نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چه طور میشه با کلیک کردن بر روی یک دکمه (Submit)، محتوای یک رکورد از آرایه ی مورد نظر رو انتقال داد؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    نهاوند (استان همدان)
    پست
    98

    Question چه طور میشه با کلیک کردن بر روی یک دکمه (Submit)، محتوای یک رکورد از آرایه ی مورد نظر رو انتقال داد؟

    سلام دوستان
    من در یکی از فرم هایی که دارم، داده ها رو از جدول مورد نظرم دریافت می کنم و اون ها رو در آرایه قرار میدم.
    بعد در هر ردیف جدول، یک رکورد از آرایه رو قرار میدم.
    در جلوی هر ردیف یک دکمه به نام حذف دارم که از نوع Submit هست.
    وقتی که بر روی دکمه ی حذف یکی از ردیف ها کلیک می کنم به جای این که محتوای ردیف مورد نظر برام ارسال بشه، محتوای کل ردیف ها برام ارسال میشه.
    با جاوا اسکریپت تونستم مقادیر ردیف مورد نظر رو به شکل اخطار نمایش بدم، اما متأسفانه نمی تونم اون مقادیر رو ارسال کنم.
    با دستور زیر هم نتونستم کاری کنم:
    این دستورات داخل یک حلقه ی for قرار دارند.

    <input type="hidden" name="User_ID" id="User_ID" value=""></input>

    <input type=submit name="submit" id="submit" value="Delete" onsubmit="Delete_Bottom(<?php echo $User_ID_Array[$i];?>)"></input>

    <script type="text/javascript">
    function Delete_Bottom(User_ID)
    {
    alert(User_ID);
    document.getElementById("User_ID").innerHTML = User_ID;
    return true;
    }
    </script>

    در دکمه ی Submit هم از رویداد onclick استفاده کردم و هم onsubmit. ولی در هر دو نتیجه ی یکسان داد.

    آیدی کاربر ردیف مورد نظر از طریق جاوا به تابعی که تعریف کردم منتقل میشه و شماره ی آیدی به صورت alert نمایش داده میشه.
    اما متأسفانه این مقدار به صورت متود POST، اصلا ارسال نمیشه.
    یعنی با تابع $_POST['User_ID'] نمی تونم مقدار User_ID رو نمایش بدم و یه مقدار خالی نمایش داده میشه، که به نظر میاد اصلا آیدی کاربر مورد نظر اصلا ارسال نشده.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    با احترام.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    نهاوند (استان همدان)
    پست
    98

    نقل قول: چه طور میشه با کلیک کردن بر روی یک دکمه (Submit)، محتوای یک رکورد از آرایه ی مورد نظر رو ان

    با سلام مجدد
    مشکل برطرف شد.

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد پاپ آپ در PHP بعد از کلیک بروی دکمه SUBMIT
    نوشته شده توسط siamakb در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 خرداد 1392, 20:03 عصر
  2. پردازش اطلاعات بعد از کلیک بروی دکمه Submit
    نوشته شده توسط siamakb در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 14 خرداد 1392, 19:55 عصر
  3. سوال: لینک شدن به صفحه ای دیگر با کلیک برروی submit
    نوشته شده توسط iradata در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 09 اسفند 1389, 01:30 صبح
  4. محتوای فیلدها بعد از submit
    نوشته شده توسط desinger2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آذر 1386, 22:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •