نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خروجی اکسل از دیتاگرید

  1. #1

    خروجی اکسل از دیتاگرید

    سلام من هر چی گشتم نتونستم اطلاعاتی پیدا کنم
    چطور میتونم محتویات یه دیتا گرید رو همونجور که نشون داده شده به صورت اکسل خروجی بگیرم؟

  2. #2

    نقل قول: خروجی اکسل از دیتاگرید

    سلام دوست عزیز اول کد های (sub)زیر رو به پروژتون اضافه میکنید
    1.jpg

    Capture.JPG

    2.jpg
    بعد از مراحل بالا کد Imports Microsoft.Office.Interop به بالای پروژه اضافه میشه و فقط کافی هر جا نیاز داشتی که دیتا گرید رو به اکسل تبدیل کنید از دستور ()toexel استفاده کنید
    موفق باشید



    Sub toexel()
    System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re = System.Globalization.CultureInfo.CreateSpecificCul ture("en-US")
    Dim app As New Excel.Application
    Dim xlWorkBook As Excel.Workbook = app.Workbooks.Add()
    Dim xlWorkSheet As Excel.Worksheet
    Dim xlApp As New Excel.Application
    Dim misValue As Object = System.Reflection.Missing.Value
    xlWorkSheet = xlWorkBook.Sheets("Sheet1")
    For i As Integer = 1 To DataGridView1.Columns.Count
    xlWorkSheet.Cells(1, i) = DataGridView1.Columns(i - 1).HeaderText
    Next
    xlWorkSheet.DisplayRightToLeft = True
    For i = 0 To DataGridView1.RowCount - 1
    Application.DoEvents()
    For j As Integer = 1 To DataGridView1.Columns.Count
    xlWorkSheet.Cells(i + 2, j) = DataGridView1.Rows(i).Cells(j - 1).Value.ToString
    Next
    Next
    xlWorkSheet.DisplayRightToLeft = True
    xlWorkSheet.Cells.HorizontalAlignment = RightToLeft
    '............................................مس ر Desktop........................................... ...........
    Dim aa As String = Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolde r.Desktop)
    '................................................. .................................................
    xlWorkSheet.DisplayRightToLeft = True
    xlWorkSheet.SaveAs(aa.ToString + "ha.xlsx")
    xlWorkBook.Close()
    xlApp.Quit()
    MsgBox("کاربر گرامی فایل مورد نظر ذخیره شد", MsgBoxStyle.Information, "هشدار")
    Me.Close()
    End Sub



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: خروجی اکسل از دیتاگرید

    سلام
    دوستان جهت عکس این قضیه یعنی از اکسل به دیتا گرید ویو رو چطوری میشه انجام داد؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1392, 18:31 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 17 آبان 1390, 19:27 عصر
  3. تبدیل نوع دیتا تایپ (تبدیل دیتا تایپ های سیستمی وی بی به دیتا تایپ های بانک اطلاعاتی)
    نوشته شده توسط arman_Delta2002 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 مرداد 1390, 21:40 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •