نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چطور میشه با یک دکمه کاربر رو به وبسایت خاصی ارجاع داد

  1. #1

    چطور میشه با یک دکمه کاربر رو به وبسایت خاصی ارجاع داد

    سلام و خسته نباشید
    میخواهیم در یک فرم از فایل اکسس از کاربر بخواهیم با زدن آن دکمه به سایتی در اینترنت رفته و مطلبی را مثلا در آن سایت بیاموزد یا دانلود کند. اصولا ارجاع به اینترنت در اکسس چگونه است؟
    سپاس فراوان از همه اساتید گرامی

  2. #2

    نقل قول: چطور میشه با یک دکمه کاربر رو به وبسایت خاصی ارجاع داد

    البته یه چیزی یادم رفت بگم
    میدانم که داده ای از نوع هایپرلینک هست که در جداول استفاده می شود فقط نمیدانم چگونه با دکمه به سایتی خاصی رهنمون شود

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چطور میشه با یک دکمه کاربر رو به وبسایت خاصی ارجاع داد

    بجای ادرس داخل کد ادرس خودت رو بزار -----برای 3 مرورگر کرم موزیلا فایر فاکس و اینترنت اکسپلولر هر کدوم خواستی بردار یا هر سه رو با هم استفاده کن که اگر یک مرور گری نبود از مرور گر دیگری استفاده کند



    Private Sub Command222_Click()
    Dim strApp As String
    Dim strURL As String
    Dim strApp1 As String
    Dim strURL1 As String




    On Error Resume Next
    strApp = "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
    strURL = "https://www.naseriyan.ir"
    Call shell(strApp & " " & strURL, 1)








    On Error Resume Next
    strApp1 = "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.EXE"
    strURL1 = "https://www.naseriyan.ir"
    Call shell(strApp1 & " " & strURL1, 1)














    On Error Resume Next
    Set browser = CreateObject("InternetExplorer.Application")
    browser.Navigate ("www.naseriyan.ir")
    browser.StatusBar = False
    browser.Toolbar = False
    browser.Visible = True
    browser.Resizable = True
    browser.AddressBar = True




    End Sub






  4. #4

    نقل قول: چطور میشه با یک دکمه کاربر رو به وبسایت خاصی ارجاع داد

    ممنونم
    ببخشید اگر هر سه کد رو بذارم ولی کاربر موزیلا یا کروم نداشت اون وقت ارور نمیده که برنامه موردنظر پیدا نشد یا خودش میره سراغ مرورگر بعدی...
    به نظر نمیاد که InternetExplorer بذارم کافی باشه ؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چطور میشه با یک دکمه کاربر رو به وبسایت خاصی ارجاع داد

    هر طور راحتی استفاده کن

    وقتی عین این کد رو بزاری هر سه مرور گر رو با هم باز میکنه

    نه خطا نمیده من خودم دارم استفاده میکنم عزیز...


    ببین اول هر قطعه کد نوشته شده
    OnErrorResumeNext

    یعنی اگر مشکلی بود برو سراغ بعدی

    نگران نباش ...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چطور میشه با یک دکمه کاربر رو به وبسایت خاصی ارجاع داد

    فقط یه نکته ای هر قطعه کد رو خواستی استفاده کنی حتما این بخش ثابت باید اولش باشه تعریف متغییر هاست
    Dim strApp As String
    Dim strURL As String
    Dim strApp1 As String
    Dim strURL1 As String

  7. #7

    نقل قول: چطور میشه با یک دکمه کاربر رو به وبسایت خاصی ارجاع داد

    سپاسگذارم از شما دوست عزیز مشکل حل شد اما یک نکته
    فکر کنم این قسمت

    Dim strApp As String

    Dim strURL As String

    Dim strApp1 As String

    Dim strURL1 As String

    همون یکبار کافی باشه چون من عینا کپی کردم
    دو تا از مرور گرهام باز کردن سایت شما رو

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چطور میشه با یک دکمه کاربر رو به وبسایت خاصی ارجاع داد

    عرض کردم که بجای ادرس سایت من ادرس وب سایت مورد نظر خودت رو بزار


    متغییر هایی هم که گفتم فقط یکبار در ابتدای شروع ساب روتین بزاری کافیه

    اشالله مشکلت حل بشه ......درپناه حق ...

  9. #9

    نقل قول: چطور میشه با یک دکمه کاربر رو به وبسایت خاصی ارجاع داد

    بله حل شد ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    317

    نقل قول: چطور میشه با یک دکمه کاربر رو به وبسایت خاصی ارجاع داد

    با سلام و احترام
    با یک خط کد ساده هم می شه این کار را انجام داد . لطفا به نمونه دقت فرمائید
    صفحه وب در بروزر پیش فرض سیستم باز می شود
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar web.rar‏ (142.7 کیلوبایت, 29 دیدار)

  11. #11

    نقل قول: چطور میشه با یک دکمه کاربر رو به وبسایت خاصی ارجاع داد

    چه جالب !
    عالی جناب بهبودی...
    سپاس

تاپیک های مشابه

  1. سوال: یه وبسایت شخصی درآمدزا، مجوز خاصی می خواد؟
    نوشته شده توسط lordvandad در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1394, 19:38 عصر
  2. سوال: تشخیص سایت شخصی از سیستم مدیریت محتوا
    نوشته شده توسط هزاره سوم در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 بهمن 1393, 12:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •