نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آپدیت تصویر از سرور (در صورت تغییر) بدون رفرش کل سایت

  1. #1

    Lightbulb آپدیت تصویر از سرور (در صورت تغییر) بدون رفرش کل سایت

    سلام وقتتون بخیر
    یه سایت ساده میخوام بالا بیارم فقط یه تصویر نمایش بده و در صورتی که تصویر در سرور تغییر کرد بدون رفرش کل سایت ریلود کنه

    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <title>test</title>
    <link rel="icon" href="favico.png" type="image/png" sizes="16x16">
    </head>
    <body>
    <center>
    <img src="img.png"></img>
    </center>
    <script>
    window.setTimeout(function () {
      window.location.reload(true);
    }, 60000);
    </script>
    </body>
    </html>
    الان سه مشکل دارم
    در کروم آپدیت نمیشه
    کل صفحه رفرش میشه
    دستی هم تایم گذاشتم برای رفرش و ترجیحم اینه بعد از تغییر تصویر در سرور رفرش کنه،امکانش هست؟

    مبتدی هستم ممنون میشم ساده جواب بدین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: آپدیت تصویر از سرور (در صورت تغییر) بدون رفرش کل سایت

    راجب ajax تحقیق کن برای آپدیت بدون رفرش
    برای رفرش از این میتونی استفاده کنی

    document.location = document.location ; 


    راجب عکس هم باید مشخص کنی که از کجا میشه فهمید عکس تغییر کرده ؟ کد که چشم نداره عکا رو نگاه کنه و متوجه بشه تغییری انجام شده

  3. #3

    نقل قول: آپدیت تصویر از سرور (در صورت تغییر) بدون رفرش کل سایت

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    راجب ajax تحقیق کن برای آپدیت بدون رفرش
    برای رفرش از این میتونی استفاده کنی

    document.location = document.location ; 


    راجب عکس هم باید مشخص کنی که از کجا میشه فهمید عکس تغییر کرده ؟ کد که چشم نداره عکا رو نگاه کنه و متوجه بشه تغییری انجام شده
    ممنون
    مشکلم اول دوم حل شد،الان کد به اینصورت هست

    کد HTML:
    <html>
    <head>
    <title>test</title>
    <link rel="icon" href="favico.png" type="image/png" sizes="16x16">
    </head>
    <body style="background-color:black;">
    <center>
    <img src="img.png" id="myImage" />
    </center>
    </body>
    <script type="text/javascript">
    setInterval(function() {
        var myImageElement = document.getElementById('myImage');
        myImageElement.src = 'img.png?rand=' + Math.random();
    }, 60000);</script>
    </html>
    راجب به عکس هم تو این فکر بودم که زمان آپلود رو به عنوان متغییر در نظر بگیرم
    اگر زمان آپلود عکس تغییر کرد عکس رو رفرش کنه و زمان جدید رو به عنوان متغیر جدید برای مقایسه در نظر بگیره و لوپ بزنه
    همچین چیزی امکانش هست اصلا؟ خودم زیاد آشنایی ندارم نمیدونم دنبال چی بگردم

    الان ممکنه وقتی عکس داره بعد از 60 ثانیه رفرش میشه همزمان عکس جدید رو هاست آپلود شه
    و باعث بشه کاربر Broken image ببینه تا رفرش بعدی
    آپلود عکس هم خودکار هست و ممکنه بعضی وقتا 60 ثانیه بعد عکس جدیدو آپلود کنه بعضی وقت ها بیشتر یا کمتر
    آخرین ویرایش به وسیله m0sfet : یک شنبه 28 دی 1399 در 17:03 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: آپدیت تصویر از سرور (در صورت تغییر) بدون رفرش کل سایت

    شاید بتونی طول و عرض عکس رو چک کنی ببینی تغییر کرده یا نه
    ولی خب اگه عکسی دقیقا با طول و عرض قبلی آپلود بشه کار نخواهد کرد
    زمان آپلود رو فکر نمیکنم بتونی بگیری

تاپیک های مشابه

  1. تغییر اندازه تصویر بدون افت کیفیت
    نوشته شده توسط hamidrezawd در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اسفند 1397, 12:41 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1394, 11:30 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 13 تیر 1394, 09:31 صبح
  4. سوال: افت کیفیت و تغییر اندازه تصویر شاخص در وردپرس
    نوشته شده توسط thinkdiff در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 بهمن 1392, 08:35 صبح
  5. سوال: قرار دادن تصویر به صورت آنلاین در سایت مثل شبکه های تلویزیونی
    نوشته شده توسط Rezaguitar در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 21:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •