نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: درج خودکار آیتم های Sub Form در TextBox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    درج آیتم های Sub Form در TextBox

    با سلام
    مورد اول :
    مطابق تصویر ، میخوام با دابل کلیک بر روی آیدی Textbox های زیر فرم به ترتیب پر بشن ولی متاسفانه به هر روشی که ذهنم رسید نتونستم انجامش بدم!

    1:
    1.jpg

    2:
    2.jpg

    3:
    3.jpg

    مورد دوم :اگه بخوام چند رکورد رو مطابق با همین Textbox های زیر فرم از یک Query بکشم بیرون و در یک Report استفاده کنم راه صحیح چی هست؟
    ممنون

    https://s16.picofile.com/file/842730...se111.rar.html
    آخرین ویرایش به وسیله Milad_ATM : دوشنبه 18 اسفند 1399 در 09:25 صبح دلیل: اضافه کردن فایل

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: درج خودکار آیتم های Sub Form در TextBox

    سلام

    مشکل تکست باکس برای هر ایتم اینه که محدودیت داره.
    بهتره از لیست باکس استفاده بشه و موارد انتخابی به لیست باکس اد بشه
    راه دیگه هم استفاده از یک تکست باکس هست که تمام اعداد انتخابی رو مشاهده کنید و سپس
    در هر دو روش لیست باکس و تکست باکس
    و در نهایت
    ایجاد sql و ایجاد کوئری هست که بر اساس موارد انتخابی ایجاد میشه .

    راه سومی هم هست و اون تغییر در جدول و تیک خوردن موارد و در نهایت نمایش با کوئری .

    نمونه با ایجاد یک تکست باکس مشاهده بفرمایید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : دوشنبه 18 اسفند 1399 در 12:27 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: درج خودکار آیتم های Sub Form در TextBox

    من برنامه جناب پدیده رو ندیدم ولی راهنمایی که کردن و هر سه راه پیشنهادی درست هست.

    چند مورد دیگه هم هست که باید مد نظر داشت و نمیدونم در برنامه پیوست آمده یا نه،

    1- لیست IDها باید با هر بار دابل کلیک آپدیت بشه، اگر ID در لیست نیست اضافه و اگر هست حذف بشه.
    2- بهتر هست اگر از تکسباکس استفاده میشه فقط یکی باشه و فقط برای نمایش لیست بکار بره.
    3- از آرایه و دیکشنری هم میشه برای ساخت لیست IDهای انتخاب شده استفاده کرد بخصوص دیکشنری که مزیت سهولت امکان حذف و اضافه رو داره.
    لیست باکس که هم اشاره کردن خوب هست ولی یک کنترل هست برخلاف دیکشنری و آرایه.

    مورد دوم :اگه بخوام چند رکورد رو مطابق با همین Textbox های زیر فرم از یک Query بکشم بیرون و در یک Report استفاده کنم راه صحیح چی هست؟
    احتمالا در برنامه پیوست پاسخ پیاده شده، ولی اگر لیست IDها با کاما از هم جدا شده باشه کافی هست در شرط کوئری بصورت زیر بیاد:
    SELECT .... FROM .... WHERE ID IN (LIST OF IDs)

    ساخت این لیست از روی آرایه و دیکشنری خیلی راحت هست.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: درج خودکار آیتم های Sub Form در TextBox

    سلام

    لیست ها با کاما از هم جدا شده بودند ولی کد طولانی بود
    در نمونه جدید از LIST OF IDs استفاده کردم .

    WHERE ID IN (LIST OF IDs)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: لطفاً سریع پیشنهاد بدید (Fill Form With TextBox)
    نوشته شده توسط prans_tork در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 30 خرداد 1394, 17:48 عصر
  2. فیلتر کردن همزمان یک Combo,textbox و نمایش در Sub form
    نوشته شده توسط Milad_ATM در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 مهر 1392, 08:36 صبح
  3. سوال: مقایسه textbox با sub form
    نوشته شده توسط saeid.gh در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 25 دی 1391, 14:59 عصر
  4. پرینت محتوی یک textbox یا form در vb2003.net
    نوشته شده توسط ashkan2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 04 بهمن 1385, 21:46 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •