نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در ساخت اینترفیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    302

    مشکل در ساخت اینترفیس

    سلام دوستان لطفا راهنمایی کنیید
    من یک کلاس به این شکل دارم
    public class SearchModel : ISearchModel
    {




    public class _UrlList
    {
    public int UrlNumber { get; set; }
    public string UrlDesc { get; set; }
    public int LineNumber { get; set; }


    }




    public List<_UrlList> readurl(String _Url)
    {





    return searchurl(_resultread);




    }



    }



    و اینترفیس به این شکل دارم

    public  interface ISearchModel
    {




    List<object> readurl(string _Url)
    {
    throw new NotImplementedException();
    }





    }


    ولی زمانی که اینترفیس رو تعریف میکنم و میخوام از اون استفاده کنم وارد کلاس فرزند نمیشه اگر نوع تابع رو به استرینگ تبدیل کنم درست میشه ولی به حالت بالا مشکل داره لطفا راهنمایی کنیید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    302

    نقل قول: مشکل در ساخت اینترفیس

    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
    یا اینکه برام یه مثالی بزنه از کلاسی که حاوی یک متدی است که لیستی از یک کلاس رو برمیگردونه و بخوام از اینترفیس اون رو پیاده سازی کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ساخت اینترفیس

    نقل قول نوشته شده توسط ma.andishe مشاهده تاپیک
    سلام دوستان لطفا راهنمایی کنیید
    من یک کلاس به این شکل دارم
    public class SearchModel : ISearchModel
    {




    public class _UrlList
    {
    public int UrlNumber { get; set; }
    public string UrlDesc { get; set; }
    public int LineNumber { get; set; }


    }




    public List<_UrlList> readurl(String _Url)
    {





    return searchurl(_resultread);




    }



    }



    و اینترفیس به این شکل دارم

    public  interface ISearchModel
    {




    List<object> readurl(string _Url)
    {
    throw new NotImplementedException();
    }





    }


    ولی زمانی که اینترفیس رو تعریف میکنم و میخوام از اون استفاده کنم وارد کلاس فرزند نمیشه اگر نوع تابع رو به استرینگ تبدیل کنم درست میشه ولی به حالت بالا مشکل داره لطفا راهنمایی کنیید
    داخل اینترفیس به این صورت تعریف کنید
    List<object> readurl(string _Url);

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    302

    نقل قول: مشکل در ساخت اینترفیس

    ممنون از پاسختون ،ولی اینجور هم که تعریف کرده بودم باز وارد کلاس نمیشه

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ساخت اینترفیس

    نقل قول نوشته شده توسط ma.andishe مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسختون ،ولی اینجور هم که تعریف کرده بودم باز وارد کلاس نمیشه
    ینی چی وارد کلاس نمیشه اینترفیس اینجوری تعریف میشه جور دیگه تعریف نمیشه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    302

    نقل قول: مشکل در ساخت اینترفیس

    نه مشکل از من بود کانستراکتورشو ننوشته بودم.باز ممنون وقت گذاشتید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499

    نقل قول: مشکل در ساخت اینترفیس

    دوست عزیز مشکل شما اینه که اینترفیس رو Inject نکردید حتما

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 17 تیر 1392, 12:17 عصر
  2. حرفه ای: پیاده سازی گزینه های چک باکس بصورت ماتریس و ذخیره در دیتابیس
    نوشته شده توسط raziyehbazargan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 22 فروردین 1392, 07:57 صبح
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1391, 17:25 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 10 دی 1389, 17:03 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •