نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: میخوام شرط بذارم مثلا گزارش رو بین دو تاریخ نشون بده یا همه رو نشون بده باید دوتا گزارش بسازم؟

  1. #1

    میخوام شرط بذارم مثلا گزارش رو بین دو تاریخ نشون بده یا همه رو نشون بده باید دوتا گزارش بسازم؟

    سلام
    میخوام مثلا گزینه انتخاب داخل فرم بذارم مثلا چکهای دریافتی رو نشون بده یا پرداختی یا همه
    یه همچین چیزی
    یا مثلا بین دوتاریخ یا همه

    من با پروسیجر و استیمول سافت کار میکنم . برای هر شرط باید یه گزارش جدا طراخی کنم و نشون بدم؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: میخوام شرط بذارم مثلا گزارش رو بین دو تاریخ نشون بده یا همه رو نشون بده باید دوتا گزارش بس

    سلام
    اگر همه یا بیشتر فیلدهای گزارش مشترک هستند نیازی به طراحی گزارش های جدا نیست. این موارد با شرط های SQL حل میشن. مثلا می تونید دو تا رادیو باتن رو فرم بذارید با عنوان چکهای پرداختی و چکهای دریافتی. حالا در رویداد کلیک دکمه جستجو، بررسی میکنید کدوم رادیو باتن کلیک شده و به تناسب، یک شرط رو اجرا میکنید مثلا
    string _query = "select * from table where ";
    if(rdbPardakhti.Checked)
    _query+="filed=1";
    if(rdbDaryafti.Checked)
    _query+="field=2";
    //اجرای کوئری
    در اینجا من فرض کردم شما یک فیلدی دارید که مشخص میکنه چک دریافتی هست یا پرداختی، اگر پرداختی بود فیلد =1 هست و اگر دریافتی بود فیلد=2

    برای تاریخ هم همینطور، مثلا اگر یک تکست باکس برای ورود تاریخ توسط کاربر داشته باشید، یک شرط دیگه هم به کوئری اضافه میشه
    _query+=" AND date='"+txtDate.Text+"'";

    یا برای جستجوی یک بازه زمانی
    _query+=" AND date Between '"+txtDate1.Text+"' AND '"+txtDate2.Text+"'";


    البته بهتره در این موارد اخیر از پارمترها برای مقداردهی استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: میخوام شرط بذارم مثلا گزارش رو بین دو تاریخ نشون بده یا همه رو نشون بده باید دوتا گزارش بس

    خیلی ممنون از این که وقت گذاشتین

    خودمم خیلی سرچ کردم و به این نتیجه رسیدم که از داخل برنامه دیتاسورس استیمول رو بنویسم .

    DataSet ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter adp = new SqlDataAdapter();
    adp.SelectCommand = new SqlCommand();
    adp.SelectCommand.Connection = con;
    adp.SelectCommand.CommandText = "select * from tblcheck,tblmoshtari where tblcheck.idmoshtari=tblmoshtari.id and tblcheck.vaziat='برگشت چک' order by tblcheck.id ";

    adp.Fill(ds, "t");
    StiReport report = new StiReport();
    report.Load("report/rptlistcheck.mrt");
    report.RegData("t", ds);
    report.Compile();
    report["caption"] = rb.Text;
    //
    report.ShowWithRibbonGUI();

    اینجا گذاشتم شاید به درد کسی بخوره

  4. #4

    نقل قول: میخوام شرط بذارم مثلا گزارش رو بین دو تاریخ نشون بده یا همه رو نشون بده باید دوتا گزارش بس

    اون قسمت "برگشت چک" رو چطور بصورت پارامتر تعریف کنم؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: میخوام شرط بذارم مثلا گزارش رو بین دو تاریخ نشون بده یا همه رو نشون بده باید دوتا گزارش بس

    اینها رو قبل از خط adp.Fill(ds, "t"); بنویسید:
     adp.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@vaziat  ", "برگشت چک");

    یا برای تکست باکس
     adp.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@vaziat  ", textBox1.Text);

  6. #6

    نقل قول: میخوام شرط بذارم مثلا گزارش رو بین دو تاریخ نشون بده یا همه رو نشون بده باید دوتا گزارش بس

    بسیار بسیار ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 17 فروردین 1395, 13:49 عصر
  2. ایجاد سرور مدیریت کاربران و هات اسپات برای روتر میکروتیک و نحوه ارتباط سرور با روتر
    نوشته شده توسط H:Shojaei در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 فروردین 1395, 09:48 صبح
  3. دوتا مشکل ، دوتا سوال
    نوشته شده توسط hosseinaryai در بخش Android Studio
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 17 خرداد 1393, 22:41 عصر
  4. سوال: قرار دان یک عکس در هدر و فوتر (در فوتر به صورت ورتیکال)
    نوشته شده توسط moferferi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 آبان 1391, 00:09 صبح
  5. امکان اتصال دوتا جدول از دوتا دیتابیس مختلف
    نوشته شده توسط rmb_ali در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 25 دی 1386, 09:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •