نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل نوع داده ای float و %

  1. #1

    Question مشکل نوع داده ای float و %

    سلام من یه قطعه کد نوشتم که ارور میده آیه راه حلی داره؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل نوع داده ای float و %

    نقل قول نوشته شده توسط MAHDIBAYRN مشاهده تاپیک
    سلام من یه قطعه کد نوشتم که ارور میده آیه راه حلی داره؟
    می توانید fmod (محاسبه باقیمانده برای اعداد اعشاری) رو بکار ببرید :

    #include <iostream>
    #include <math.h>

    using namespace std;

    int main()
    {
    float a = 4;
    a = fmod(a, 2);
    cout << a << endl;
    system("pause");
    }


    یا a رو پیش از بکارگیری عملگر % به نوع داده عددی بدون اعشار تبدیل کنید :

    #include <iostream>

    using namespace std;

    int main()
    {
    float a = 4;
    a = (int)a % 2;
    cout << a << endl;
    system("pause");
    }

  3. #3

    نقل قول: مشکل نوع داده ای float و %

    سلام این کد خط ها که نوشتی رقم اعشار باقیمانده رو نشون نمیدن قفط قسمت صحیح رو نشون میدن کدی وجود نداره که رقم اعشار رو هم نشون بده؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل نوع داده ای float و %

    نقل قول نوشته شده توسط MAHDIBAYRN مشاهده تاپیک
    سلام این کد خط ها که نوشتی رقم اعشار باقیمانده رو نشون نمیدن قفط قسمت صحیح رو نشون میدن کدی وجود نداره که رقم اعشار رو هم نشون بده؟
    چرا دیگه، همون کد اول، با fmod. محاسبات fmod اعشاریه، فرضا باقیمانده تقسیم 4.5 بر 2.1 میشه 0.3 :

    float a = 4.5;
    a = fmod(a, 2.1);

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در کار با نوع float
    نوشته شده توسط adineh67 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 12 دی 1393, 18:55 عصر
  2. مشکل با نوع داده ای Float
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مهر 1391, 23:43 عصر
  3. خطا در نوع داده ای Float
    نوشته شده توسط salamesalehpour در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 12 دی 1390, 17:46 عصر
  4. نشون داردن اعشار نوع داده float
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 07 مهر 1386, 08:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •