نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در گرفتن شی و آبجکت از api و تبدیل به جاوا اسکریپت

  1. #1

    مشکل در گرفتن شی و آبجکت از api و تبدیل به جاوا اسکریپت

    سلام دوستای عزیز من یک لینک دارم که api هست و کدش به صورت زیر هست من میخوام خروجی که به من میده رو در یک آرایه جاوا اسکریپت قرار بدم و مقدار آرایه balance اون رو خارج کنم و به متغیر بدم که در برنامه بشه ازش استفاده کرد

    واضح تر بگم من میخوام مقدار balance خروجی کد api زیر رو ازش خارج کنم و به یک متغیر بدم


    $.get('https://api.blockcypher.com/v1/btc/m...2aGvhD/balance' , function(d){

    console.log(d );

    })





    • address: "1DEP8i3QJCsomS4BSMY2RpU1upv62aGvhD"
    • balance: 4654010
    • final_balance: 4654010
    • final_n_tx: 16
    • n_tx: 16
    • total_received: 4654010
    • total_sent: 0
    • unconfirmed_balance: 0
    • unconfirmed_n_tx: 0



    ممنون میشم کدش رو برام بنویسید دو روزه کلافه شدم
    آخرین ویرایش به وسیله roumak : جمعه 01 اسفند 1399 در 17:24 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در گرفتن شی و آبجکت از api و تبدیل به جاوا اسکریپت

    نحوه سوال پرسیدنتون رو یکم بهتر کنید که بشه پاسخ داد

    کد jquery که گزاشتی توش اصلا JSON.parse نیست نتیجه console.log رو هم گزاشتی خراب شده و قابل دیدن نیست
    بجای اینکه بگید نشد هم درست توضیح بدین که فلان اررور رو گرفتم ... اینکه بگید نشد هیچ کمکی نمیکنه بدون اینکه توضیح بدین چه ارروری میگیرید


    JSON.parse نیاز نیست هدر پاسخ برگشتی میگه جیسونه و جی کوئری تبدیلش میکنه وقتی دریافت شد


    $.get('https://api.blockcypher.com/v1/btc/main/addrs/1DEP8i3QJCsomS4BSMY2RpU1upv62aGvhD/balance' , function(data){

    console.log(data.balance );

    })


  3. #3

    نقل قول: مشکل در گرفتن شی و آبجکت از api و تبدیل به جاوا اسکریپت

    سلام و ممنون از کمکتون سوالم رو واضح میکنم من یک کد دارم که api هست فقط میخوام جوابی که بر میگردونه رو که یک آبجکت هست رو بدم به متغیر . ممنون میشم کدش رو بید بهم یا بگید از چی استفاده کنم


    $.get('https://api.blockcypher.com/v1/btc/m...2aGvhD/balance' , function(d){

    console.log(d );

    })


    لینک رو در مرور گر میزنیم یک آ رایه میده و من فقط قسمت balance رو میخوام بگیرم بدم به یک متغیر و در برنامم استفاده کنم با سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله roumak : جمعه 01 اسفند 1399 در 17:24 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در گرفتن شی و آبجکت از api و تبدیل به جاوا اسکریپت

    کد رو براتون گزاشتم دیگه
    سوالتون رو هم رسیدی یه چک بکن همش داری خراب میفرستی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397, 16:44 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1394, 18:24 عصر
  3. سوال: جاوا اسکریپت یا وی بی اسکریپت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط capitan_nemesis در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 24 آبان 1392, 14:57 عصر
  4. آموزش سریع وی بی اسکریپت و جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط odiseh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 فروردین 1386, 01:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •