نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چاپ در سی شارپ

  1. #1

    چاپ در سی شارپ

    سلام خدمت همه دوستان گرامی
    یه برنامه ای نوشتم با سی شارپ و دیتابیس اس کیو ال سرور. میخوام از فرم ثبت محصول پرینت بگیرم. مشکل من اینه که پرینت میگیره ولی کیفیت چاپ خیلی خیلی پایینه.
    از طریق ذخیره تصویر هم رفتم ولی کیفیت اونم خرابه
    خیلی جستجو کردم تو سایتها ولی چیزی پیدا نکردم
    یه راه هست که از کنترلهای روی فرم دونه به دونه با تعیین Solid Brush و متن و فونت و مختصات ، برای هرکدوم از کنترلها میشه کیفیت چاپ رو بالا برد.
    ولی فرم من حدود 200 الی 300 تا لیبل و تکست باکس داره.
    آیا کسی میتونه کمکم کنه در این رابطه ؟ خیلی گیرم خداوکیلی

  2. #2

    نقل قول: چاپ در سی شارپ

    یه حلقه Foreach میخوام که دونه به دونه کنترلها بسته به نوعشون رو توش مقداردهی کنم.
    خواهش میکنم از دوستان که استادن تو این زمینه که کمکم کنند.
    مثه این نمونه :

    foreach (var ctl in pnl.Controls)
    {
    // for every control type
    // come up with a way to Draw its
    // contents
    if (ctl is Label)
    {
    var lbl = (Label)ctl;
    gr.DrawString(
    lbl.Text,
    lbl.Font,
    new SolidBrush(lbl.ForeColor),
    lbl.Location.X, // simple based on the position in the panel
    lbl.Location.Y);
    }
    if (ctl is PictureBox)
    {
    var pic = (PictureBox)ctl;
    gr.DrawImageUnscaledAndClipped(
    pic.Image,
    new Rectangle(
    pic.Location.X,
    pic.Location.Y,
    pic.Width,
    pic.Height));
    }
    if (ctl is TextBox)
    {
    var txt = (TextBox)ctl;
    gr.DrawString(
    txt.Text,
    txt.Font,
    new SolidBrush(txt.ForeColor),
    txt.Location.X, // simple based on the position in the panel
    txt.Location.Y);
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: چاپ در سی شارپ

    که این نمونه رو تغییرش دادم تو برنامم از خط اول Foreach خطا میگیره

  4. #4

    نقل قول: چاپ در سی شارپ

    بقیه برنامه رو ننوشتم. متغیر pnl , ctrl تو پرایویت قبل حلقه فور تعریف شده.ننوشتم.

  5. #5

    نقل قول: چاپ در سی شارپ

    کسی نیست کمک کنه @?@

  6. #6

    نقل قول: چاپ در سی شارپ

    یعنی یک نفرنیست بتونه کارمو راه بندازه؟

  7. #7

    نقل قول: چاپ در سی شارپ

    دوست عزیز چرا از ابزارهای گزارش گیری مثل کریستال و استیمول سافت استفاده نمیکنی ؟

  8. #8

    نقل قول: چاپ در سی شارپ

    نمیشه خوب. شکل فرمم دقیقا آمار روزانه تولید شرکته. و حتما باید به همون فرمی که دارم پرینت گرفته بشه. راه دیگه ای نداره.
    از طریق SolidBrush کیفیت چاپ خوب میشه ولی میخوام کدنویسیسش رو کم کنم.
    کسی اگه میتونه تمام کنترلهای روی فرم بسته به نوعشون رو تو حلقه بذاره تا دونه به دونه خودنده بشه و مقداردهی بکنمشون.
    مشکل من الان یه حلقه تکراره که جاییش خطا داره که نمیتونم حلش کنم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 20:28 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1392, 09:31 صبح
  3. سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط سید حمید حق پرست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 10:00 صبح
  4. سوالی در مورد متنهای فارسی و ادیت فارسی در گوشیهای که فارسی پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط Mehran_Asghari در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 17:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •