نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حذف ایتم تکراری در کمبوباکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    حذف ایتم تکراری در کمبوباکس

    با سلام من از دیتا بیس کمبوباکس رو پر میکنم و میخوام آیتم ها تکراری نباشند . با کد زیر فقط اولین آیتم رو درست انجام میده و بقیه آیتم های تکراری حذف نمیشن ممنون میشم دوستان در صورت اطلاع پاسخ دهید سپاس

    Using conn As New SqlConnection("Connection txt") 
    conn.Open()
    Dim cmd As New SqlCommand("select Diamonds from TBL_Jewellery", conn)
    Dim dr As SqlDataReader = cmd.ExecuteReader()
    Dim listName As IList(Of String) = New List(Of String)()
    Do While dr.Read()
    listName.Add(dr(0).ToString())
    Loop
    listName = listName.Distinct().ToList()
    cmb_Lab.DataSource = listName
    End Using

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,639

    نقل قول: حذف ایتم تکراری در کمبوباکس

    سلام. از اس کیو ال کمک بگیری بهتر نیست؟ https://www.w3schools.com/sql/sql_distinct.asp

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: حذف ایتم تکراری در کمبوباکس

    کدی که در ابتدا درج کردم اشکالی نداره و کاملا صحیح کار میکنه . اشکال کار من در ثبت اطلاعات بود (ِ ی و ک ) معروف . با تصحیح ورودی اطلاعات مشکل حل شد.

  4. #4

    نقل قول: حذف ایتم تکراری در کمبوباکس

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    با سلام من از دیتا بیس کمبوباکس رو پر میکنم و میخوام آیتم ها تکراری نباشند . با کد زیر فقط اولین آیتم رو درست انجام میده و بقیه آیتم های تکراری حذف نمیشن ممنون میشم دوستان در صورت اطلاع پاسخ دهید سپاس

    Using conn As New SqlConnection("Connection txt") 
    conn.Open()
    Dim cmd As New SqlCommand("select Diamonds from TBL_Jewellery", conn)
    Dim dr As SqlDataReader = cmd.ExecuteReader()
    Dim listName As IList(Of String) = New List(Of String)()
    Do While dr.Read()
    listName.Add(dr(0).ToString())
    Loop
    listName = listName.Distinct().ToList()
    cmb_Lab.DataSource = listName
    End Using
    سلام بعد از SELECT این کلمه را اضافه کن Distinct یعنی "select Distinct Diamonds from TBL_Jewellery"

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 تیر 1393, 19:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •