نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بازیابی اطلاعات جدول

  1. #1

    بازیابی اطلاعات جدول

    سلام دوستان
    من در دیتابیسم یه جدول دارم که نوع یکی از مقادیر اون bitهست
    و در دیتا گرید ویو من به صورت چک باکس نمایش میده
    دوتا از عملیات ها رو به راحتی میتونم هندل کنم حذف و افزودن
    امادر ویرایش به مشکل برخوردم که وقتی میخوام مقدار اون ستون رو برگردونم به قسمتی که کار بر بتونه ویرایش کنه خطا میگیره
    من از ado.netبرای اتصال استفاده کردم
      {

    DataSet1 ds = new DataSet1();
    DataSet1TableAdapters.DasteMaghaleTableAdapter b = new DataSet1TableAdapters.DasteMaghaleTableAdapter();
    txtOnvan.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();
    txtTozihatMaghale.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells[2].Value.ToString();
    cmbDaste.SelectedValue = DataGridView1.CurrentRow.Cells[3].Value.ToString();
    // checkBox.Checked =bunifuDataGridView1.CurrentRow.Cells[5].Value();
    checkBox.Checked =DataGridView1.DataGridViewCheckBoxColumn.CurrentR ow.Cells[5].Value();


    label1.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells[4].Value.ToString();
    id.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString();
    MessageBox.Show("لطفا به قسمت ثبت محصول مراجعه کنید");
    saveMaghale.Text = "ویرایش";
    }





    a.PNG

  2. #2

    نقل قول: بازیابی اطلاعات جدول

    توی کدهایی که قرار دادید خط ۹ رو پاک کنید. خط ۸ مقدار جلوی مساوی رو باید به boolean تبدیل کنید با متد زیر
    https://docs.microsoft.com/en-us/dot...vert.toboolean

  3. #3

    نقل قول: بازیابی اطلاعات جدول

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    توی کدهایی که قرار دادید خط ۹ رو پاک کنید. خط ۸ مقدار جلوی مساوی رو باید به boolean تبدیل کنید با متد زیر
    https://docs.microsoft.com/en-us/dot...vert.toboolean
    تشکر بابت پاسخ گوییتون من قبلا به همین سایت مراجعه کردم اما نمیدونم چه طور باید تبدیل کنم
    چون بعد از valueمتد to stringفقط داره نه to bool
    امکانش هست اون تیکه از کد رو قرار بدید چون حتی خواستم مقدار دیتاگرید ویو رو برگردئنم به boolاجازه نمیداد چک کردم ببینم آیا سلولی که دست رسی دادم درسته دیدم اوکی

  4. #4

    نقل قول: بازیابی اطلاعات جدول

    نقل قول نوشته شده توسط rezarmm مشاهده تاپیک
    تشکر بابت پاسخ گوییتون من قبلا به همین سایت مراجعه کردم اما نمیدونم چه طور باید تبدیل کنم
    چون بعد از valueمتد to stringفقط داره نه to bool
    امکانش هست اون تیکه از کد رو قرار بدید چون حتی خواستم مقدار دیتاگرید ویو رو برگردئنم به boolاجازه نمیداد چک کردم ببینم آیا سلولی که دست رسی دادم درسته دیدم اوکی




    checkBox.Checked = Convert.ToBoolean(bunifuDataGridView1.CurrentRow.C ells[5].Value);

  5. #5

    نقل قول: بازیابی اطلاعات جدول

    نقل قول نوشته شده توسط daniyaltjm مشاهده تاپیک

    checkBox.Checked = Convert.ToBoolean(bunifuDataGridView1.CurrentRow.C ells[5].Value);
    ممنون لطف کردید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 70
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1394, 20:13 عصر
  2. سوال: چرا زیر سطح های منوی بازشو، زیر بقیه Divها قرار می گیره؟(مثل این تصویر)
    نوشته شده توسط fa_karoon در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1392, 21:13 عصر
  3. سوال: آیا راهی هست که بدون اینکه فرم بالایی پایین فرم زیرش بره فوکوس رو به فرم زیرش منتقل کنه؟
    نوشته شده توسط mbshareat در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1391, 09:56 صبح
  4. سوال: زیر آیتمهای منو در Google chrome زیر banner سایت قرار میگیره
    نوشته شده توسط majid784 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1390, 18:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •