نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطا زمان برگردوندن دیتا از مودل به ویو

  1. #1

    خطا زمان برگردوندن دیتا از مودل به ویو

    سلام
    من طبق دستور زیر توسط ajax یه یه دیتا از کنترلر و مودل مگییرم، دستور view :

    var url = 'http://127.0.0.1/salah4/panelUser/fill_sefareshat';
    var data_fill_sefareshat = {'parent_value': $parent};
    $.post(url, data_fill_sefareshat, function (msg) {
    alert(msg);
    });

    <?php


    $naaaagh = $data55['sefareshat'];
    print_r($naaaagh);



    توی کنترلر هم با دستور زیر از مادل میگیرم و برمیگردونم به view


    function fill_sefareshat()
    {
    $fill_sefareshat_marhale_0 = $this->model->fill_sefareshat_model($_POST['parent_value']);
    $data55 = ['sefareshat' => $fill_sefareshat_marhale_0];
    $this->view('panelUser/test',$data55,1,1);

    }
    حالا وقتی توی view مقدار data55 میخوام چاپ کنم پیغام خطای زیر رو میده ، در ضمن مقدار درست از مودل گرفته میشه و به کنترلر میرسه ولی دوباره پاس میدم به ویو خطا میده .قبلا ب همین روش توی جای دیگه دیتارو پاس دادم ولی مشکلی نبوده
    Notice: Undefined variable: data55 in C:\wamp\www


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: خطا زمان برگردوندن دیتا از مودل به ویو

    من نفهمیدم اون کد ایجکسی که گزاشتی چه ربطی به این مشکل داره به نظر میاد بی ربط باشه
    در کل باید تابع view و روش تزریق داده بهش رو چک کنی , به نظر میاد متغیر بهش تزریق نمیشه و در نتیجه نمیشناستش توی ویو

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1398, 12:59 عصر
  2. سوال: انتقال یک پیام از کنترلر به ویو با کمک ویو دیتا یا ویو بق
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1394, 16:50 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 فروردین 1393, 17:52 عصر
  4. اتصال دیتای سورس گریدویو داخلی به تکس باکس گرید ویو اصلی
    نوشته شده توسط mostafa_tak2000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1391, 13:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •