نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چک کردن فیلدهای تغییر داده شده هنگام update

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hamzehsh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    https://samanhis.ir
    سن
    42
    پست
    166

    چک کردن فیلدهای تغییر داده شده هنگام update

    سلام
    آیا راهی هست که بتوانیم قبل از اجرای دستور update در ef چک کنیم که آیا اصلا فیلدی تغییر کرده یا خیر؟
    یا فقط همان فیلد را به روز رسانی کنیم؟
    یعنی اگر کاربر فرم را باز کرد و هیچ تغییر نداد اصلا دستور بروز رسانی اجرا نشود و فرم بسته بشود؟


    var model = await _uw.BaseRepository<person>().FindByIdAsync(viewmod el.PatientID);
    if (model == null)
    return NotFound();

    if (ModelState.IsValid)
    {

    model.PhoneNumber = viewmodel.PhoneNumber;
    model.Address = viewmodel.Address;
    model.BirthDate = viewmodel.PersianBirthDate.ConvertShamsiToMiladi() ;
    model.FirstName = viewmodel.FirstName;
    model.LastName = viewmodel.LastName;
    model.FatherName = viewmodel.FatherName;
    model.Gender = viewmodel.Gender;

    model.image = viewmodel.Image;

    _uw.BaseRepository<Patient>().Update(model);
    await _uw.Commit();



    در Sql چک کردم به صورت خودکار فیلدهایی که تغییر نکرده را به روز رسانی نمیکند.
    ولی کاربری که بی دلیل دائما edit میکند و ذخیره میکند را به چه صورتی میتوانی کنترل کرد؟
    در جداولی که حجم دیتا بالاست باعث مشکل میشه

  2. #2

    نقل قول: چک کردن فیلدهای تغییر داده شده هنگام update

    سلام. به نظرم باید از entityState ها استفاده کنید.
    این لینک ها رو ببین:
    لینک اول
    لینک دوم
    لینک سوم

تاپیک های مشابه

  1. تغییر نکردن رنگ سطر grid بعد از update
    نوشته شده توسط majthr در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آبان 1390, 10:50 صبح
  2. سوال: تغییر نکردن پروژه بعد از update کردن database
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 اسفند 1389, 16:40 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:08 عصر
  4. سوال: UPDATE در جدول همزمان با تغییر در گرید
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آذر 1388, 13:50 عصر
  5. تغییر مقادیر دو جدول با یک update
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1387, 12:15 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •