نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: فراخوانی توابع از پرونده‌ای محلی (local file)

  1. #1

    فراخوانی توابع از پرونده‌ای محلی (local file)

    بسمه تعالی.
    سلام.
    خلاصه کنم:
    سایت بورس این امکان رو داده که مقداری برنامه‌نویسی جاوا تو یکی از صفحاتش انجام بدیم. طبق تصویر زیر:

    همون طور که می‌بینیم سمت راست یک سری دکمه هست که هر کدام را بزنیم یک خانه (سمت چپ) باز می‌کند که در آن می‌شود کد نوشت.
    ۹۰ درصد کدهایی که در این خانه‌ها نوشته می‌شود مشترک و حجیم است!
    حالا کاری که من می‌خواهم انجام دهم این است که می‌خواهم در یک پرونده‌ی محلی (روی رایانه خودم) کدها و توابع خودم را بنویسم و فقط اینجا آنها را فراخوانی کنم.
    امکانش هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: فراخوانی توابع از پرونده‌ای محلی (local file)

    اگه میخای کد رو روی کامپیوتر خودت توی یک فایل بنویسی و اینجا فراخوانی کنی شاید بتنی اگه فایل رو یه جوری ضمیمه کنی توی این صفحه که

    https://stackoverflow.com/questions/5282228

  3. #3

    نقل قول: فراخوانی توابع از پرونده‌ای محلی (local file)

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    اگه میخای کد رو روی کامپیوتر خودت توی یک فایل بنویسی و اینجا فراخوانی کنی شاید بتنی اگه فایل رو یه جوری ضمیمه کنی توی این صفحه که

    https://stackoverflow.com/questions/5282228
    سلام. ممنون. دست شما واقعا درد نکند. خدا عوضتان دهد.
    ولی دقیق متوجه نشدم. (من جاواسکریپت زیاد بلد نیستم.)
    ----------------------------
    پاسخ منتخب:
    var script = document.createElement('script');
    script.type = 'text/javascript';
    script.src = 'script.js';
    document.head.appendChild(script);

    اگر می‌شود بفرمایید این document را چگونه معرفی/تعریف/آدرس‌دهی کنم؟
    و اینکه اینجا نوشته script.js. در صورتی که من یک آدرس در رایانه‌ام دارم... c:\users\desktop\script.js
    این را چه کارش کنم؟
    ---------------------------
    آخرین ویرایش به وسیله mhjbarnamenevis : یک شنبه 14 دی 1399 در 18:09 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: فراخوانی توابع از پرونده‌ای محلی (local file)

    بجای script.js باید آدرس و نام فایل js خودتون رو بدین
    از توی کنسول مروگر میتونی کد های js اجرا بکنید
    میتونید تو یوتوب سچ کنید ویدئو هاش رو ببینید این یک نمونه

    https://www.youtube.com/watch?v=JzZFccCEgGA


    به طور خلاصه یک تگ script باید به صفحه اضافه کنی که سورسش اون فایل مد نظر شما باشه

  5. #5

    نقل قول: فراخوانی توابع از پرونده‌ای محلی (local file)

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    بجای script.js باید آدرس و نام فایل js خودتون رو بدین
    از توی کنسول مروگر میتونی کد های js اجرا بکنید
    میتونید تو یوتوب سچ کنید ویدئو هاش رو ببینید این یک نمونه

    https://www.youtube.com/watch?v=JzZFccCEgGA


    به طور خلاصه یک تگ script باید به صفحه اضافه کنی که سورسش اون فایل مد نظر شما باشه
    سلام
    ممنون
    من چندین بار تلاش کردم ولی متاسفانه به نتیجه نرسیدم.
    احتمالا آن روش کار می‌کرده ولی امکانش را کلا برداشته‌اند.
    روش:


    filePath = 'file:///C:/Users/xxxxxxxx/Desktop/nnnnnn/mmmmmm.js';
    script = document.createElement('script');
    // script.type = 'text/javascript';
    script.src =filePath;
    document.head.appendChild(script);

    کنسول کروم می‌گوید:
    (متن خطایی که می‌گیرد: )
    VM665:13 Not allowed to load local resource: file:///C:/Users/xxxxxxxxxxx/Desktop/nnnnnn/mmmmmm.js
    -----------------------------------------------
    در اینترنت به دنبال راه حل گشتم گفته بودند کروم را با این اتربیوت اجرا کنید:
    [COLOR=var(--highlight-color)]--disable-web-security --allow-file-access-from-files --allow-file-access[/COLOR]
    که این راه حل برای من جواب نداد. (این را هم فکر کنم مسدود کرده‌اند.)
    -----------------------------------------------
    یکی دیگر هم گفته بود که سرور محلی اجرا کنید. (با کروم یا پایتون.) که این کار مناسب من نیست.
    -----------------------------------------------
    برخی هم می‌گفتند فایرفاکس انگار اجازه‌ی انجام این کار را می‌دهد. (که هم این راه حل مناسب من نیست و هم این که یکی دیگر می‌گفت اخیرا این امکان از فایرفاکس نیز برداشته شده است!)



    پی‌نوشت: یک روز عمرم هدر شد.

  6. #6

    نقل قول: فراخوانی توابع از پرونده‌ای محلی (local file)

    سلام خدمت دوستان.
    راهکاری که به آن رسیدم:
    به جای
    filePath =  'file:///C:/Users/xxxxxxxx/Desktop/nnnnnn/mmmmmm.js';

    بنویسم:
    filePath =  'http://127.0.0.1:8887/JavaScriptFunctionsFile.js';

    و از افزونه‌یWeb Server for Chrome در کروم استفاده کنم.
    یا علی.



    --------------------------------------------
    پی‌نوشت:
    البته زیاد جالب نیست. چون انگار هر بار باید آن را اجرا کنم. اگر چیزی بود که پس‌زمینه و دائم بود بهتر بود.
    این انگار هست ولی کار نمی‌کند: https://chrome.google.com/webstore/d...djailghedhgnfg
    اگر کسی چیز دیگری می‌شناسد بفرماید. سپاس. یا علی.

تاپیک های مشابه

  1. Inject local css and js file into remote url webview
    نوشته شده توسط vahid83 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 13 تیر 1394, 15:09 عصر
  2. دسترسی به local variable در local class
    نوشته شده توسط blaster-777 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 شهریور 1393, 12:10 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 اسفند 1391, 00:30 صبح
  4. چگونه می توان ؟ sql table to xml file در C#‎‎
    نوشته شده توسط samtemehr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 فروردین 1391, 00:20 صبح
  5. سوال: اجرا نشدن توابع system و exec در local
    نوشته شده توسط king_php در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 مرداد 1389, 19:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •