نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: چک کردن اینترنت در اکسس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    چک کردن اینترنت در اکسس

    سلام
    ایا میشه قبل لود شدن فرم اصلی برنامه چک کنه که اینترنت متصل هست یا نه
    اگر متصل بود فرم باز بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    خودم امتحان نکردم ولی یه کد رو مینویسم شما امتحان کن
    1- اول فایل اکسست رو باز کن سپس با زدن alt+f11برو تو محیط کد نویسی فایل اکسس
    2- در رویداد on open
    Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
    Me.TimerInterval = 1000
    End Sub
    2- سپس در رویداد on timer
    Private Sub Form_Timer()
    Dim rst As DAO.Recordset

    Dim strConnection As String
    If InternetGetConnectedState(0&, 0&) Then
    strConnection = "اینترنت وصل است"
    Else

    strConnection = "اینترنت وصل نیست بنابراین از برنامه خارج می شوید"
    docmd.quit
    End If


    امتحان ببین مشکل داره یا نه من هم این کد رو یه جایی دیدم خودم استفاده نکردم
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : یک شنبه 08 فروردین 1400 در 11:59 صبح

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    انجام دادم نشد .کسی نظری نداره
    آخرین ویرایش به وسیله rostamani68 : شنبه 07 فروردین 1400 در 14:22 عصر

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    کسی بلد نیست؟؟

  5. #5

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    سلام کدها رو اصلاح کردم دوباره امتحان کن
    اول یه ماژول بساز با و ذخیره کن و این کد ها رو توش بنویس


    Option Compare Database
    Public Declare Function InternetGetConnectedState Lib "wininet.dll" _
    (ByRef dwflags As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long




    بعد این کد ها رو توی محیط کدنویسی فرم خودت (نه توی ماژول) کپی کن کار میکنه




    Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
    Me.TimerInterval = 2000
    End Sub




    Private Sub Form_Timer()
    Dim rst As DAO.Recordset




    Dim strConnection As String
    If InternetGetConnectedState(0&, 0&) Then
    strConnection = "Is connected"
    Else
    strConnection = "Not connected"
    DoCmd.quit
    End If
    End Sub


    موفق باشید
    اگه مشکلی بود بگین

  6. #6
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    سلام
    سئوالتون خیلی کلی مطرح شده با این وجود چیزی که مشخصه کدهای شما باید در رویداد لود فرم اجرا بشه و ساده ترین راه اینه که بعد از ارسال درخواست اگر موفق نبود با نشان دادن پیام مناسب و بستن فرم از برنامه خارج بشه.
    ..................
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله amirzazadeh : یک شنبه 08 فروردین 1400 در 12:40 عصر

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    مرسی تونستم با این کدی که دادین مشکلمو حل کنم با یکم تغییرات کوچیک
    برای دوستامی که مثل من مشکل داشتن
    یک ماژول بسازید و کد زیر را تو ماژول کپی کردم
    Public Declare Function InternetGetConnectedState Lib "wininet.dll" _
    (ByRef dwflags As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long


    نکته : دوستانی که نسخه 64 بیتی رو دارند .قبل از نوشته Function عبارت PtrSafe رو اضافه کنید . تا مشکل برطرف بشه .که کد از رنگ قرمز در بیاد

    بعد تو قسمت انلود تایمر on Timer صفحه اصلی برنامه کد زیر را کپی کنید




    Dim rst As DAO.Recordset





    If InternetGetConnectedState(0&, 0&) Then

    Me.lblnet.Caption = "اینترنت انلاین"
    Else

    Me.lblnet.Caption = "اینترنت افلاین"

    End If


    بعد توی کادر پاین timer TimerInterval بنویسید 2000
    نکته : تو صفحه اصلی یه lbl لیبل بسازید و نام lbl لیبل رو بزارید lblnet


  8. #8

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط rostamani68 مشاهده تاپیک
    مرسی تونستم با این کدی که دادین مشکلمو حل کنم با یکم تغییرات کوچیک


    تو سوالتون در پست شماره 1 مطرح کردین که "اگر نت وصل بود فرم باز بشه؟؟؟" اگه منظورتون اینه که اگه نت وصل نبود باز نشه از کد

    docmd.close
    یا
    docmd.quit
    هم باید استفاده کنید

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    بله ممنون از راهنماییتون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    قبل از اینکه کدهای آماده در اینترنت رو اسفاده کنین، باید مستندات اون رو بخونین بخصوص توابع API .
    این تابع InternetGetConnectedState که اینجا استفاده شده مطلقا و به هیچ وجه برای بررسی وضعیت وصل بودن اینترنت قابل استفاده نیست و اصولا کارش این نیست!
    خیلی راحت این تابع وقتی اینترنت قطع هست مقدار TRUE برمیگردونه که این رو میگذارم خودتون تحقیق کنین چرا اینجور هست.

    جواب درست همونی بود که در پست شماره 6 آمده:
    1- مشخص نیست که منظور از وصل بودن اینترنت دقیقا چی هست؟ آیا یک سایت یا سرویس مشخص مورد نظر هست (منطقیش اینه) و یا بطور کلی.
    2- وضعیت اینترنت لحظه ای هست یعنی اگر فرض کنیم به روشی بتونیم وضعیت شبکه رو پیدا کنیم، اعتبارش در همون لحظه است و نه حتی یک ثانیه بعدش.
    برای همین باید در همون روتین که قرار هست با اینترنت سروکار داشته باشه، با کنترل پاسخ و بررسی وضعیت خطا برنامه رو مدیریت کنیم.

  11. #11

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    قبل از اینکه کدهای آماده در اینترنت رو اسفاده کنین، باید مستندات اون رو بخونین بخصوص توابع API .
    این تابع InternetGetConnectedState که اینجا استفاده شده مطلقا و به هیچ وجه برای بررسی وضعیت وصل بودن اینترنت قابل استفاده نیست و اصولا کارش این نیست!
    خیلی راحت این تابع وقتی اینترنت قطع هست مقدار TRUE برمیگردونه که این رو میگذارم خودتون تحقیق کنین چرا اینجور هست.

    جواب درست همونی بود که در پست شماره 6 آمده:
    1- مشخص نیست که منظور از وصل بودن اینترنت دقیقا چی هست؟ آیا یک سایت یا سرویس مشخص مورد نظر هست (منطقیش اینه) و یا بطور کلی.
    2- وضعیت اینترنت لحظه ای هست یعنی اگر فرض کنیم به روشی بتونیم وضعیت شبکه رو پیدا کنیم، اعتبارش در همون لحظه است و نه حتی یک ثانیه بعدش.
    برای همین باید در همون روتین که قرار هست با اینترنت سروکار داشته باشه، با کنترل پاسخ و بررسی وضعیت خطا برنامه رو مدیریت کنیم.
    ----------------
    البته در پست 6 نکته درستی هست ولی در رویداد لود توضیح داده شده اما من فکر کنم اگه قراره همیشه اتصال برقرار باشه شاید رویداد تایمر بهتر که کد رو بگذاریم اینجوری لحظه به لحظه هم اتصال یا عدم اتصال بررسی میشه و میشه اقدام مناسب رو برای کاربر با پیام توضیح داد

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    ----------------
    البته در پست 6 نکته درستی هست ولی در رویداد لود توضیح داده شده اما من فکر کنم اگه قراره همیشه اتصال برقرار باشه شاید رویداد تایمر بهتر که کد رو بگذاریم اینجوری لحظه به لحظه هم اتصال یا عدم اتصال بررسی میشه و میشه اقدام مناسب رو برای کاربر با پیام توضیح داد
    شما باز هم به مطلب نوشته شده دقت نکردین!
    اصلا مهم نیست که شما این تابع رو چجوری قرار هست استفاده کنین - وضعیت وصل بودن اینترنت با این روش بدست نمیاد!
    حتی با قطع بودن اینترنت هم مقدار TRUE برمیگردونه - تست کنین خودتون.

    نکته اش رو گذاشتم خودتون مطالعه و تحقیق کنین.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    314

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    با سلام و احترام
    دوست عزیز در فایلی که پیوست کردم با کلیک بر روی دکمه می توانید هم وضعیت شبکه داخلی خود را کنترل کنید و هم وضعیت اتصال به اینترنت را چک کنید. اگر شبکه داخلی قطع باشد پیام جدا می دهد و اگر اینترنت قطع باشد پیام دیگیری میدهد . امیدوارم که مفید باشد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا بهبودی مشاهده تاپیک
    با سلام و احترام
    دوست عزیز در فایلی که پیوست کردم با کلیک بر روی دکمه می توانید هم وضعیت شبکه داخلی خود را کنترل کنید و هم وضعیت اتصال به اینترنت را چک کنید. اگر شبکه داخلی قطع باشد پیام جدا می دهد و اگر اینترنت قطع باشد پیام دیگیری میدهد . امیدوارم که مفید باشد
    مرسی دوست عزیز شما با پی سی میایین براتون کار میکنه منی که با وای فا میاد کدش بید تغییر کنه وبه درد بخور بود مرسی
    اگر برنامه مثل ای داری ممنون میشم برام بفرستی

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    شما باز هم به مطلب نوشته شده دقت نکردین!
    اصلا مهم نیست که شما این تابع رو چجوری قرار هست استفاده کنین - وضعیت وصل بودن اینترنت با این روش بدست نمیاد!
    حتی با قطع بودن اینترنت هم مقدار TRUE برمیگردونه - تست کنین خودتون.

    نکته اش رو گذاشتم خودتون مطالعه و تحقیق کنین.
    من با همین روش دارم استفاده میکنم جواب میده .درسته از نظر علمی کارش این نیست ولی کار راه اندازه و مشکلمون رو برطرف میکنه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا بهبودی مشاهده تاپیک
    با سلام و احترام
    دوست عزیز در فایلی که پیوست کردم با کلیک بر روی دکمه می توانید هم وضعیت شبکه داخلی خود را کنترل کنید و هم وضعیت اتصال به اینترنت را چک کنید. اگر شبکه داخلی قطع باشد پیام جدا می دهد و اگر اینترنت قطع باشد پیام دیگیری میدهد . امیدوارم که مفید باشد
    لطفا کدهای برنامه رو در تگ code یا vb پست کنین تا بشه اون رو بررسی کرد.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    314

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    با سلام و احترام
    Option Compare Database
    Const NETWORK_ALIVE_AOL = &H4
    Const NETWORK_ALIVE_LAN = &H1
    Const NETWORK_ALIVE_WAN = &H2
    Private Declare Function IsNetworkAlive Lib "SENSAPI.DLL" (ByRef lpdwFlags As Long) As Long


    Private Sub Command0_Click()
    Dim CRes As Long
    If IsNetworkAlive(CRes) = 0 Then
    "شبکه داخلی قطع است" MsgBox
    Else
    If CRes = NETWORK_ALIVE_LAN Then
    "اینترنت قطع است" MsgBox
    Else
    "اینترنت وصل است" MsgBox
    End If
    End If
    End Sub



  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط rostamani68 مشاهده تاپیک
    من با همین روش دارم استفاده میکنم جواب میده .درسته از نظر علمی کارش این نیست ولی کار راه اندازه و مشکلمون رو برطرف میکنه
    کد به تنهایی موردی نداره (به جز Dim rst As DAO.Recordset که از برنامه مبدا کپی شده و بدون هیچ دلیل و کاربردی هنوز حضور داره!)
    این کد فقط نشون میده که شما امکان دسترسی به اینترنت رو دارین یا نه، این فرق میکنه با این که واقعا متصل هستین.
    اگر اینترنت از isp و به بعد قطع باشه باز هم true برمیگردونه، شاید این برای شما اهمیت نداشته باشه ولی قطعا برای اینکار کد نادرستی هست!

    گذشته از همه این موارد، خود ویندوز روی آیکون شبکه وضعیت اتصال به اینترنت رو هم نشون میده؛
    به فرض محال که این کد درست کار میکنه چه نیازی هست که این رو در فرم هم نمایش بدیم.

    و باز هم فرض کنیم که کد درست رو هم از یک جایی پیدا و کپی کردیم،
    وقتی اعتبار وضعیت اتصال لحظه ای هست نمیشه از این روش برای تصمیم گیری در انجام کاری استفاده کرد.
    در همون پست شماره 6 آمده این موضوع.



  19. #19
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا بهبودی مشاهده تاپیک
    با سلام و احترام
    Option Compare Database
    Const NETWORK_ALIVE_AOL = &H4
    Const NETWORK_ALIVE_LAN = &H1
    Const NETWORK_ALIVE_WAN = &H2
    Private Declare Function IsNetworkAlive Lib "SENSAPI.DLL" (ByRef lpdwFlags As Long) As Long


    Private Sub Command0_Click()
    Dim CRes As Long
    If IsNetworkAlive(CRes) = 0 Then
    "شبکه داخلی قطع است" MsgBox
    Else
    If CRes = NETWORK_ALIVE_LAN Then
    "اینترنت قطع است" MsgBox
    Else
    "اینترنت وصل است" MsgBox
    End If
    End If
    End Sub



    سلام و روز خوش جناب بهبودی

    این کد هم دقیقا همون مورد کد قبل رو داره؛
    یعنی فقط میتونه تشخیص بده که شبکه up هست یا نه ولی در تشخیص وصل بودن اینترنت ناتوان هست.

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    314

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    سلام و روز خوش جناب بهبودی

    این کد هم دقیقا همون مورد کد قبل رو داره؛
    یعنی فقط میتونه تشخیص بده که شبکه up هست یا نه ولی در تشخیص وصل بودن اینترنت ناتوان هست.
    جناب مزولق روز خوش
    این کد در سیستم من که به شبکه سازمانی متصل است به درستی کار می کند زمانی که کابل شبکه را از سیستم جدا می کنم پیغام اول صادر می شود و زمانی که از طریق برنامه ibsengin اینترنت را قطع می کنم پیام دوم ظاهر شده و زمانی که اینترنت را وصل می کنم پیام سوم ظاهر می شود .

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا بهبودی مشاهده تاپیک
    جناب مزولق روز خوش
    این کد در سیستم من که به شبکه سازمانی متصل است به درستی کار می کند زمانی که کابل شبکه را از سیستم جدا می کنم پیغام اول صادر می شود و زمانی که از طریق برنامه ibsengin اینترنت را قطع می کنم پیام دوم ظاهر شده و زمانی که اینترنت را وصل می کنم پیام سوم ظاهر می شود .
    IBSNG برنامه ACCOUNTING هست و نمیدونم سازوکارش با اینترفیس شبکه هنگام قطع اینترنت چگونه هست ،
    ولی شما یک تست ساده در خانه (یا هر جای دیگه که ADSL دارین) انجام بدین:
    سیم تلفن رو از مودم قطع و این کد (یا کد آقای دیندوست) رو اجرا کنین و ببینین قطع بودن اینترنت رو تشخیص میده یا نه.

    در تاپیک های مربوط به وب سرویس (تامین اجتماعی، بیمه سلامت، ارسال پیامک) اگر کدهایی رو که گذاشتم بررسی کنین روش کار مشخص شده،
    با این وجود یک کد مستقل برای اینکار همینجا پیوست میکنم.
    آخرین ویرایش به وسیله mazoolagh : شنبه 21 فروردین 1400 در 14:50 عصر

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    برای اطمینان از این که به سرویس اینترنت دسترسی داریم، باید یک درخواست به یک آدرس بفرستیم و جواب رو بررسی کنیم.

    یک راه این هست که یک آدرس اینترنتی رو باز کنیم (بطور منطقی باید آدرس سایتی باشه که باهاش سروکار داریم)

    کد زیر به ما کمک میکنه بدونیم آیا به یک آدرس مشخص دسترسی داریم یا نه،
    و اگر دسترسی نداریم دلیل اون چی هست (در صورت نیاز)

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    Option Compare DatabaseOption Explicit


    Public Type Response
    OK As Boolean
    StatusText As String
    StatusCode As String
    End Type


    Function Check_Url(url As String) As Response
    On Error GoTo Error_handler
    Dim RQ As New WinHttpRequest
    RQ.Open "Get", url, False
    RQ.Send
    Check_Url.OK = True
    Check_Url.StatusText = RQ.StatusText
    Check_Url.StatusCode = RQ.Status
    Exit Function
    Error_handler:
    Check_Url.OK = False
    Check_Url.StatusCode = Err.Number
    Check_Url.StatusText = Err.Description
    End Function



  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    برای نمونه کد زیر رو در نظر بگیرین:
    Dim r As Response
    r = Check_Url("https://google.com")
    Debug.Print r.OK, r.StatusCode, r.StatusText


    خروجی بصورت زیر خواهد بود:
    True          200           OK

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    ولی اگر آدرسی رو که در سایت وجود نداره بدیم:
    Dim r As Response
    r = Check_Url("https://google.com/aaaaaa")
    Debug.Print r.OK, r.StatusCode, r.StatusText


    نتیجه زیر رو داریم:
    True          404           Not Found

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    راه دیگه این هست که یک هاست مشخص رو ping کنیم.
    پینگ کردن یک هاست با چک کردن url فرق داره:
    1- هر آدرس با هر سرویسی رو میشه پینگ کرد (البته بعضی سرورها به پینگ پاسخ نمیدن به دلایل کاملا مشخص!)
    پس برخلاف چک url که فقط برای سرویس http معنی داره، میتونیم dns یا mail server و ... رو هم چک کنیم.
    2- پینگ خیلی سریعتر هست چون یک پکت کوچک میفرسته و یک پاسخ کوچک هم میگیره ولی در چک url باید تمام پاسخ خونده بشه و این میتونه زمانبر باشه.

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    البته ping باید در command prompt یا power shell اجرا بشه:

    1.PNG

    2.PNG

    3.PNG

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    ولی ما به جای این که خروجی دستور رو در فایل بریزیم و اون رو پردازش کنیم از کلاس Win32_PingStatus استفاده میکنیم.
    برای آشنایی با این کلاس میتونین به آدرس زیر برین:
    https://docs.microsoft.com/en-us/pre...n32-pingstatus

    در همین آدرس یک نمونه کد هم هست که من اون رو ساده کردم:
    Public Function Ping(Host As String) As Boolean
    Dim objPing As Object
    Set objPing = GetObject("winmgmts:").Get("Win32_PingStatus.Addre ss='" & Host & "'")
    Ping = (objPing.StatusCode = 0)
    End Function

  29. #29

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    ----------------------------------
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : یک شنبه 22 فروردین 1400 در 11:40 صبح

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    (یا کد آقای ایراندوست)
    ----------------------------------
    دین دوست هستم
    شرمنده بابت بی دقتی
    پست رو ویرایش کردم

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    314

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    با سلام و احترام
    ضمن تشکر از راهنمائی های مفید استاد گرامی جناب مازولق
    من در فایل پیوست از طریق گرفتن پینگ سایت گوگل می توانم اتصال به اینترنت و یا عدم اتصال را کنترل کنم . امیدوارم که مفید باشد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله محمد رضا بهبودی : دوشنبه 23 فروردین 1400 در 09:49 صبح

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    314

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    تعداد پک های ارسالی 1 و زمان ارسال 500 میلی ثانیه در نظر گرفته شده است . اگر تعداد پک ها را 3 و زمان ارسال را 1000 میلی ثانیه در نظر بگبرید ، دقت برنامه بیشتر خواهد شد.

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: چک کردن اینترنت در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا بهبودی مشاهده تاپیک
    با سلام و احترام
    ضمن تشکر از راهنمائی های مفید استاد گرامی جناب مازولق
    من در فایل پیوست از طریق گرفتن پینگ سایت گوگل می توانم اتصال به اینترنت و یا عدم اتصال را کنترل کنم . امیدوارم که مفید باشد
    سلام و روز خوش
    پیوست کدها کار خیلی خوبی هست که بهتره همیشه انجام بشه؛ به این دلیل که در جستجو منظور میشه و دیگران بهتر میتونن به یک مطلب برسن.

    در مورد پینگ دائم به یک سرور نکته ای هست که بهتره در نظر داشته باشین که ممکنه به عنوان یک عمل خرابکارانه دیده بشه و بعد از مدتی IP شما بسته بشه.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1402, 01:07 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 دی 1394, 00:06 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1392, 18:45 عصر
  4. حرفه ای: اکسس وب و مشکل در نصب اکسس سرویس در شیرپوینت2010
    نوشته شده توسط aromega65 در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 دی 1390, 20:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •