نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: مشکل جداکردن ارقام در تکست باکس سی شارپ

  1. #1

    مشکل جداکردن ارقام در تکست باکس سی شارپ

    سلام خدمت همگی
    کد جداکردن سه رقم سه رقم اعداد در تکست باکس رو دیدم و تست کردم.
    مشکل من اینه که وقتی مقدار دو تکست رو جمع یا تفریق میکنم اون سه رقم جداشوه با کاما خطا میده.
    نمونه کدی اگه هرکدوم از دوستان میتونن بگن بهم تا این مشکلم هم حل بشه
    با تشکر از همه دوستان که مشکلات ما مبتدیا رو راه میندازن.
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: مشکل جداکردن ارقام در تکست باکس سی شارپ

    در ضمن عدد صحیح و هم عدد اعشاری رو میخوام هم سه رقم سه رقم با کاما جدا بشه و با همین فرمت هم جمع یا کم بشن .ممنون میشم

  3. #3

    نقل قول: مشکل جداکردن ارقام در تکست باکس سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ssadegh1365 مشاهده تاپیک
    سلام خدمت همگی
    کد جداکردن سه رقم سه رقم اعداد در تکست باکس رو دیدم و تست کردم.
    مشکل من اینه که وقتی مقدار دو تکست رو جمع یا تفریق میکنم اون سه رقم جداشوه با کاما خطا میده.
    نمونه کدی اگه هرکدوم از دوستان میتونن بگن بهم تا این مشکلم هم حل بشه
    با تشکر از همه دوستان که مشکلات ما مبتدیا رو راه میندازن.
    مرسی

    var a = 45678.9;
    textBox1.Text = a.ToString( "##,0.#########", System.Globalization. CultureInfo.InvariantCulture ).TrimEnd('.');
    var b = 3.14159;
    textBox2.Text = b.ToString( "##,0.#########", System.Globalization. CultureInfo.InvariantCulture ).TrimEnd('.');



    try
    {
    var a = double.Parse( textBox1.Text, System.Globalization. CultureInfo.InvariantCulture);
    var b = double.Parse( textBox2.Text, System.Globalization. CultureInfo.InvariantCulture);
    textBox3.Text = (a - b).ToString( "##,0.#########", System.Globalization. CultureInfo.InvariantCulture ).TrimEnd('.');
    }
    catch
    {
    }

  4. #4

    نقل قول: مشکل جداکردن ارقام در تکست باکس سی شارپ

    خیلی خیلی ممنونم از شما دوست عزیز بابت جوابتون.
    الان سه رقم سه رقم با کاما جدا میشه
    ولی وقتی عدد رو با اعشار وارد میکنم خودش دوباره رند میکنه و حاصل جمع هم رنده.
    هرکار کردم رند میشه ؟؟
    دیگه نمیدونم چکارش کنم. خواهش میکنم این مشکل رو حل کنین دوست عزیز.

  5. #5

    نقل قول: مشکل جداکردن ارقام در تکست باکس سی شارپ

    این کد شمارو با تغییرات برنامه خودم جایگزین کردم و تو موقع اجرا درست جواب میده
    ولی بمحض دوباره اجرا میکنم مقدارشون دوباره رند شده و تو جدول اس کیو ال سرور پایگاه دادم که میرم میبینم به همون مقدار رند شده ذخیره شده.
    نوع فیلدهای هم دسیمال یا دابل هست و تو کدتون تغییر دادم.
    ولی تو بانک رند ذخیره میشه.
    خواهش دارم از دوستان که کمکم کنند.

  6. #6

    نقل قول: مشکل جداکردن ارقام در تکست باکس سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ssadegh1365 مشاهده تاپیک
    این کد شمارو با تغییرات برنامه خودم جایگزین کردم و تو موقع اجرا درست جواب میده
    ولی بمحض دوباره اجرا میکنم مقدارشون دوباره رند شده و تو جدول اس کیو ال سرور پایگاه دادم که میرم میبینم به همون مقدار رند شده ذخیره شده.
    نوع فیلدهای هم دسیمال یا دابل هست و تو کدتون تغییر دادم.
    ولی تو بانک رند ذخیره میشه.
    خواهش دارم از دوستان که کمکم کنند.
    اگر موقعی که پایگاه داده رو برای برنامه تعریف می کردید ازتون در مورد کپی کردن پایگاه داده سوال شده و پاسخ مثبت داده اید، بصورت پیشفرض با هر بار اجرای برنامه یک نسخه از پایگاه داده از نو در پروژه کپی میشه و به همین دلیل تغییرات رو مشاهده نمی کنید.
    database.png
    اگر همچین وضعیتی باشه، باید در پنجره Solution Explorer اون پایگاه داده رو انتخاب کنید و در پنجره Properties مشخصه Copy to Output Directory رو از Copy always به Copy if newer تغییر بدهید و به خاطر بسپارید که پایگاه داده ای که برنامه ویرایش می کنه یک نسخه کپی از پایگاه داده اصلی است، در داخل خود پروژه است، پایگاه داده اصلی دست نخورده میمونه و ویرایش نمی شه.

    و کلا ایراد در TextBox ها نیست، کد و شیوه ای که برای ذخیره سازی در پایگاه داده بکار می برید رو باید بررسی کنید.
    مطمئن باشید کسی نمیتونه اشکال پروژه ای که از روالش اطلاعی نداره رفع کنه.
    یا خودتون باید توضیح بدهید که برای ذخیره سازی چه روالی رو بکار می برید یا نمونه پروژه رو پیوست کنید.

  7. #7

    نقل قول: مشکل جداکردن ارقام در تکست باکس سی شارپ

    سلام مجدد خدمت همه اعضای محترم
    اون مشکل رند خودکار عدد اعشاری درست شد. مرسی.
    فقط یه مشکل تو سه رقم جداکردن هستش که موقعیکه برا اعداد اعشاری اون کد بالا رو که دوستمون گذاشتن تو رویداد تکست چنچ میذارم بمحض
    وارد کردن مقدار تو تکست باکس خطا میگیره.
    میدونین میخوام موقعی که بین رکوردهام پیمایش میکنم اعداد تو تکست ها سه رقم سه رقم با کاما جداشه و اعشار رو هم درست نشون بده.
    مشکل موقع تغییر تکست باکس هست که به کد بالای دوستمون خطا میده

    try
    {
    var a = double.Parse( textBox1.Text, System.Globalization. CultureInfo.InvariantCulture);
    var b = double.Parse( textBox2.Text, System.Globalization. CultureInfo.InvariantCulture);
    textBox3.Text = (a - b).ToString( "##,0.#########", System.Globalization. CultureInfo.InvariantCulture ).TrimEnd('.');
    }
    catch
    {
    }

  8. #8

    نقل قول: مشکل جداکردن ارقام در تکست باکس سی شارپ

    موقعی که از جداکننده سه رقم سه رقم با کاما و علامت . اعشار استفاده میکنم ، بار اول که دو تکست رو جمع میزنم درست جواب میده ولی بار دوم خطای ورودی رشته میده.
    بدون جداکننده امتحان کردم درست شد.
    ولی میخوام حتما جداکننده باشه تا اعداد خواناتر بشن
    هرکس میتونه کمکم کنه
    مرسی

  9. #9

    نقل قول: مشکل جداکردن ارقام در تکست باکس سی شارپ

    در ضمن تو دیتابیس ذخیره هم نمیشه اعدادی که با کاما جداشده اند سه رقم سه رقم

  10. #10

    نقل قول: مشکل جداکردن ارقام در تکست باکس سی شارپ

    از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنن

  11. #11

    نقل قول: مشکل جداکردن ارقام در تکست باکس سی شارپ

    مشکل همون نقطه اعشار هست و بدون نقطه اعشار مشکلی پیش نمیاد. در ضمن موقع ذخیره شدن این اعداد اعشاری که تو تکست هستن هم از نقطه خطا میگیره. هزار راه و رفتم و نشد که نشد

  12. #12

    نقل قول: مشکل جداکردن ارقام در تکست باکس سی شارپ

    جناب king یه راه حلی کمکی چیزی نیاز دارم.
    شاید یه تکه کد خاص کارمو راه بندازه

  13. #13

    نقل قول: مشکل جداکردن ارقام در تکست باکس سی شارپ

    الان دارم میخوابم صبح به امید جواب استادان این صفحه رو نیگا میکنم.
    مرسی

  14. #14

    نقل قول: مشکل جداکردن ارقام در تکست باکس سی شارپ

    الان دارم میخوابم و صبح به امید اینکه کارم راه بیفته این صفحه رو نیگا میکنم.
    شاید کارم با یه تکه کد راه بیفته. از استادان که من مثه شاگردشون میمونم خواهشمندم راه حلی پیش پام بذارن.
    خیلی ممنون

  15. #15

    نقل قول: مشکل جداکردن ارقام در تکست باکس سی شارپ

    کسی نیست خداوکیلی بتونه کمکم کنه.
    الان مشکل من فقط ذخیره اعداد اعشاری که با کاما سه رقم سه رقم جدا شدن هست و مشکل نقطه اعشاره.
    در ضمن تو رویداد تکست چنچ که کدو میذارم ، موقع اجرا بمحض زدن نقطه اعشار خطا میده.
    بدجور گیر کردم. یکی کمکم کنه

  16. #16

    خطا در رویداد TextChange

    با سلام
    من یه مشکلی داشتم و تو یه تاپیک مطرح کردم و کسی جوا بنداد و مشکلم حل نشد . گفتم دوباره اینجا مطرح کنم بلکه دوستان و استادان دیگر ببینن و حلش کنن.
    من تو چندتا تکست باکس اعداد اعشاری وارد میکنم و سه رقم سه رقم جدا میشه ولی به نقطه که میرسه خطا میگیره.
    هرکار کردم درست نشد. از Culture و Trim و Replace هم استفاده کردم جواب نداد.
    مشکل من در حین وارد کردن اعداده که به نقطه اعشار که میرسه خطا میده. میخوام در حین وارد کردن عدد اعشاری با یک رقم اعشار، سه رقم سه رقم با کاما جدا بشن
    اگه کسی از اعضای محترم میتونه کمک کنه بسم الله.
    چند روزه درگیر این مشکل هستم. خیلی ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله ssadegh1365 : سه شنبه 26 اسفند 1399 در 09:58 صبح

  17. #17

    نقل قول: خطا در رویداد TextChange

    از مدیر محترم تالار و هرکدوم از استادان که دستی دارن تو برنامه نویسی سی شارپ،
    خواهش دارم یه کمکی کنن

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: خطا در رویداد TextChange


  19. #19

    نقل قول: خطا در رویداد TextChange

    خیلی ممنونم دوست عزیز از پاسخ شما.
    این سه رقم با کاما جدا بشه عدد اعشاری رو میدونم. تو این سایتهای خارجی هم زیاد رفتم .
    مشکل این کار اینه که موقعی که دارم عدد اعشار رو وارد میکنم سه رقم سه رقم با کاما جدا میکنه ولی بمحض فردن کلید . که میخوام رقم بعد اعشارو وارد کنم خطا میده از ورودی رشته.
    مشکل پیچیده ای شده برام. چند روزه تو این تاپیک و یه تاپیک دیگه مشکلمو گذاشتم ولی جز شما که پاسخی دادی کس دیگه ای نمیدونم چرا جواب نمیده.
    یعنی کسی نمیتونه مشکلمو حل کنه ؟ اونایی که دستی تو کدنویسی سی شارپ دارن بگن

  20. #20

    نقل قول: خطا در رویداد TextChange

    vvv.png این کد فرمت "#,#0.0" و چند مدل دیگه که اعداد اعشاررو سه رقم با کاما جدا میکنه درست کار میکنن. ولی وقتی تو رویداد Leave تکست باکس بذارین و دوباره وارد برنامه بشین بصورت عدد ردیف اول تو عکس نشون داده میشه.
    اگه تو رویداد Change تکست باکس بذارین موقع نمایش فرم برنامه به صورت ردیف دوم و سوم نشون میده که من همونطور میخوام ولی مشکلش اینه که وقتی بخوام تو ردیف دوم و سوم عدد رو عوض کنم بمحض زدن . اعشار خطا میده.
    چون کارم با اعداد اعشار هست باید یه جوری کدو تغییر داد که موقع وارد کردن . خطا نده و برنامه به درستی اجرا بشه.
    پروژم کامل شده و 1800 خطی میشه و فقط همین یه مشکل مونده تا نتیجه چندماه وقت گذاشتنم کامل بشه.
    بازم از دوستان استادان عزیز خواهش میکنم مشکلمو حل کنن. مرسی

  21. #21

    درخواست کد نمونه

    سلام یه مشکل داشتم و دوبار تاپیک زدم و به نتیجه نرسید.
    هرکس وارده یه مشکل دارم درباره جداکننده سه رقم سه رقم اعداد اعشاری در حین وارد کردن تو تکست باکس.
    هر نمونه کد که بگی رو تست کردم جواب نداد. تاکید میکنم در حین وارد کردن عدد، سه رقم سه رقم با کاما جدا کنه عدد اعشاری که یه رقم اعشار هم داره.
    میخوام هرکی میتونه اول خودش نتیجه بگیره بعد برام نمونه برنامشو کدشو بفرسته و تو کدوم رویداد هستش.
    یه پروژه دارم که گیر همینه. از مدیران تالار هم خواهش دارم کمکم کنن.
    مرسی

  22. #22

    نقل قول: درخواست کد نمونه

    نقل قول نوشته شده توسط ssadegh1365 مشاهده تاپیک
    سلام یه مشکل داشتم و دوبار تاپیک زدم و به نتیجه نرسید.
    هرکس وارده یه مشکل دارم درباره جداکننده سه رقم سه رقم اعداد اعشاری در حین وارد کردن تو تکست باکس.
    هر نمونه کد که بگی رو تست کردم جواب نداد. تاکید میکنم در حین وارد کردن عدد، سه رقم سه رقم با کاما جدا کنه عدد اعشاری که یه رقم اعشار هم داره.
    میخوام هرکی میتونه اول خودش نتیجه بگیره بعد برام نمونه برنامشو کدشو بفرسته و تو کدوم رویداد هستش.
    یه پروژه دارم که گیر همینه. از مدیران تالار هم خواهش دارم کمکم کنن.
    مرسی


    سلام نمونه کد[CODE][: decimal price;
    price = decimal.Parse(textbox.Text, System.Globalization.NumberStyles.Currency);

    textbox.Text = price.ToString("#,0");
    textbox.SelectionStart = textbox.Text.Length;/CODE]

  23. #23

    نقل قول: درخواست کد نمونه

    تشکر از پاسخ دوست عزیز. این کد که واسه فرمت پول هستش و سه رقم جدا میکنه ولی من واسه عدد اعشار با یه رقم اعشار مشکلمه. دارم نمونش رو مثلا "#,#.#" یا "0,0.0" یا "#,###.0" چه با to string و چه با culture .ولی میخوام در حین تایپ تاکید میکنم عدد اعشار با یه رقم اعشار رو سه رقم جداکنه با کاما.

  24. #24

    نقل قول: درخواست کد نمونه

    دوست عزیز، اولا منظورت اصلا واضح نیست، دلیل اینکه سه بار تاپیک زدی و به نتیجه نرسیدی هم همینه تاپیک هاتم مدیریت ببینه حذفشون میکنه، یه تاپیک رو ایجاد کن رو همون مشکلتو بگو نیازی به ساختن ۳ تا تاپیک نیست
    حالا در رابطه با مشکلت، یه رقم اعشار رو سه رقم جدا کنه یعنی چی؟ قشنگ چیزی رو که میخوای توضیح بده اگه لازم بود با مثال و شکل توضیح بده

  25. #25

    نقل قول: درخواست کد نمونه

    با سلام در هنگام تایپ یه عدد اعشاری مثلا 1234.5 میخوام سه رقم سه رقم با کاما جدا کنه تو تکست باکس.مثه این 1,234.5
    نمونه کدشو هم به چندین شکل مختلف زدم و تست کردم. برای عدد بدون اعشار مشکلی نداره ولی موقع تایپ به نقطه اعشار خطا میگیره.
    هر نوع to string و culture هم که بگی تست کردم.

  26. #26

    نقل قول: درخواست کد نمونه

    خواهش میکن یکی مشکلمو حل کنه

  27. #27

    نقل قول: درخواست کد نمونه

    khata1.png
    سلام . این یه نمایی از برناممه. دقت کنین اعداد مربوط به وزن ها رو میخوام در حین تایپ با کاما سه رقم سه رقم جداکنه.
    هر نوع فرمت و کالچر که بگی تست کردم . تو رویداد Leave که میذارم کدفرمتینگ رو، جواب میده ولی میخوام درحین تایپ این کاررو بکنه.
    چندتا دکمه گذاشتم تا بین رکوردها پیمایش کنم واسه همین وقتی بین رکوردها حرکت میکنم میخوام این کاری که گفتم انجام بشه تا هم اعداد خواناتر بشه .
    فکر کنم الان دیگه منظورمو واضح گفته باشم دوست عزیز. حالا خواهشمندم هرکی بلده کمکم کنه.
    با تشکر فراوان از مدیران تالار که امثال بنده که تازه کارم رو راهنمایی و کمک میکنن.

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: درخواست کد نمونه

    نقل قول نوشته شده توسط ssadegh1365 مشاهده تاپیک
    khata1.png
    سلام . این یه نمایی از برناممه. دقت کنین اعداد مربوط به وزن ها رو میخوام در حین تایپ با کاما سه رقم سه رقم جداکنه.
    هر نوع فرمت و کالچر که بگی تست کردم . تو رویداد Leave که میذارم کدفرمتینگ رو، جواب میده ولی میخوام درحین تایپ این کاررو بکنه.
    چندتا دکمه گذاشتم تا بین رکوردها پیمایش کنم واسه همین وقتی بین رکوردها حرکت میکنم میخوام این کاری که گفتم انجام بشه تا هم اعداد خواناتر بشه .
    فکر کنم الان دیگه منظورمو واضح گفته باشم دوست عزیز. حالا خواهشمندم هرکی بلده کمکم کنه.
    با تشکر فراوان از مدیران تالار که امثال بنده که تازه کارم رو راهنمایی و کمک میکنن.

    سلام
    یه برنامه تستی نوشتم
    برای من که کار میکنه، شما تست کنن ببین نتیجه همان چیزی هست که میخواهید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #29

    نقل قول: درخواست کد نمونه

    بله دقیقا همینطور میخوام بشه تکست باکس برنامم. خواهش دارم کدشو برام بفرستین.ممنون دوست عزیز

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: درخواست کد نمونه

    سلام
    سورس برنامه رو از پایین دریافت نمایید.

    کارکرد برنامه به این صورت هست که متن ورودی توسط کاربر رو ابتدا به دسیمال تبدیل میکنیم و سپس دسیمال رو به متن تبدیل میکنیم و نمایش میدهیم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #31

    نقل قول: درخواست کد نمونه

    خیلی خیلی خیلی سسپاسگذارم دوست عزیز کارموراه انداختی بدجور گیر بودم.
    مرسی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1396, 09:01 صبح
  2. تنظیمات Regional & languages ویندوز فارسی مانند شکل زیر است caption برنامه فارسی باشد؟
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 11 شهریور 1393, 12:37 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1392, 11:51 صبح
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 27 بهمن 1389, 17:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •