نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: راهنمایی جهت خالی نمایش داده گرید ویو هنگام ورود به برنامه

  1. #1

    راهنمایی جهت خالی نمایش داده گرید ویو هنگام ورود به برنامه

    سلام خدمت همه استاد
    من یک برنامه با sql و سی شارپ نوشتم و تو فرمم یک تکست باکس و گرید ویو دارم که با choos data source به dataset ارتباط دادم میخوام وقتی تو تکست یاکس چیزی نسیت گرید ویو خالی باشه و با تغییر تکست باکس گرید ویو پر بشه

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی جهت خالی نمایش داده گرید ویو هنگام ورود به برنامه

    سلام
    یخورده واضح تر توضیح بده

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی جهت خالی نمایش داده گرید ویو هنگام ورود به برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadasadi1 مشاهده تاپیک
    سلام
    یخورده واضح تر توضیح بده
    می خوام یک جستجو در گریو ویو از طریق تکست باکس داشته باشم با این تفاوت ، در صورتی که تکست باکس خالی بود داخل گرید ویو چیزی نشون نده و موقع لود فرم هم گرید ویو خالی باشه
    من گرید ویو رو متصل کردم به بانک ولی نمی دونم برای تکست باکس باید چه کدی بنویسم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1399
    محل زندگی
    سراوان
    سن
    31
    پست
    32

    نقل قول: راهنمایی جهت خالی نمایش داده گرید ویو هنگام ورود به برنامه


    dataGridView1.DataSource = null;


  5. #5

    نقل قول: راهنمایی جهت خالی نمایش داده گرید ویو هنگام ورود به برنامه

    من کد بالا رو بصورت زیر انجامدادم ولی جواب نداد .مشکلم کجاست .


    private void FormNewProject_2_Load(object sender, EventArgs e)
    if(textBox111.Text.Trim() == string.Empty)
    {
    dataGridView1.DataSource = null;
    }
    else
    {

    }
    private void FormNewProject_2_Activated(object sender, EventArgs e)
    {
    tb_Mahsol1TableAdapter.SearchID(dataSet1.tb_Mahsol 1, textBox111.Text);
    }



    آخرین ویرایش به وسیله ssttss68 : سه شنبه 28 بهمن 1399 در 11:59 صبح

  6. #6

    نقل قول: راهنمایی جهت خالی نمایش داده گرید ویو هنگام ورود به برنامه

    متد searchid را در رویدادی که در اونجا باید جستجو بشه منتقل کنید. رویداد activatedفرم و شرط if درون لودفدم هم در اینصورت نیازی نیست

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی جهت خالی نمایش داده گرید ویو هنگام ورود به برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    متد searchid را در رویدادی که در اونجا باید جستجو بشه منتقل کنید. رویداد activatedفرم و شرط if درون لودفدم هم در اینصورت نیازی نیست
    ممنون . این روش جواد داد.
    ولی یک مشکل پیش اومد .
    من تکست باکس رو پر می کنم گرید ویو نمایش میده تا اینجا درسته ولی وقتی چیز جدیدی به گرید ویو اضافته میکنم چون رویدادخالیه گرید ویو همون اطلاعات قبلی رو نشون میده.

  8. #8

    نقل قول: راهنمایی جهت خالی نمایش داده گرید ویو هنگام ورود به برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط ssttss68 مشاهده تاپیک
    ممنون . این روش جواد داد.
    ولی یک مشکل پیش اومد .
    من تکست باکس رو پر می کنم گرید ویو نمایش میده تا اینجا درسته ولی وقتی چیز جدیدی به گرید ویو اضافته میکنم چون رویدادخالیه گرید ویو همون اطلاعات قبلی رو نشون میده.
    چیزی که اضافه میکنید آیا رکورد جدید هست؟ اگر آره باید در دیتابیس ثبت بشه که در جستجوهای بعدی نمایش داده بشه.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 فروردین 1393, 17:52 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 آذر 1392, 19:50 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1392, 21:46 عصر
  4. سوال: نمایش جدید ترین ها در اولین صفحه 10 تایی گرید ویو
    نوشته شده توسط masaioki.ono در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 23 آبان 1391, 12:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •