نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جا به جایی بین فرم

  1. #1

    Unhappy جا به جایی بین فرم

    https://s16.picofile.com/d/842099159...arn_CSharp.rar
    سلام من توی فایل بالایی که گذاشتم وقتی روی lesson1 میزنم میره رو فرم دومی و وقتی continue اخری رو میزنم میخوام برگرده رو فرم اصلی که برمیگرده ولی وقتی ذوباره رو lesson1میزنم ارور میده چه کدی باید بزنم تا این ارور نده دیگ؟

  2. #2

    نقل قول: جا به جایی بین فرم

    نقل قول نوشته شده توسط ftbh1999 مشاهده تاپیک
    https://s16.picofile.com/d/842099159...arn_CSharp.rar
    سلام من توی فایل بالایی که گذاشتم وقتی روی lesson1 میزنم میره رو فرم دومی و وقتی continue اخری رو میزنم میخوام برگرده رو فرم اصلی که برمیگرده ولی وقتی ذوباره رو lesson1میزنم ارور میده چه کدی باید بزنم تا این ارور نده دیگ؟
    ساختاری که طراحی کرده اید یک مشکل اساسی داره. دائم دارید کنترل میسازید و مخفی می کنید.
    اون فیلد l (از نوع lessons) دفعه اولی که روی lesson 1 کلیک کردید شامل یک سری کنترل شده که بجز سری آخر بقیه رو مخفی شون کرده اید. هستند ولی مخفی هستند.
    الان میخواهید وقتی برای بار دوم روی lesson 1 کلیک شد از سر یکسری کنترل دیگه داخل فیلد l ایجاد کنید؟

    هر بار که روی lesson 1 کلیک شد یک شیء جدید در l قرار بدهید، فرم اصلی رو هم Close نکنید، همون Hide که اول کار می کنید کفایت می کنه.

    //lesson1-1
    private void btnlesson1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    l?.Dispose();
    l = new lessons();
    this.Hide();
    .
    .
    .
    l.Controls.Add(btnnext);
    btnnext.Click += new EventHandler(test1);

    l.ShowDialog();
    //this.Close();
    }


    در backtohome هم اون l رو Dispose کنید و فرم اصلی رو Show کنید :

    private void backtohome(object sender, EventArgs e)
    {
    //l.Hide();
    l.Dispose();
    this.Show();
    //this.ShowDialog();
    }


    اگر با UserControl ها کار کنید دیگه بصورت ویژوال ظاهر test1 و lesoon1_2 و ... رو طراحی می کنید و دیگه نیاز نمیشه برای طراحی اجزاء اون فرم اون همه کد بنویسید.

  3. #3

    نقل قول: جا به جایی بین فرم

    خیلی ممنوننن
    برا UserControl تاحالا باهاش کار نکردم میشه یک نمونه ازش بدین

  4. #4

    نقل قول: جا به جایی بین فرم

    نقل قول نوشته شده توسط ftbh1999 مشاهده تاپیک
    خیلی ممنوننن
    برا UserControl تاحالا باهاش کار نکردم میشه یک نمونه ازش بدین
    به اون Pages تعریف شده در UserControlPages و روال متد های pichome_Click و picback_Click و btnnext_Click توجه کنید :

    https://s16.picofile.com/file/842104...Sharp.rar.html

    http://uplod.ir/sb3d4jvr8d3v/learn_CSharp.rar.htm

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1393, 09:47 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1392, 21:46 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1390, 22:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •