نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: هنگ کردن برنامه موقع تغییر فونت

  1. #1

    هنگ کردن برنامه موقع تغییر فونت

    فــرمی برای املاک دارم که کنترل های زیادی داره ؛ زمانی که تو رویداد لود یا اکتیو فرم دستورات زیر
    رو می نویسم، اجرا میشه اما بعد از چند دقیقه برنامه هنگ می کنه
    آیا راهی هست به جای اینکه فونت های دلخواهمون رو زمان اجرا به فرم اختصاص بدیم در زمــان
    طراحی این کارو انجام بدیم ؟!




    PrivateFontCollection pfcoll = new PrivateFontCollection();
    pfcoll.AddFontFile("Fonts/aviny-700.ttf");
    FontFamily ff = pfcoll.Families[0];
    Font ft = new Font(ff, 7);
    this.Font = ft;


  2. #2

    نقل قول: هنگ کردن برنامه موقع تغییر فونت

    آپدیت : خطای واقعی این بود که ما فونتی بنام aviny-700.ttf نداریم ، فونت آوینی روی ویندوز نصب کردم و زمان اجرا از جدول پراپرتی ها خاصیت فونت عناصر رو
    برابر Aviny قرار دادم ، حل شد.
    آخرین ویرایش به وسیله mehran6764 : دوشنبه 06 بهمن 1399 در 16:16 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1394, 21:04 عصر
  2. سوال : امکان انتقال اسناد یک سازمان به دیتابیس طوری که در صورت تغییر اسناد کتابخانه نیز تغییر کند؟؟!
    نوشته شده توسط mohsenashkboos در بخش برنامه نویسی شیرپوینت (Sharepoint Development)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1392, 12:42 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:08 عصر
  4. تغییر تغییر مشخصه دستیابی(access specifier) کد ایجاد شده توسط نتبینز ؟؟؟
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 فروردین 1389, 02:38 صبح
  5. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •