نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ذخیره در فایل ini با سرعت زیاد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    410

    ذخیره در فایل ini با سرعت زیاد

    با سلام
    من میخواهم لاگ اتفاقات برنامه رو در فایل ini ذخیره کنم. این ذخیره از چندین مرجع و با توجه به اتفاقاتی که در برنامه میافتد باید لاگ شود.
    من با دستورات نوشتن در iniFile این کار را میکنم ولی وقتی همزمان چند اتفاق میافتد برخی از آنها در لاگ ثبت نمیشود.
    دوستان کسی میتونه تو این زمینه راهنمایی کنه؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار Mask
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    3,399

    نقل قول: ذخیره در فایل ini با سرعت زیاد

    نقل قول نوشته شده توسط seyed_farid مشاهده تاپیک
    با سلام
    من میخواهم لاگ اتفاقات برنامه رو در فایل ini ذخیره کنم. این ذخیره از چندین مرجع و با توجه به اتفاقاتی که در برنامه میافتد باید لاگ شود.
    من با دستورات نوشتن در iniFile این کار را میکنم ولی وقتی همزمان چند اتفاق میافتد برخی از آنها در لاگ ثبت نمیشود.
    دوستان کسی میتونه تو این زمینه راهنمایی کنه؟
    اگر روش استاندارد رو استفاده کنید محاله ممکنه ثبت نشه.
    کد ثبتتون رو قرار بدید.
    بعدم میفرمایید از چند قسمت دارید لاگ رو ثبت میکنین.بیشتر توضیح بدید.یعنی چی از چند قسمت؟منظورتون اینه بصورت مالتی ترد دارید سیو میکنین؟
    از چند جای برنامه دارید سیو میکنین؟
    و در ضمن 2 راه دیگه هم دارید.
    1-پیامهارو در یک لیست بریزید وقتی به تعدادی رسید در فایل ثبت کنید.
    2- ثبت پیامهاتون رو توسط مسیجینگ انجام بدید تا خود ویندوز براتون صف بندی کنه.
    آموزش خصوصی برنامه نویسی بزبان دلفی در اصفهان و تهران.
    با ما تماس بگیرید.


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    410

    نقل قول: ذخیره در فایل ini با سرعت زیاد

    سلام.
    ممنون از پاسختون
    Procedure Log(s: String);
    begin
    with TIniFile.Create(ExtractFilePath(Application.ExeNam e)+'\fsmLog.log') do
    begin
    WriteString(FormatDateTime('YYYY-MM-DD', GetUTC), FormatDateTime('HH:nn:ss', GetUTC), s );
    Free;
    end;

    end;

    این کدم هست که با اتفاقات مختلف که در برنامه میافته لاگ میکنه.
    مثلا اگه در یک لحظه چند جا با هم این پروسیجر رو فراخوانی کنند دیدم که بعضیهاش لاست شده.
    از چند جا یعنی در جاهای مختلف برنامه ام با فراخوانی این پروسیجر مثلا خطاها رو لاگ میکنم.

    راه دوم رو میشه بیشتر توضیح بفرمائید؟
    ممنون از لطفتون

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: سنجش سرعت بازیابی اطلاعات
    نوشته شده توسط raha_20 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 دی 1393, 00:20 صبح
  2. ارسال و دریافت با سرعت زیاد
    نوشته شده توسط unit001 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 30 مهر 1389, 16:24 عصر
  3. ساعت فروم 10 دقیقه زیاد نشون میده.
    نوشته شده توسط NIK در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 تیر 1389, 12:37 عصر
  4. بازیابی اطلاعت از صفحات وب
    نوشته شده توسط amir52 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1388, 20:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •