نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ریختن اطلاعات دو جدول دیتابیس در Treeview

  1. #1

    Question ریختن اطلاعات دو جدول دیتابیس در Treeview

    سلام من یک جدول اس کیو ال طبقه بندی اطلاعات بنام tbl_Category دارم که شامل فیلدهای id ، Parent_id ، Name_Latin ، Name_Farsi می باشد که از نام لاتین برای ساخت دایرکتوری استفاده می شود و در واقع نام فارسی نام نمایشی طبقه بندی ها در Treeview می باشد. من از توابع زیر برای ریختن اطلاعات درون tbl_Category در Treeview استفاده میکنم:

    private void PopulateTree()
    {
    List<tbl_Category> all_Category = new List<tbl_Category>();
    {
    all_Category = Mydb.tbl_Category.ToList();
    }
    CreateTreeView(all_Category, 0, null);
    }


    private void CreateTreeView(List<tbl_Category> source, int parentID, TreeNode parentNode)
    {
    List<tbl_Category> newSource = source.Where(a => a.Parent_id.Equals(parentID)).ToList();
    foreach (var i in newSource)
    {
    TreeNode newnode = new TreeNode();
    newnode.Text = i.Name_Farsi;
    newnode.Tag = i.id.ToString();
    if (parentNode == null)
    {
    tv_Category.Nodes.Add(newnode);
    }
    else
    {
    parentNode.Nodes.Add(newnode);
    }
    CreateTreeView(source, i.id, newnode);
    }
    }
    هنگامی که کاربر بخواهد پوشه جدیدی در هارد توسط نرم افزار ذخیره کند باید از طبقه بندی موجود در Treeview استفاده کند. اطلاعات ورودی کاربر نیاز است در جدول جداگانه ای بنام tbl_Gets ذخیره شود که فیلدهای زیادی دارد منجمله parent_id که id یکی از رکوردهای tbl_Category است.

    چگونه میتوانم اطلاعات جدول tbl_Gets را هم به Treeview اضافه کنم که اطلاعات سر جای خودشان بنشینند؟

    در ضمن من از id هر رکورد به عنوان tag نودهای Treeview استفاده میکنم که اگر دو نود از دو جدول id یکسان داشته باشند به مشکل میخورد و اطلاعات سر جایش نمی نشیند.

    لطف کنید راهنمایی بفرمائید.

  2. #2

    نقل قول: ریختن اطلاعات دو جدول دیتابیس در Treeview

    یعنی اطلاعات جدول gets هم در همین treeview زیر مجموعه category خودش اضافه بشه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش اطلاعات دیتابیس در treeview در EF
    نوشته شده توسط Son_ariyayi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مرداد 1394, 20:42 عصر
  2. کار با TreeView و دیتابیس های رابطه ای.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1391, 15:02 عصر
  3. سوال: بازگرداندن اطلاعات از دیتابیس به TreeView
    نوشته شده توسط shahrzad87 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1390, 10:43 صبح
  4. سوال: چگونگی ارتباط treeview با دیتابیس.!!!
    نوشته شده توسط boveiryghasem در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 اردیبهشت 1390, 13:52 عصر
  5. سوال: ورود اطلاعات از دیتابیس به کنترل TreeView
    نوشته شده توسط rroona در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آبان 1389, 16:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •