نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در ایجاد آدرس URL و تعریف آن در .htaccess

  1. #1

    Question مشکل در ایجاد آدرس URL و تعریف آن در .htaccess

    من مطالب سایتم رو به واسطه اتصال چند دامنه به یک هاست با دسته بندی مشخص به کاربر نشون میدم

    دسته بندی مطالب که با مقدار get با نام subdomain مقدار دهی میشن و ایجوری هستن


    $sub=$_GET['subdomain'];

    // subdomain
    learning
    blog
    shop


    کاربر روی هر لینک که کلیک میکنه به آدرس اینجوری وارد میشه


    https://www.derak-fars.ir/index.php?subdomain=shop



    هر کدوم از این دسته بندی مطالب دارای دسته بندی مشخصی هستن که با get و مقادیر category, sort, assort مقدار دهی میشن و آدرس سایت اینجوری میشه


    // دسته اول
    https://www.derak-fars.ir/index.php?subdomain=shop&category=2

    // دسته دوم
    https://www.derak-fars.ir/index.php?subdomain=shop&category=2&sort=124

    // دسته سوم
    https://www.derak-fars.ir/index.php?subdomain=shop&category=2&sort=124&assor t=652


    هر مطلب داخل سایت هم با مقدار get با نام post نمایش داده میشه که همراه با get با نام subdomain لینک میشه


    https://www.derak-fars.ir/index.php?post=126


    اصل سوال:
    حالا میخوام در فایل htaccess کاری کنم که دسته بندی های درون سایت به صورت زیر نمایش داده بشن


    // آدرس اصلی دسته بندی ها

    // از

    https://www.derak-fars.ir/index.php?subdomain=shop


    // به
    /https://www.derak-fars.ir/shop


    // آدرس مجموعه زیر دسته بندی ها از

    https://www.derak-fars.ir/index.php?subdomain=shop&category=2

    https://www.derak-fars.ir/index.php?subdomain=shop&category=2&sort=124

    https://www.derak-fars.ir/index.php?subdomain=shop&category=2&sort=124&assor t=652


    // به

    https://www.derak-fars.ir/shop/category/2

    https://www.derak-fars.ir/shop/category/2/sort/124

    https://www.derak-fars.ir/shop/category/2/sort/124/assort/652


    هر مطلب هم اینجوری نشون داده بشه

    بجای این

    https://www.derak-fars.ir/index.php?subdomain=shop&post=126


    این

    https://www.derak-fars.ir/shop/post/126
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhassas : سه شنبه 21 بهمن 1399 در 10:41 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در ایجاد آدرس URL و تعریف آن در .htaccess

    این باید جواب بده


    RewriteRule ^([^/]+)/([^/]+)/([^/]+)$  index.php?$subdomain=$1&$2=$3



    ولی باید به تعداد پارامتر ها بنویسی مثلا من الان 3 تا پارامتر گزاشتم ... اولی که همیشه ثابته و subdomain هستش بقیه متغیر هستن و هرچیزی میتونه باشه

    اینجا رو نگاه کن

    https://stackoverflow.com/questions/13513721

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: مشکل در ایجاد آدرس URL و تعریف آن در .htaccess


تاپیک های مشابه

  1. علامتهای معنادار htaccess
    نوشته شده توسط phpdev در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1394, 21:20 عصر
  2. مبتدی: مشکل با .htaccess در فراخواني فايل pdf
    نوشته شده توسط فرزند کوروش در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 19:49 عصر
  3. سوال: مشکل با فایل htaccess
    نوشته شده توسط soroush.r70 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1390, 13:23 عصر
  4. چگونه htaccess را برای ریدایکرت تنظیم کنم؟
    نوشته شده توسط ahmad.khaliq در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1390, 02:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •