نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: فایل js خودم را کجا آپلود کنم؟

  1. #1

    فایل js خودم را کجا آپلود کنم؟

    سلام.
    من نیاز به یک میزبان برای بارگزاری پرونده‌ی جاواسکریپت خودم روی آن می‌گردم.
    کجا این کار را رایگان انجام می‌دهند؟ (و چگونه؟)

    در این مدت سه جا را پیدا کردم که:
    ۱- yourjavascript - خیلی خوب است. ولی امکان ویرایش ندارد و احتمالا به ازای هر ایمیل تنها یک بار می‌توان با آن پرونده بارگزاری کرد.
    ۲- دراپ باکس که انگار نمی‌شود از آن استفاده کرد. کد زیر را در کنسول وارد می‌کنم:


    filePath = 'https://www.dropbox.com/s/kih3jl61pnio73j/2021-01-19_22-50-37.js?dl=1';
    script = document.createElement('script');
    script.type = 'text/javascript';
    script.src = filePath;
    document.head.appendChild(script);

    و ایراد زیر را می‌گیرد:
    Refused to execute script from 'https://uc59cf13f4d71f847abcdf70e755.dl.dropboxusercontent  .com/cd/0/get/BHXRNGPZsQ0sy3hL08oDFIYlK01egpLcqh2KeS0xnpMnN_nG-TCqPI_bg_YZpXXozmqfLteUlTCS-i72Udv7bIwzJYxd6oQ3nXcnbZbY1HJlGe3Q-wOWVJA3Dr2MVGW0Asg/file?dl=1#' because its MIME type ('application/binary') is not executable, and strict MIME type checking is enabled.

    ۳- در گیت‌هاب هم همین است. (یک پرونده بارگزاری می‌کنم و بعد دکمه‌ی raw را می‌زنم و نشانی‌اش را یادداشت می‌کنم و در کنسول وارد می‌کنم. مانند دراپ‌باکس. و همین خطا را می‌گیرد.) (نمونه‌ی چیزی که بارگزاری کرده‌ام: https://raw.githubusercontent.com/mh...main/mmmmmm.js )

  2. #2

    نقل قول: فایل js خودم را کجا آپلود کنم؟

    https://stackoverflow.com/a/54059952/6914931
    خدایی دمش گرم!




    پس از بارگزاری پرونده در گیت‌هاب باید از شرکتی که به آن تارنما خدمات می‌دهد یعنی تارنمای jsdelivr پرونده جاواسکریپت را فراخوانی کنیم.


    اگر کسی انگلیسی‌اش ضعیف است:
    ۱- پرونده را در یک انبار (Repository) در گیت‌هاب ذخیره کنید.
    ۲- تمام شد! نشانی زیر نشانی پرونده‌ی جاواسکریپت شما است که قابل ارجاع دادن نیز هست.
    https://cdn.jsdelivr.net/gh/user/repo@version/fileکافی است user را با نام خودتان و repo را با نام انبار خودتان و version را با شماره نسخه انبار و file را با نام پرونده خودتان عوض کنید.
    (من نسخه نداشتم کلا @version را برداشتم و کار کرد! احتمالا الکی است! گذاشته‌اند ببینند می‌فهمند می‌فهمیم یا نه!؟ من فهمیدم! )

    یا علی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •