نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تبدیل لینک های دانلود picofile یا uploadboy به لینک مستقیم

  1. #1

    Question تبدیل لینک های دانلود picofile یا uploadboy به لینک مستقیم

    سلام
    میخواستم بدونم آیا راهی هست که لینک های دانلود سایت هایی مانند picofile یا uploadboy و ... رو به لینک های مستقیم تبدیل کرد بدون اینکه حجمی از هاست خودمون اشغال بشه ؟
    ممنون میشم تجربه هاتون رو برام بنویسین

  2. #2

    نقل قول: تبدیل لینک های دانلود picofile یا uploadboy به لینک مستقیم

    با سلام!
    میخواین مثلا وقتی یک نفر لینکتونو میبینه اولش ادرس سایتتون باشه؟
    برای اینکار باید یه فایل PHP بسازید و با متد GET بهش بگید چکار کنه اگه لینک مدنظر مال عکس هستش باید بگم یخورده کار سخت میشه ولی کاری نداره
    برای مثال ما وقتی میزنیم روی لینک زیر میریم به سایت name.ir اما اولش نام دامنه ما هستش
    <?php

    if (isset ($_GET['link']))
    {
    ; header("Location: ". $_GET['link'])
    }
    ?>

    ودر فایل html

    کد HTML:
    <a herf="test.php?link=name.ir">
    
    </a>

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه آپلود فایل در Picofile از طریق سی شارپ
    نوشته شده توسط آرادخان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 17 اسفند 1397, 11:40 صبح
  2. آدرس فایل دانلود در picofile.com
    نوشته شده توسط quantomquery در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 فروردین 1392, 14:40 عصر
  3. سوال: طراحی سیستمی مثل picofile
    نوشته شده توسط speeed در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1391, 14:41 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •