نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استخراج فایل zip در محل نصب برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    119

    Post استخراج فایل zip در محل نصب برنامه

    با سلام.خسته نباشید دوستان.من تو برنامم فایل پشتیبان گیری رو جوری تنظیم کردم که فولدر فایل دیتابیس که در مسیر "root\data\" و فولدر عکس مخاطبها که در مسیر "Root\images" قرار دارد رو در داخل یک فایل زیپ با استفاده از پنجره savedialogfile ذخیره کنم.الان برای بازگردانی فایل پشتیبان میخوام طوری تنظیم بشه که با انتخاب کردن فایل بک آپ (زیپ شده) اتوماتیک خودش فایل هارو سر جای خودش استخراج کنه.ممنون میشم کمک کنید این هم کد بازگردانی فایل پشتیبان که فقط برای بازگردانی دیتابیسه.دستور فشرده سازی فایل توش نیست ممنون میشم کمک کنید.

        Try
    'set a your database file
    Dim restorefile As String = Application.StartupPath & "\data\Cantact.accdb"
    'declare a variable for storing the text message.
    Dim msgText As String
    'filtering the file
    OpenFileDialog1.Title = "انتخاب فایل پشتیبان"
    OpenFileDialog1.FileName = ""
    OpenFileDialog1.Filter = "Access Database | *.accdb"
    'open the file directory
    If OpenFileDialog1.ShowDialog = DialogResult.OK Then
    'set a text message
    msgText = "آیا میخواهید فایل بکاپ را بازگردانی کنید? کل اطلاعات فعلی حذف خواهد شد!"
    'validate if you want to restore or not
    If MessageBox.Show(msgText, "ریستور", MessageBoxButtons.OKCancel, MessageBoxIcon.Question, MessageBoxDefaultButton.Button2) = DialogResult.OK Then
    'restore your database
    FileCopy(OpenFileDialog1.FileName, restorefile)
    MessageBox.Show("بازگردانی بکاپ با موفقیت انجام شد.", "پیغام بازگردانی بک آپ", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information)
    Conn.Close()
    Conn = ConnectDataBase()
    End If
    End If
    dgvData.Rows.Clear()
    Call RetrieveData()
    '// Add New Mode
    Call NewMode()
    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    End Try


    Untiقققtled.png

  2. #2

    نقل قول: استخراج فایل zip در محل نصب برنامه

    سلام دوست عزیز اول از همه با چه چیزی فایل هاتون رو زیپ کردین

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    119

    نقل قول: استخراج فایل zip در محل نصب برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز اول از همه با چه چیزی فایل هاتون رو زیپ کردین
    سلام دوست گرامی با Ionic.Zip.dll زیپ کردم که تو انجمن هم تاپیک اختصاصی براش زدن
    طوری باشه که اون فولدرهایی که خودش داره رو حذف کنه و این جدید ها رو اونجا استخراج کنه
    آخرین ویرایش به وسیله karem2074 : یک شنبه 19 بهمن 1399 در 18:47 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    119

    نقل قول: استخراج فایل zip در محل نصب برنامه

    لطفا کمک کنید دوستان

  5. #5

    نقل قول: استخراج فایل zip در محل نصب برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط karem2074 مشاهده تاپیک
    با سلام.خسته نباشید دوستان.من تو برنامم فایل پشتیبان گیری رو جوری تنظیم کردم که فولدر فایل دیتابیس که در مسیر "root\data\" و فولدر عکس مخاطبها که در مسیر "Root\images" قرار دارد رو در داخل یک فایل زیپ با استفاده از پنجره savedialogfile ذخیره کنم.الان برای بازگردانی فایل پشتیبان میخوام طوری تنظیم بشه که با انتخاب کردن فایل بک آپ (زیپ شده) اتوماتیک خودش فایل هارو سر جای خودش استخراج کنه.ممنون میشم کمک کنید این هم کد بازگردانی فایل پشتیبان که فقط برای بازگردانی دیتابیسه.دستور فشرده سازی فایل توش نیست ممنون میشم کمک کنید.
    BackupRestoreZipVB.rar

    Preview.png

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1402, 14:26 عصر
  2. پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 12 فروردین 1399, 10:08 صبح
  3. استخدام برنامه نویس در استان همدان شهرستان تویسرکان
    نوشته شده توسط alvandyhamed در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1390, 17:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •