نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: نمایش اعداد فارسی در دیتاگرید

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ahmad1010
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    64

    نمایش اعداد فارسی در دیتاگرید

    سلام دوستان- راهی برای نمایش اعداد فارسی در دیتاگرید هست؟ با تنظیم فونت فارسی درست نشد. ممنون از همه

  2. #2

    نقل قول: نمایش اعداد فارسی در دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad1010 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان- راهی برای نمایش اعداد فارسی در دیتاگرید هست؟ با تنظیم فونت فارسی درست نشد. ممنون از همه

    private static StringFormat GetPersianDigitStringFormat()
    {
    var format = new StringFormat(StringFormat.GenericDefault);
    format.SetDigitSubstitution(1065, StringDigitSubstitute.National);
    return format;
    }

    private void dataGridView1_CellPainting(object sender, DataGridViewCellPaintingEventArgs e)
    {
    if ((e.RowIndex >= 0) && (e.ColumnIndex == 0))
    {
    e.Handled = true;
    e.Paint(e.ClipBounds, e.PaintParts & (DataGridViewPaintParts.All ^ DataGridViewPaintParts.ContentForeground));
    var format = GetPersianDigitStringFormat();
    var selected = (e.State & DataGridViewElementStates.Selected) == DataGridViewElementStates.Selected;
    using (var brush = new SolidBrush(selected ? e.CellStyle.SelectionForeColor : e.CellStyle.ForeColor))
    {
    e.Graphics.DrawString(e.FormattedValue.ToString(), e.CellStyle.Font, brush, e.CellBounds, format);
    }
    }
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ahmad1010
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    64

    نقل قول: نمایش اعداد فارسی در دیتاگرید

    سلام و تشکر- این کد هم جواب نداد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نمایش اعداد فارسی در دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک

    private static StringFormat GetPersianDigitStringFormat()
    {
    var format = new StringFormat(StringFormat.GenericDefault);
    format.SetDigitSubstitution(1065, StringDigitSubstitute.National);
    return format;
    }

    private void dataGridView1_CellPainting(object sender, DataGridViewCellPaintingEventArgs e)
    {
    if ((e.RowIndex >= 0) && (e.ColumnIndex == 0))
    {
    e.Handled = true;
    e.Paint(e.ClipBounds, e.PaintParts & (DataGridViewPaintParts.All ^ DataGridViewPaintParts.ContentForeground));
    var format = GetPersianDigitStringFormat();
    var selected = (e.State & DataGridViewElementStates.Selected) == DataGridViewElementStates.Selected;
    using (var brush = new SolidBrush(selected ? e.CellStyle.SelectionForeColor : e.CellStyle.ForeColor))
    {
    e.Graphics.DrawString(e.FormattedValue.ToString(), e.CellStyle.Font, brush, e.CellBounds, format);
    }
    }
    }
    فونتتون رو رو حالت arabic میزارید؟

  5. #5

    نقل قول: نمایش اعداد فارسی در دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    فونتتون رو رو حالت arabic میزارید؟
    نه، چون Script فونت این وسط بی تاثیر ئه، چه Western و چه Arabic و چه Turkish یا Baltic صرفا Character Set فونت تغییر می کنه که تاثیرش فقط و فقط روی متن های ASCII (سیستم های non-Unicode) است و در ظاهر رشته های Unicode که در محیط NET. و نرم افزار های مدرن ویندوز استفاده میشه تاثیری نداره.
    انتخاب رقم بر اساس اون LCID ئه 1065 انجام میشه که با SetDigitSubstitution اعمال میشه، مستقل از اینکه در Font چه مقدار Font.GdiCharSet ای ثبت شده.
    حتی اگر از فونت ای مثل Impact استفاده بشه که اون Unicode Range و ارقام فارسی عربی رو نداره، با استفاده از فونت پیشفرض سیستم که اون ارقام فارسی رو داره جایگزینی Glyph صورت می گیره.

  6. #6

    نقل قول: نمایش اعداد فارسی در دیتاگرید

    از فونت IRANYekan(FaNum) برای دیتاگرید استفاده کنید 100% اعداد رو فارسی نشون میده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نمایش اعداد فارسی در دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad1010 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان- راهی برای نمایش اعداد فارسی در دیتاگرید هست؟ با تنظیم فونت فارسی درست نشد. ممنون از همه
    من از فونت vazir fd استفاده میکنم تا حالا مشکلی نداشتم باهاش. یکان هم خوبه

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار ahmad1010
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    64

    نقل قول: نمایش اعداد فارسی در دیتاگرید

    از اینجا فونت رو Arabic انتخاب کردم DataGridViewCellStyle ولی فارسی نشد. فونت هایی که دوستان دیگر فرمودند ارور میده
    truetype

  9. #9

    نقل قول: نمایش اعداد فارسی در دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad1010 مشاهده تاپیک
    از اینجا فونت رو Arabic انتخاب کردم DataGridViewCellStyle ولی فارسی نشد. فونت هایی که دوستان دیگر فرمودند ارور میده
    truetype
    فونت رو اول نصب کنید بعدش سیستم رو یکبار ریستتارت کنید
    تا شناخته بشه

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار ahmad1010
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    64

    نقل قول: نمایش اعداد فارسی در دیتاگرید

    فونت شناخته شد ولی همچنان اعداد لاتین نمایش داده می شوند.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نمایش اعداد فارسی در دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad1010 مشاهده تاپیک
    فونت شناخته شد ولی همچنان اعداد لاتین نمایش داده می شوند.
    یکبار حالت کانتکس رو از تنطیمات زبان ویندوز بررسی کنید احتمال زیاد درست بشه.

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار ahmad1010
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    64

    نقل قول: نمایش اعداد فارسی در دیتاگرید

    ممنون درست شد. مشکل از تنظیمات ویندوز بود. خیلی لطف کردی.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1394, 09:32 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1391, 11:13 صبح
  3. دسترسی به تکست باکس توی هر سطر دیتاگرید و مقدار دهی دیتاتیبل
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آبان 1388, 12:13 عصر
  4. دسترسی به یه ستون دیتا گریدی که از دیتا تیبل استفاده شد
    نوشته شده توسط hassan_RK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1384, 20:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •