نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پیچدگی زمانی قطعه کد زیر چقدر است؟

  1. #1

    Question پیچدگی زمانی قطعه کد زیر چقدر است؟

    سلام. دوستان وقت بخیر.
    شما می دونید پیچیدگی زمانی قطعه کد زیر چقدر است؟

    for (i=1; i<=n; i*2)
    ++x;


    ممنون از راهنمایی شما.





  2. #2

    نقل قول: پیچدگی زمانی قطعه کد زیر چقدر است؟

    نقل قول نوشته شده توسط sayanpro مشاهده تاپیک
    سلام. دوستان وقت بخیر.
    شما می دونید پیچیدگی زمانی قطعه کد زیر چقدر است؟

    for (i=1; i<=n; i*2)
    ++x;

    ممنون از راهنمایی شما.
    عبارت سوم اون حلقه for ایراد داره، i*2 هیچ تغییری روی مقدار i ایجاد نمی کنه، به همین جهت با شرط اینکه x++ عمل اصلی باشه، برای هر n>=1 حلقه بی پایان ئه و پیچیدگی این کد بینهایت ئه، یعنی ارتباطی با مقدار n نداره.

    اما اگر ;for (i=1; i<=n; i*=2) ++x بود، پیچیدگی اش 1+(n)Log2 میشه (لگاریتم مبنای 2 ئه n به علاوه 1)

  3. #3

    نقل قول: پیچدگی زمانی قطعه کد زیر چقدر است؟

    ممنون از راهنمایی شما.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پینگ من بصورت زیر هست. مشکل از کجاست؟
    نوشته شده توسط fr_sdgh در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 شهریور 1395, 00:36 صبح
  2. چاپ فرمس که دارای نوار پیمایش است؟
    نوشته شده توسط majid.gymnast در بخش C#‎‎
    پاسخ: 24
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1390, 12:33 عصر
  3. سوال: آیا حذف تاپیک از بین رفته است؟
    نوشته شده توسط pouyansaraf در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 دی 1389, 16:54 عصر
  4. VbTitleExpander، افزونه ای برای نمایش خلاصه ای از محتوای تاپیک در زیر عنوان تاپیک
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 07 آبان 1389, 21:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •