نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطای منحوس Couldn't fetch mysqli

  1. #1

    خطای منحوس Couldn't fetch mysqli

    سلام
    این کدمه ولی هرچی اجرا میکنم خطای Couldn't fetch mysqli میده و تو پنل ادمین لیست رو نمایش نمیده بهم
    لیست محصولاتم خالیه ولی همون خالیم نمایش نمیده
    کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟



    <?php
    $select = mysqli_query($GLOBALS['con'],"select * from `product` order by `id` desc");
    ?>


    <div class="container-fluid">


    <!-- Page Heading -->
    <h1 class="h3 mb-4 text-gray-800">Products</h1>


    <div class="card shadow mb-4">


    <div class="card-body">
    <div class="table-responsive">
    <table class="table table-bordered" id="dataTable" width="100%" cellspacing="0">
    <thead>
    <tr>
    <th width="3%">#</th>
    <th width="28.5%">description</th>
    <th width="10%">PName</th>
    <th width="28.5%">Product Summary</th>
    <th width="10%">PName Inside Summary</th>
    <th width="20%">actions</th>
    </tr>
    </thead>
    <tbody>
    <?php while ($row=mysqli_fetch_array($select)): ?>
    <tr id="tr_<?=$row['id'];?>">
    <td><?=$row['id'];?></td>
    <td><?=$row['description'];?></td>
    <td><?=$row['ProductName'];?></td>
    <td><?=$row['ProductSummary'];?></td>
    <td><?=$row['ProductNameInsideSummary'];?></td>
    <td>
    <span onclick="removeRecordFromTable('<?= $row['id'];?>','tr_<?= $row['id'];?>','product')"
    class="fa fa-trash" style="color: red; cursor: pointer;"></span>
    &nbsp;
    &nbsp;
    <a href="<?=$GLOBALS['PANEL_ROUTE_MAIN_ADR'];?>add_product&id=<?=$row['id'];?>"><span class="fa fa-edit" style="color: black; cursor: pointer;"></span></a>
    </td>
    </tr>
    <?php endwhile;?>
    </tbody>
    </table>
    </div>
    </div>
    </div>


    </div>


    <script>
    function removeRecordFromTable(rowID,elemID,mod = 'product') {
    $('#'+elemID).css('background','orange');
    var confirmation = confirm("are you sure to delete this record from database?");
    if (confirmation){
    $.post('controllers/ajax.php', {action: 'remove_from_table',recordId:rowId, mod:mod},function (data) {
    data = data.trim();
    data =JSON.parse(data);
    if (data.result){
    $('#'+elemID).remove();
    }else{
    $('#'+elemID).css('background','#ffffff');
    }
    });
    }else {
    $('#'+elemID).css('background','#ffffff');
    }


    }
    </script>



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: خطای منحوس Couldn't fetch mysqli

    $GLOBALS['con']
    رو var_Dump کن ببین توش چیه .... این باید کانکشن توش باشه که احتمالا نیست

  3. #3

    نقل قول: خطای منحوس Couldn't fetch mysqli

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    $GLOBALS['con']
    رو var_Dump کن ببین توش چیه .... این باید کانکشن توش باشه که احتمالا نیست
    خیر حل نشد
    نظر دیگه ای دارید؟
    ورژن هم عوض کردم ولی نشد!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: خطای منحوس Couldn't fetch mysqli

    وردامپ برای اینه که ببینید داخلش چیه و متوجه بشید مشکل چیه.... نه برای حل مشکل !

تاپیک های مشابه

  1. Google couldn't access your site because of a DNS error
    نوشته شده توسط resident در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 16 مرداد 1394, 07:52 صبح
  2. سوال: رفع اشکال ارور Warning: mysqli::close(): Couldn't fetch mysqli
    نوشته شده توسط sparrow.ali در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1394, 10:35 صبح
  3. انتخاب چندین row از mysqli->num_rows برای fetch
    نوشته شده توسط blue.web9 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 مهر 1393, 17:47 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •