نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه لود کردن اطلاعات در استیمول سافت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ji ming u
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    پس کوچه های شهر
    پست
    316

    نحوه لود کردن اطلاعات در استیمول سافت


    StiReport report = new StiReport();
    report.Load(Application.StartupPath + @"\info_company.mrt");
    report.Dictionary.Variables["company_name"].Value = dt_company.Rows[0]["name_company"].ToString();
    report.Compile();
    Process.Start(Application.StartupPath + @"\Designer.exe", Application.StartupPath + @"\info_company.mrt");

    سلام دوستان
    من یک گزارش دارم که اطلاعات در در ان نمایش میدهم
    میخام فایل گزارشم را جهت تغییر گزارش با خود نرم افزار استیمول سافت داخل برنامه ام اجرا کنم
    تا اینجا مشکلی ندارم
    مشکلم اینکه میخام اطلاعات بارگزاری شده هم هنگام باز کردن فایل با استیمول نمایش داده شود

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ji ming u
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    پس کوچه های شهر
    پست
    316

    نقل قول: نحوه لود کردن اطلاعات در استیمول سافت

    کسی نیست کمک کنه؟

  3. #3

    نقل قول: نحوه لود کردن اطلاعات در استیمول سافت

    به جای compile متد design را فراخوانی کنید. خط آخر رو هم پاک کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ji ming u
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    پس کوچه های شهر
    پست
    316

    نقل قول: نحوه لود کردن اطلاعات در استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    به جای compile متد design را فراخوانی کنید. خط آخر رو هم پاک کنید.

    این متد وجود نداره

  5. #5

    نقل قول: نحوه لود کردن اطلاعات در استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط ji ming u مشاهده تاپیک
    این متد وجود نداره
    https://www.stimulsoft.com/en/faq/reports-net#q6

تاپیک های مشابه

  1. سوال: هاستینگ سرور داخل سازمان احتیاج به نیروی متخصص شبکه (هاستینگ) دارد؟
    نوشته شده توسط bamzi software در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1398, 16:28 عصر
  2. تغییر نوع چارت ایجاده شده در استیمول در زمان اجرا با استفاده از استیمول
    نوشته شده توسط adineh67 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 اسفند 1394, 15:58 عصر
  3. سوال: چگونه یک dataSet که حاوی دو تا dataTable هست را به گزارش استیمول سافت بفرستیم.
    نوشته شده توسط sayanpro در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 آذر 1394, 17:20 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 بهمن 1391, 14:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •