نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر ایتم های کمبو باکس با کد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    تغییر ایتم های کمبو باکس با کد

    باسلام.من ی کبو باکس دارم که مثلا ۱۲ ماه سال ایتمهاش هست چطور میتونم ی باتن کنارش بزارم با زدن اون ماه قبلی یا بعدی انتخاب بشن؟ ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: تغییر ایتم های کمبو باکس با کد

    1- با listindex ایندکس آیتم انتخاب شده کمبو رو پیدا کنین
    2- در رخداد button click با itemdata ، مقدار ایندکس جدید رو یکی کم (یا زیاد) کنین
    3- حواستون به مقادیر مینیموم و ماکزیمم ایندکس باشه!

    مثال برای افزایش:
    combobox=combobox.itemdata(combobox.listindex+1)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: تغییر ایتم های کمبو باکس با کد

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    1- با listindex ایندکس آیتم انتخاب شده کمبو رو پیدا کنین
    2- در رخداد button click با itemdata ، مقدار ایندکس جدید رو یکی کم (یا زیاد) کنین
    3- حواستون به مقادیر مینیموم و ماکزیمم ایندکس باشه!

    مثال برای افزایش:
    combobox=combobox.itemdata(combobox.listindex+1)
    ممنونم جناب azoolagh .ممکنه ی نمونه ساده ۲۰۰۳ آپ بفرمایید.با تشکر فراوان

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر اطلاعات DataGridView همزمان با تغییر آیتمهای ComboBox
    نوشته شده توسط majid.program در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 اردیبهشت 1395, 06:33 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 تیر 1393, 19:23 عصر
  3. سوال: نحوه تغییر آیتم انتخاب شده کمبو باکس با جی کوئری ؟
    نوشته شده توسط malihehshajari در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 اسفند 1392, 23:07 عصر
  4. تغییر رنگ پس زمیته با تغییر پسوند فایل از html به php
    نوشته شده توسط sanaz.dadkhah در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 12 خرداد 1391, 19:13 عصر
  5. سوال: الگوریتم تغییر مبنا از 10 به 2
    نوشته شده توسط nefarious در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 آبان 1388, 22:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •