجی اکسل و ردیفها و .. با کد نویسی میشه از خود اکسس تغییرات اعمال کرد .شامل تغییر عنوان هر سلول و ..
    یعنی بعد از ارسال تغییرات رو در ادامه کد اعمال میشه کرد .
    اگر ملاحظه بفرمایید. حتی میشه بعد ار ارسال .فونت رو هم تغییر داد .



    این تاپیک را ملاحظه بفرمایید
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : چهارشنبه 10 دی 1399 در 21:22 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    عزیز دمت گرم که همیشه هستی .....تاپیک رو دیدم عالی بود مطالبش .....برای خودم مورد نیاز میشه ......

    منتها یک نکته ای ما در فایل مورد نظر در فرم ساب نداریم ..دیتیل بخشی از خود فرم اصلی هست ....و ما از روی فرم اصلی اساساٌ داریم خروجی میگیرم ..اشالله حل میشه ....اینقدر تو این سایتای خارجی گشتم از صبح چشام داره درمیاد مخم درگیر شده شدید...... ما بتونیم هدر رو در اکسل مطابق لیبل های فرم اکسس در بیارم قضیه حله و اینکه انتخاب کنیم کدام فیلد منتقل بشه با لیبل مربوطه ...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    روش دیگر در ارسال مطابق فایل نمونه در لینک زیر

    فایل export to excell
    نمونه کاربردی هست
    دانلود

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    اگر به نمونه خودم در پست دوم همین تاپیک دقت کنید .
    دیتیل هم میتونید بصورت کد ایجاد کنید .
    نمونه فردا میگذارم براتون .
    شما از اکسس با یک سری کد به فیلد خاصی در اکسل اعمال تغییر میکنید
    مثلا
    میشه کد داد که
    range a1=ردیف
    rangeb1=نام و نام خانوادگی
    و.....

    اون نمونه در پست دوم همین تاپیک من‌کد دادم range a1 سطر اول در اکسل حذف بشه .
    ویا وسط چین بشه و ...
    برید دنبال این کار
    پس از خروجی گرفتن
    با کدنویسی فایل اکسل رو باز کنید وسلول ها رو انتخاب و فرمتشون رو با کد تغییر بدین


    تاپیک سایت برنامه نویس
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : سه شنبه 09 دی 1399 در 22:34 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    کدهایی که از طریق بیسیک در اکسس میشه در اکسل اعمال کرد همون کدهای بیسیک اکسل هست .
    نمونه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    مبحث دقیقتر و با توجه به عدم اشنایی با روش
    به نظرم‌کمی مشکل
    ارسال فایل به templet اماده اکسل هست.
    یعنی یک فایل templet ایجاد میکنیم و خروجی. دقیقا به همان فرمت مورد نظر میره
    اینو هر کدام از دوستان بلد هستند راهنمایی کنند ممنون میشم

    تاپیک مربوطه
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : سه شنبه 09 دی 1399 در 22:27 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    ..................
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : پنج شنبه 11 دی 1399 در 14:45 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    سلام و ممنون از شما ..نمونه رو هم دیدم و مطمئن شدم که میشه انجام داد

    حالا نکته ای که خدمت شما بزرگوار دارم و سایر دوستان اینه که احساس بنده اینه که پاسخ سئوال باید جنبه اموزشی داشته باشه که چطوری این کار انجام شده که امثال بنده هم چیزی یاد بگیریم ...حالا اینکه دوستان بازدید کننده (که گاهی اوقات تعدادشون عجیب غریب زیاده ) در بحث شرکت نمی کنند یا کسی دوست نداره در بحث شرکت کنه یا نمیخواد ..
    .یا هر دلیل دیگه ای ...در مجموعه بحث من جایی ندارن .....
    ما در مورد افرادی صحبت می کنیم که سئوالی براشون دغدغه هست ..بیان میکنن و پاسخش مورد استفاده خیلی ها قرار میگیره ....
    .و به نظرم پاسخ سئوال باید بطور عملی باشه که بشه دید که چطور انجام شده .....
    .من الان یک مجموعه بزرگ از نمونه سمپل کد دارم که خیلی هاش رو متوجه نمیشم اصلا به چه دلیلی انجام شده چون توضیح نداره و هدف تولید کننده مشخص نیست ....
    ولی وقتی در یک تاپیک موضوع و سئوالات و نمونه فایل مشخص باشه ...پس از حل مسئله جنبه اموزش اون سوال خیلی بالاست ...

    حالا اگر موضوع تاپیک سخته یا مورد علاقه دوستان نیست و یا هر علت دیگه ای که ترغیب نمیشن پاسخی بدن به حل مسئله ..اون دیگه عیب از مسلمانی ماست :)) دوستان تقصیری ندارن ...


    بنده خودم سوالاتی رو مطرح می کنم که بطور واقعی در مراحل تولید پروژه با ان برخورد می کنم ....سعی می کنم در منابع مختلف دنبال جواب بگردم و اگر در کنکاش خودم بجایی نرسیدم سئوال رو اینجا مطرح می کنم ..که در نهایت مورد استفاده سایر دوستان هم قرار بگیره ....

    به نظرم از قدیم تو این سایت خیلی پراکنده سئوال پرسیده شده درحالیکه موضوعات باید مرتبط به هم و شامل مراحل صفر تاصد باشه که چند مطلب رو با هم آموزش بده .....


    نتیجه گیری اینکه به نظرم یه فکر اساسی بکنیم در مورد سئوالات نحوه پرسیدن و نحوه پاسخگویی .بگیریم .....که توقعات بیجا بوجود نیاد و بدونیم دقیقا داریم چیکار می کنیم و نتیجه کارمون چی هست ...تولید محتوا برای طرح سئوال تهیه فایل هم مثل پاسخگویی ...موضوع زمان بری برای من هستش اگر قرار هست تهش به جواب ختم نشه و ما نتیجه ای نگیریم .....بهتره این وقت رو برای جستجوی بیشتر یا ارتباط به سایت هایی خرج کنیم که تهش نتیجه داشته باشه .......

    نه سئوال پرسیدن اجباری است نه پاسخگویی ....اما با این اوصاف چرا میپرسیم اگر قرار نیست پاسخی بگیریم ....
    من با مدیران تالار هم صحبت کردم و حتی پیشنهاد دادم بخش ریالی راه اندازی کنن که همین الان سایتی داریم که با رقمی اندک شما سئوالتون رو میدین و 48 ساعت بعد جوابتون رو دریافت می کنید ....که برای هر دو طرف نفع داره ...که موافقت نشد .....و فرمودن که اینجا با هدف اموزش تاسیس شده ...به هر حال اگر دوستان نظری دارند خوشحال میشیم بشنویم و یا حتی تاپیک بزنیم در موردش بحث کنیم ......یا حتی فایل ها رو بصورت رمز دار بفرستیم یا هر طور دیگه ای که دوستان تمایل دارن ......من یک نفرم و یک دونه نظر دارم و انشالله که دست خدا با جماعت است و نظر جمعی .....موفق باشید ...

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    تا اینجا من چند کد پیدا کردم ولی همشون میگن باید از قبل یک فایل خام اکسل با نام مشخص در مسیر مشخص خودتون ایجاد کنید که البته جواب سئوال ما نیست ولی کدش شاید بتونه کم کنه ..الیته در دو خط هم خطا داره خط 11 و 26


    Dim appExcel As Object
    Dim wkbWorkBook As Object
    Dim wksSheet As Object


    ' creates Excel application
    Set appExcel = CreateObject("Excel.Application")
    ' opens workbook for output
    Set wkbWorkBook = appExcel.Workbooks.Open("e:\aa\Book1.xlsx")
    ' get reference to sheet for output
    Set wksSheet = wkbWorkBook.Worksheets("RawData")




    ' for each record, output all fields in the record
    Dim rs As Recordset
    Dim row As Integer: row = 1
    Dim col As Integer: col = 1
    Set rs = Me.Form.Recordset
    If rs.RecordCount > 0 Then
    rs.MoveFirst
    Do While Not rs.EOF
    Dim fld As Field
    For Each fld In Me.Recordset.Fields
    wksSheet.Cells(row, col) = fld
    col = col + 1
    Next fld
    rs.MoveNext
    col = 1
    row = row + 1
    Loop
    End If


    ' save and quit
    wkbWorkBook.Save
    appExcel.Quit


    Set wksSheet = Nothing
    Set wkbWorkBook = Nothing
    Set appExcel = Nothing








  13. #13

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    این خواسته خیلی ساده ای هست و نمیدونم چرا بحث طولانی شده - مگر این که متوجه پرسش نشده باشم.
    یک فایل اکسل پیوست کنین که دقیقا خواسته شما طبق همین دیتا که پیوست کردین باشه.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    این خواسته خیلی ساده ای هست و نمیدونم چرا بحث طولانی شده - مگر این که متوجه پرسش نشده باشم.
    یک فایل اکسل پیوست کنین که دقیقا خواسته شما طبق همین دیتا که پیوست کردین باشه.
    سلام و ممنون از شما
    https://s16.picofile.com/file/841937...xport.rar.html

    تو پست یک نمونه فایل بود ............دوستان هم کمک کردن تا یک جایی و به هر حال داریم تلاش می کنیم دست جمعی حلش کنیم ...و ممنون از اینکه کمک می کنید

  16. #16

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    اخه یکی از درخواستهای جنابnarpco هم این بود که فایلهای خروجی روی هم کپی نشن و بعد از نامشون پسوند و1و2و3و... اضافه بشه
    در این باره نظری هست؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    سلام
    بنده واقعاً متعجبم که در برنامه هاتون چرا اینقدر اصرار دارین که برای انجام هرکاری از سابفرم استفاده نمائین ، حتی ارسال اطلاعات به اکسل که بنظربنده یک کار غیر منطقی و خارج از عرفی میباشد
    چرا برای اینکار مستقیم از جدول یا کوئری استفاده نمی کنین که عنوان ستون های فایل خروجی هم فارسی شود ؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    بنده واقعاً متعجبم که در برنامه هاتون چرا اینقدر اصرار دارین که برای انجام هرکاری از سابفرم استفاده نمائین ، حتی ارسال اطلاعات به اکسل که بنظربنده یک کار غیر منطقی و خارج از عرفی میباشد
    چرا برای اینکار مستقیم از جدول یا کوئری استفاده نمی کنین که عنوان ستون های فایل خروجی هم فارسی شود ؟

    سلام نمیدونم من اشتباه می کنم که اگر اینطور هست بفرمایید

    بنده تاکید کردم که در فایل از ساب فرم استفاده نمی کنیم از
    CONTINUOUS FORM استفاده می کنیم که در واقع فرمی است یکپارچه با نوع نمایش متفاوت ----CONTINUOUS FORM ساب فرم نیست تا جایی که من میدونم ...

    و چیزی بنام ساب فرم وجود ندارد در این فایل

    بعد هم همه اوامر شما درست ...اصرار بنده درست یا غلط بالاخره در مسیری به این نقطه رسیدم و حالا دارم تلاش می کنم ببینیم میتونم انجام بدم یا نه ..بالاخره به بنده هم فرصت تلاش و دریافت راهنمایی بدین من ممنون میشیم

    کما کان که قبلا هم عرض کردم و کدش داخل فایل هست خیلی موقع ها نیازی به کوئری یا جدول نیست من دو بخش سئوال رو حل کردم الان میفرستم مشاهده بفرمایید

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    https://s17.picofile.com/file/841944...port1.rar.html

    در فایل بالا میتوانید فولدر مورد نظر را انتخاب کنید

    فایل اکسل بدون هیچ نوع اضافاتی و فقط قسمت دیتیل منتقل میشود تا اینجا مشکلی نیست

    مشکل باقی مانده
    نام هدر فارسی است
    و شماره بندی فایل ها
    یا اینکه نام فایل با تاریخ و ساعت درج شود که تکراری نباشد

    پایان
    در درایو e یک فولد با نام aa بسازید یا در پایین فرم سمت راست مسیر دلخواه در فولدر دلخواه تعریف کنید
    سئوال 2 و 4 پست یک حل شده
    آخرین ویرایش به وسیله narpco : چهارشنبه 10 دی 1399 در 11:46 صبح

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟



    مشکل شماره 3 هم حل شد


    تنها مشکل باقی مانده هدر های فارسی است در فایل اکسل تولید شده است

    نام فایل با تاریخ شمسی و ساعت و دقیقه تولید فایل ذخیره میشود پس فایل های قبلی همچنان موحود می باشند

    و فایل های جدید به ترتیب زمان تولید مشاهده می شوند----

    از روش اول بالای فرم دکمه قرمز رنگ استفاده کنید

    مسیر دلخواه را از پایین فرم انتخاب کنید
    آخرین ویرایش به وسیله narpco : چهارشنبه 10 دی 1399 در 12:41 عصر

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    سلام و ممنون از شما
    https://s16.picofile.com/file/841937...xport.rar.html

    تو پست یک نمونه فایل بود ............دوستان هم کمک کردن تا یک جایی و به هر حال داریم تلاش می کنیم دست جمعی حلش کنیم ...و ممنون از اینکه کمک می کنید
    سلام و روز خوش
    نمونه خروجی (اکسل) مورد نظرم بود، این فایل ورودی هست.
    تک تک این موارد قبلا مفصل بحث شده و تکرار مکررات هست، فرضا در مورد هدر فارسی:
    https://barnamenevis.org/showthread....=1#post2420690

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    https://s17.picofile.com/file/841944...port3.rar.html

    مشکل شماره 3 هم حل شد


    تنها مشکل باقی مانده هدر های فارسی است در فایل اکسل تولید شده است


    سلام
    در فایل نمونه رنگ یک ردیف رو عوض کردم .
    به همین روش هر کاری دارید در اکسل از طریق اکسس اعمال کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    لینک پست شماره 20 که اشتباه شده بود

    https://s17.picofile.com/file/841945...port4.rar.html

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    در فایل نمونه رنگ یک ردیف رو عوض کردم .
    به همین روش هر کاری دارید در اکسل از طریق اکسس اعمال کنید

    سلام فایل تون رو دیدم ....خیلی متوجه داستان نشدم ..ولی اگر درست فهمیده باشیم نیاز به یک فایل اکسل از پیش تعریف شده داره ....
    شما پست 23 رو ببین همه این مشکلات رو برطرف کردم


    الان فقط مونده هدر های فارسی

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    سلام و روز خوش
    نمونه خروجی (اکسل) مورد نظرم بود، این فایل ورودی هست.
    تک تک این موارد قبلا مفصل بحث شده و تکرار مکررات هست، فرضا در مورد هدر فارسی:
    https://barnamenevis.org/showthread....=1#post2420690

    ممنون از شما

    این پست هم در مورد خروجی از کوئری و دیتا شیت هست که در فایل ما موجود نیست ما از
    --
    CONTINUOUS FORM استفاده کردیم

    لینک پست 23 رو مشاهده بفرمایید

    ببینید راهنمایی به نظرتون میرسه که هدر رو در فایل اکسل خروجی فارسی کنیم ...ممنونم

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    سلام
    از کدهای زیر استفاده کن!

    Dim appExcel As Object
    Dim myWorkbook As Object
    Set appExcel = CreateObject("Excel.Application")
    Set myWorkbook = appExcel.Workbooks.Open(txtFileSelect)
    appExcel.Visible = True
    appExcel.Range("A1") = member_codeozviat_Label.Caption
    appExcel.Range("B1") = member_active_Label.Caption
    appExcel.Range("C1") = member_name_Label.Caption
    appExcel.Range("D1") = member_fname_Label.Caption
    appExcel.Range("E1") = member_vaziatparvaneh_Label.Caption
    appExcel.Range("F1") = member_nametablo_Label.Caption
    appExcel.Range("G1") = member_startdate_Label.Caption
    appExcel.Range("H1") = member_endate_Label.Caption
    appExcel.Range("I1") = member_tozih_Label.Caption
    appExcel.Range("J1") = member_father_name_Label.Caption
    itime = Format(Now, "yyyymmdd-hhmmss")
    myWorkbook.SaveAs FileName:=Left(txtFileSelect, Len(txtFileSelect) - 4) & " - " & itime
    Set appExcel = Nothing
    Set myWorkbook = Nothing

    برای تست اولیه یک کمند باتن جدا بر روی فرم ایجاد کن و کدها رو در رویداد کلیک آن درج کن
    ضمناً اگر نام عنوان ستونها ایندکس دار درست کنی مثل lbl1 ، lbl2 و .... میتوان بجای درج نام هر ستون در یک خط کد از حلقه next ...for استفاده کرد
    فراموش نشود در این کدها فرض براین است که قبلاً شما نسبت به ارسال اطلاعات به اکسل اقدام کرده اید و فایل اکسل شما درون پوشه aa در درایو e قرار دارد .
    کاری که کدهای فوق انجام میدهد اینست که فایل اکسل را از آدرس مربوطه اجرا و نام عنوان ستون ها را مطابق نام ستون های فرم تغییر و در نهایت فایل را با همان نام و زمان جاری ذخیره می کند

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟


    فراموش نشود در این کدها فرض براین است که قبلاً شما نسبت به ارسال اطلاعات به اکسل اقدام کرده اید و فایل اکسل شما درون پوشه aa در درایو e قرار دارد .

    سلام عزیز ممنون از زحمت شما یک خطا داریم فابل هدف رو پیدا نمیکنه الان برنامه من این فایل رو میسازه در پوشه aa--

    list-13991010-142908.xls

    و ممکنه چند فایل در پوشه قرارداشته باشن چون اخر نام فایل با ثانیه هست و تاریخ هم شمسی هستش

    این خط رو خطا میزنه
    خطای 1004
    آخرین نسخه فایل من
    https://s17.picofile.com/file/841945...port4.rar.html


    این خط رو خطا میزنهخطای 1004





    Set myWorkbook = appExcel.Workbooks.Open(txtFileSelect)


  28. #28
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    سلام
    فایل نمونه خودتان را ببینید

    اینجا

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک

    فراموش نشود در این کدها فرض براین است که قبلاً شما نسبت به ارسال اطلاعات به اکسل اقدام کرده اید و فایل اکسل شما درون پوشه aa در درایو e قرار دارد .

    سلام عزیز ممنون از زحمت شما یک خطا داریم فابل هدف رو پیدا نمیکنه الان برنامه من این فایل رو میسازه در پوشه aa--

    list-13991010-142908.xls

    و ممکنه چند فایل در پوشه قرارداشته باشن چون اخر نام فایل با ثانیه هست و تاریخ هم شمسی هستش

    این خط رو خطا میزنه
    خطای 1004
    آخرین نسخه فایل من
    https://s17.picofile.com/file/841945...port4.rar.html


    این خط رو خطا میزنهخطای 1004





    Set myWorkbook = appExcel.Workbooks.Open(txtFileSelect)


    فعلاً برای تست همه فایلهای پوشه aa رو حذف کن و فقط یک فایل با نام memberlist.xls در آن ایجاد کن
    در حال اصلاح کدها مطابق خواسته شما هستم

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    دوستان یک نکته مهم

    در فرم فایل من پایین سمت چپ یک تست است ارتباطی به کار برنامه ندارد

    از گزینه ذخیره مسیر فولدر استفاده نمایید


    https://s16.picofile.com/file/8419463134/ddddd.png


  31. #31
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    دوستان یک نکته مهم

    در فرم فایل من پایین سمت چپ یک تست است ارتباطی به کار برنامه ندارد

    از گزینه ذخیره مسیر فولدر استفاده نمایید


    https://s16.picofile.com/file/8419463134/ddddd.png


    جناب آقای ناصریان عزیز ! همان کاری که عرض کردم در پست 29 انجام بده و اسم فایل رو در همون گزینه پائین فرم درج کن و فایل رو تست کن ببین عنوان ستون ها تغییر می کند یا نه
    اون خطائی که اشاره کردی بخاطر همینه که نام فایل رو در گزینه پائین اضافه نکرده ای
    نگران نباش ! همون چیزی که میخواهید ان شاءالله عملی میشه

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    عملیات با موفقیت انجام شد

    مشکل خطا در تعریف پسوند فایل اکسل بود که باید xls باشد و xlsx نباشد


    پس تا اینجا موضوع حله و نام هدر هم عوض میشه

    حالا برای اینکه در همون لحظه ساخت فایل این عمل اتفاق بیوفته راهی هست که دکمه جدا گانه نذاریم ممنون----ومجبور به استفاده از گزینه ذخیره مسیر فایل پایین چپ نباشیم

    و روی فایل پست 23 اجرایی کنیم

    https://s17.picofile.com/file/8419465884/bbbbb.png



    لینک فایل پست 23

    https://s17.picofile.com/d/841945161...b9/export4.rar

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    میگم اگر بجای درج زمان ایجاد فایل در نامگذاری فایل از شماره فایل استفاده بشه مشکلی ندارید ؟ مثلاً و ... excel1 و excel2

    با شماره فایل پیدا کردن آخرین شماره فایل ایجادی راحتره و نیاز به کدنویسی کمتری داره

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نه موردی نداره اصراری ندارم بر این موضوع اگر شد تاریخ باشه اگرم نشد که هیچی ...باید ببینیم چه کاری شدنی هست ......بسیار هم ممنون میشم

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    نه موردی نداره اصراری ندارم بر این موضوع اگر شد تاریخ باشه اگرم نشد که هیچی ...باید ببینیم چه کاری شدنی هست ......بسیار هم ممنون میشم
    هنوز ناهار نخوردم
    فعلاً برم ناهارمو بخورم تا بعد

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    داداش من شرمنده ام ....فعلا کلا تعطیل ......تا بعد .....سپاس از همه دوستان

  37. #37

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    عملیات با موفقیت انجام شد

    مشکل خطا در تعریف پسوند فایل اکسل بود که باید xls باشد و xlsx نباشد


    پس تا اینجا موضوع حله و نام هدر هم عوض میشه

    حالا برای اینکه در همون لحظه ساخت فایل این عمل اتفاق بیوفته راهی هست که دکمه جدا گانه نذاریم ممنون----ومجبور به استفاده از گزینه ذخیره مسیر فایل پایین چپ نباشیم

    و روی فایل پست 23 اجرایی کنیم

    https://s17.picofile.com/file/8419465884/bbbbb.png





    لینک فایل پست 23

    https://s17.picofile.com/d/841945161...b9/export4.rar
    سلام استاد لیبل ها که هنوز اینگیلیسی نشون میده؟!

  38. #38

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    export4.zipاین مورد رو هم نگاه کنید ببینید چطوره؟!؟ تو فایل خودتون انجام دادم.
    البته هدر ها رو فارسی نشون نمیده ولی فایل رو میتونی خودت جای دیگه سیو کنی یعنی auto اکسل رو باز می کنه و که اگه سیو نکنی کلاً جایی سیو نمیشه و با save as میشه جای دیگه کپی کرد.
    اگه این مشکل هدر رو بشه توی این درست کرد شاید بهتر باشه از روش قبلیتون
    آخرین ویرایش به وسیله parsa70 : چهارشنبه 10 دی 1399 در 17:18 عصر

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    سلام استاد لیبل ها که هنوز اینگیلیسی نشون میده؟!
    https://s17.picofile.com/file/8419465884/bbbbb.png

    سلام دوست من ......... درست کار می کنه منتها قلق داره تو عکس کاملا مشخصه

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    export4.zipاین مورد رو هم نگاه کنید ببینید چطوره؟!؟ تو فایل خودتون انجام دادم.
    البته هدر ها رو فارسی نشون نمیده ولی فایل رو میتونی خودت جای دیگه سیو کنی یعنی auto اکسل رو باز می کنه و که اگه سیو نکنی کلاً جایی سیو نمیشه و با save as میشه جای دیگه کپی کرد.
    اگه این مشکل هدر رو بشه توی این درست کرد شاید بهتر باشه از روش قبلیتون


    اینم خطای فایل شما .....راهنمایی بفرمایید

    https://s17.picofile.com/file/841947...cccccccccc.png

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 شهریور 1394, 18:35 عصر
  2. نتوانستن دراگ کردن کامپونت های جانوس از منوی ابزار روی فرم در سی شارپ
    نوشته شده توسط mm26363@yahoo.co.uk در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 29 فروردین 1393, 21:29 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1390, 22:23 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 بهمن 1387, 15:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •