نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نخواندن یک اسکریپت ساده

  1. #1

    Lightbulb نخواندن یک اسکریپت ساده

    به نام خدا.
    سلام.
    من یک پرونده ساده جاواسکریپت ساختم به نام mmmmmm.js با محتویات زیر:
    function thisFunction(){	return "hhhhhhhhhhhhhh";}
    b = 88888;
    c = 1111111111111;

    تو سایت yourjavascript.com بارگزاری‌اش کردم.
    حالا می‌خوام روی یک html آزمایشش کنم:
    1. یک سایت را باز می‌کنم.
    2. کنسول را (با زدن Ctrl+Shift+I) می‌آورم.
    3. با وارد کردن عبارت‌های زیر اسکریپت خودم را به هدر اضافه می‌کنم:

    filePath =  'http://yourjavascript.com/2011124314/mmmmmm.js';	
    document.head.innerHTML += '<script type="text/javascript" src="' + filePath + '"></script>';

    ۴. در اینجا می‌بینم که تگ مروبطه به درستی سر جایش قرار گرفته.

    همان‌گونه که می‌بینید کد زیر در تصویر بالا مشهود است:
    کد HTML:
    <script type="text/javascript" src="http://yourjavascript.com/2011124314/mmmmmm.js"></script>
    ۵. ولی نمی‌دانم چرا کار نمی‌کند. زمانی که در کنسول می‌زنم: thisFunction() می‌گوید thisFunction is not defined (که در تصویر هم مشهود است.) (متغیر c را هم نمی‌شناسد. متغیر b را هم که در سایت اصلی معرفی شده تغییر نمی‌دهد.)

    کسی می‌داند مشکل از کجاست؟؟؟؟


    سپاس.
    یا علی.

  2. #2

    نقل قول: نخواندن یک اسکریپت ساده

    نقل قول نوشته شده توسط mhjbarnamenevis مشاهده تاپیک
    به نام خدا.
    سلام.
    این مشکل حل شد. ولی مشکل دیگری هست.
    ----------------------------
    راه حل مشکل بالا (برای دوستانی که ممکن است مراجعه کنند) این است که به جای
    filePath =  'http://yourjavascript.com/2011124314/mmmmmm.js';    
    document.head.innerHTML += '<script type="text/javascript" src="' + filePath + '"></script>';

    نوشتم
    filePath =  'http://yourjavascript.com/2011124314/mmmmmm.js';        script = document.createElement('script');
    script.type = 'text/javascript';
    script.src =filePath;
    document.head.appendChild(script);

    -----------------------------
    اما مشکلی که هست این است که اگر متن زیر درون پرونده باشد:
    // بسم الله الرحمن الرحیمfunction thisFunction(){
    return "hhhhhhhhhhhhhh";
    }


    MyObject = {} ;
    MyObject.MyFunction = thisFunction;


    b = 88888;
    c = 1111111111111;

    هر چند این را کنسول شناسایی می‌کند:
    thisFunction()

    ولی این را شناسایی نمی‌کند:
    MyObject.MyFunction()

    !
    خود MyObject را شناسایی می‌کند. ولی تابع درونش را نه.



    ایرادی که می‌گیرد:
    Uncaught TypeError: MyObject.MyFunction is not a function
    at <anonymous>:1:10
    آخرین ویرایش به وسیله mhjbarnamenevis : چهارشنبه 01 بهمن 1399 در 00:47 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397, 16:44 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1394, 18:24 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1390, 14:29 عصر
  4. آموزش سریع وی بی اسکریپت و جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط odiseh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 فروردین 1386, 01:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •