نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه (به /از) - یک تاریخ معیار- تعداد ماه مشخص را کسر یا اضافه کنیم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    Question چگونه (به /از) - یک تاریخ معیار- تعداد ماه مشخص را کسر یا اضافه کنیم؟

    سلام حضور دوستان.
    یک فایل داریم و یک ماژول شمسی که من از ماژول آفیس باز استفاده می کنم و این ماژول دارای فانکشن های مختلفی است که همه دوستان با اونها اشنایی دارن مثل اضافه کردن تعداد روز خاص به یک تاریخ –تفاوت دو تاریخ و غیره

    من به یک موردی برخوردم که میخوام تعداد --ماه ---مشخص را از یک تاریخ معیار –کسریا اضافه کنم
    و تاریخ جدید را بعد از- کسر و اضافه -بدست بیارم ....
    با توجه به اینکه تعداد روزهای سال بسته به کبیسه بودن یا نبودن متغیر است.

    تو ماژول شمسی داخل فایل فانکشنی با این عنوان نداره .....
    میخواستم ببینم دوستان چه راه حلی رو برای حل این سئوال پیشنهاد میدهند ....
    --توضیح اینکه پایه این ماژول بر حسب کاراکتر های عددی است نه text

    آخرین ویرایش به وسیله narpco : چهارشنبه 20 اسفند 1399 در 18:00 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه (به /از) - یک تاریخ معیار- تعداد ماه مشخص را کسر یا اضافه کنیم؟



    Dim FirstDate As Date ' Declare variables.
    Dim IntervalType As String
    Dim Number As Integer
    Dim Msg
    IntervalType = "m" ' "m" specifies months as interval.
    FirstDate = InputBox("Enter a date")
    Number = InputBox("Enter number of months to add")
    Msg = "New date: " & _
    DateAdd(IntervalType, Number, FirstDate)
    MsgBox Msg






  3. #3
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه (به /از) - یک تاریخ معیار- تعداد ماه مشخص را کسر یا اضافه کنیم؟

    سلام
    مشکل الان حل شد؟
    داشتم به این مسیله فکر میکردم که
    ماههای 29 روزه و 30 روزه و 31 روزه رو چی در نظر بگیره
    مثلا
    31 شهریور بعلاوه یک ماه میشه 30 مهر یا 1 ابان ؟
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : شنبه 02 اسفند 1399 در 10:31 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه (به /از) - یک تاریخ معیار- تعداد ماه مشخص را کسر یا اضافه کنیم؟

    مشکل که حل نشده

    سلام اگر بخواد بصورت اصولی درست بشه که ماژول باید فانکشن جدیدی بهش اضافه بشه با تقویم شمسی مثلا اسمش باشه addmonth

    منتها من دستوری رو پیدا کردم ---DateAdd----که تاریخ میلادی رو میگیره و تعداد ماه مشخص رو بهش اضافه میکنه یا کم میکنه -و یک سری آرگومان هم داره که باید بهش بگیم

    فعلا من دارم همینو استفاده میکنم --فعلا مشکلی ندیدم تا 36 ماه بعد از یک تاریخ مشخصی رو چک کردم مشکلی نبود به هر حال تو تقویم میلادی هم ماه ها 30 و 31 داره

    نکته در مورد این دستور اینه که شما تاریخ شمسی هم بدین بهش اون فک میکنه میلادی هست و ما هها رو اضافه می کنه

    قطعا یک جایی بالاخره مشکل خودش رو نشون میده منتها فعلا من همینو دارم استفاده میکنم به ادامه برنامه نویسی ادامه میدم تا مشکل رو اساسی حل کنیم



    این مطلب رو به همین پست اضافه میکنم که ...

    استفاده از این دستور برای تاریخ شمسی در بعضی تاریخ ها ی شمسی اصلا شدنی نیست مثل 31-6-99 -----در تقویم میلادی ماه 6 -30 روزه هست و با خطا روبرو میشید
    آخرین ویرایش به وسیله narpco : شنبه 02 اسفند 1399 در 14:18 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 دی 1391, 22:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •