نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: راهنمای کد نویسی برنامه تحت شبکه

  1. #1

    راهنمای کد نویسی برنامه تحت شبکه

    سلام بچه ها
    من یه برنامه نوشتم که تو کامپیوتر خودم درست و کامل باز میشه ، ولی میخام از طریق شبکه برنامه باز کنم ، مثلا کد نویسی ثبت من اینه :

    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=test;Integrated Security=True");
    string query = "Insert Into test (code) Values (@code)";
    SqlCommand com = new SqlCommand(query, con);
    com.Parameters.AddWithValue("@code", textBox1.Text);
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

    میخام جوری بنویسم که برنامه از طریق شبکه هم باز بشه ! لطفا راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: راهنمای کد نویسی برنامه تحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط pure_love مشاهده تاپیک
    سلام بچه ها
    من یه برنامه نوشتم که تو کامپیوتر خودم درست و کامل باز میشه ، ولی میخام از طریق شبکه برنامه باز کنم ، مثلا کد نویسی ثبت من اینه :

    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=test;Integrated Security=True");
    string query = "Insert Into test (code) Values (@code)";
    SqlCommand com = new SqlCommand(query, con);
    com.Parameters.AddWithValue("@code", textBox1.Text);
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

    میخام جوری بنویسم که برنامه از طریق شبکه هم باز بشه ! لطفا راهنمایی کنید
    از دید برنامه نویسی مساله ساده و مشخص ئه.
    اون .=Data Source رو می بینید؟ مقدار . داره، یعنی Instance پیشفرض روی همین سیستم.
    اگه بخواهید فرضا در شبکه به Instance پیشفرض روی سیستم ای با IP ئه 192.168.0.80 و با شماره پورت 1433 وصل بشوید، اینطوری مشخص اش می کنید :

    Data Source=192.168.0.80,1433

    اگه بخواهید در شبکه به Instance ای با نام MSSQLSERVER روی سیستم ای با IP ئه 192.168.0.80 و با شماره پورت 1433 وصل بشوید، اینطوری مشخص اش می کنید :

    Data Source=192.168.0.80\MSSQLSERVER,1433

    و برای اینکه این اتصال میسر باشه باید در تنظیمات اون Instance اتصال TCP/IP روی اون پورت فعال باشه و تنظیمات NAT / Firewall هم اجازه این ارتباط رو بده.
    اگر می خواهید تنظیمات SQL Server روی اون سیستم برای فعال کردن اتصال TCP/IP رو خودتون انجام بدهید تا سایر سیستم های داخل شبکه بتوانند بهش متصل بشوند، یکسری مراحل داره که اینجا توضیح داده شده :
    https://www.c-sharpcorner.com/articl...ng-sql-server/

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: درخواست برنامه‌نویسی به زبان C++‎/C در حوزه درایور نویسی سیستم عامل ویندوز
    نوشته شده توسط favamajd در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 20 آبان 1399, 08:00 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 13 تیر 1395, 13:59 عصر
  3. مقاله: کاربرد String Buffer در برنامه نویسی جاوا( و یا حتی برنامه نویسی اندروید
    نوشته شده توسط arya-m در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 مهر 1393, 17:22 عصر
  4. آموزش: مجموعه آموزشهای 3d buzz بعضی از زبان های برنامه نویسی و اسکریپت نویسی
    نوشته شده توسط REZAsys در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 21 دی 1389, 12:02 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1388, 10:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •